Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam uzvaras vārti "Nailers" uzvarā ECHL spēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krastenbergam uzvaras vārti "Nailers" uzvarā ECHL spēlē
Renārs Krastenbergs. Foto: Wheeling Nailers

Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) ar vārtu guvumu Vīlingas "Nailers" uzvarā (1:0) mājās pār Kalamazū "Wings" izcēlies latviešu uzbrucējs Renārs Krastenbergs.

20 gadus vecais uzbrucējs šovakar izcēlās arī ar septiņiem metieniem pa pretinieku vārtiem, divām soda minūtēm un lietderības koeficientu +1. Sezonā kopumā aizvadītajās 58 spēlēs Krastenbergs atzīmējies ar 17 precīziem raidījumiem un 24 rezultatīvām piespēlēm. Hokejists vienīgos "Nailers" vārtus šovakar guva cīņas 14. minūtē.

VIDEO: Krastenbergam uzvaras ripa cīņā pret "Wings"

Līdz ar to "Nailers" ar 69 mačos iekrātu 71 punktu ECHL rietumu konferencē ieņem devīto pozīciju, par diviem punktiem atpaliekot no play-off zonas astotajā vietā esošās "Kansas City". ECHL regulārajā sezonā "Nailers" atlicis aizvadīt vien trīs mačus. Tajos mājās būs jāspēkojas ar Toledo "Walleye" un "Indy Fuel", kamēr viesos ar Fortveinas "Komets".