Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jakam -2 zaudējumā, Jevpalovs nespēlē

Jakam -2 zaudējumā, Jevpalovs nespēlē
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Aizvadītajā naktī aizsargs Jānis Jaks noslēdza zaudēto spēli NCAA turnīrā ar -2, bet Ņikita Jevpalovs nevarēja palīdzēt "Rocket" vienībai Amerikas hokeja līgā (AHL), jo nebija iekļauts komandas pieteikumā.

Dienas vienīgajā spēlē AHL Ņikitas Jevpalova „Rocket” ar 5:4 apspēlēja Matīsa Edmunda Kivlenieka „Monsters”. Taču abu Latvijas hokejistu tikšanās tā arī nenotika, jo vārtsargs vēl februāra vidū tika aizsūtīts uz ECHL, bet uzbrucējs palika ārpus pieteikuma. Kivlenieks šosezon aizvadījis 14 spēles AHL (87,3%; 3,71), un četras – ECHL (89,7%, 3,61), savukārt, Jevpalovs guvis deviņus vārtus un atdevis deviņas piespēles 54 mačos.

NCAA turnīrā Jānis Jaks noslēdza „American Int’l” zaudēto spēli „Sacred Heart” ar negatīvu lietderību -2, bet komanda cieta sakāvi ar 2:5. Aizsargs trešo gadu spēlē koledžu līgā, šosezon viņš atzīmējies ar trīs vārtiem un deviņām piespēlēm 55 spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.ncaa.com/game/icehockey...
TheAHL.com | The American Hockey League | The...