Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis piedalās Zvaigžņu spēles meistarības konkursos, Bļugeram 2+1

Agris Suveizda

Gudļevskis piedalās Zvaigžņu spēles meistarības konkursos, Bļugeram 2+1
Kristers Gudļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Sirakjūzā sākušies Amerikas Hokeja līgas Zvaigžņu spēles pasākumi. Šonakt tika aizvadīti meistarības konkursi, kuros Kristera Gudļevska pārstāvētā Austrumu izlase ar 14:19 zaudēja Rietumiem, savukārt citās Ziemeļamerikas līgās pie rezultativitātes punktiem tika virkne Latvijas spēlētāju.

Pēc sešiem no septiņiem konkursiem rezultāts bija neizšķirts 9:9, taču noslēdzošajā – pretuzbrukumu stafetē – Rietumu izlase dominēja, bija pārāka ar 10:5 un kopsummā uzvarēja ar 19:14. Noslēdzošajā konkursā piedalījās arī Kristers Gudļevskis, kurš vārtos stājās pašā pēdējā kārtā, taču tobrīd cīņas liktenis jau bija praktiski izšķirts.

Latviešu vārtsargs pavisam piedalījās trijos konkursos. Pirmajā no tiem Gudļevskis atvairīja septiņus no desmit metieniem (dalīts otrais labākais rādītājs starp visiem vārtsargiem, Austrumi zaudēja), otrajā atvairīja visus trīs pretinieku mēģinājumus (neizšķirts), bet pēdējā tika galā ar četriem no sešiem pretuzbrukumiem. Zvaigžņu spēle, kurā divīzijas aizvadīs apļa turnīru un spēlēs formātā gan četri pret četriem, gan trīs pret trim, notiks šonakt. Jāpiebilst, ka Zvaigžņu spēlē piedalās arī bijušais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Robs Šremps.

ECHL ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Ņikita Jevpalovs, kurš asistēja savas jaunās komandas Alenas "Americans" abos vārtu guvumos uzvarā pār Tulsas "Oilers" (2:1). Jevpalovam arī pozitīvs lietderības koeficients +2, viens metiens pa vārtiem un otrās zvaigznes gods. Trīs spēlēs Jevpalovs nopelnījis trīs (1+2) punktus. Savukārt Ralfam Freibergam neitrāls lietderības koeficients Tolīdo "Walleye" uzvarā pār Kvadsitijas "Mallards" (3:2, pagarinājumā).

Kvebekas Junioru hokeja līgā uzvaras vārtus guva Mārtiņš Dzierkals, kurš ceturtajā minūtē realizēja vairākumu un palīdzēja "Rouyn-Noranda" ar 4:0 pieveikt "Baie-Comeau". Dzierkalam divi metieni pa vārtiem, neitrāls lietderības koeficients un otrās zvaigznes gods. 18 gadus vecais uzbrucējs šosezon 40 spēlēs ticis pie 47 (20+27) punktiem.

NCAA ar trim rezultativitātes punktiem izcēlās Teodors Bļugers, kurš guva divus vārtus, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un piedalījās visos Minesotas štata "Mankato" vārtu guvumos uzvarā pār Minesotas štata universitāti (3:2). Četri no pieciem vārtiem spēlē tika gūti vairākumā, un Bļugers maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Viņa rēķinā arī četri metieni pa vārtiem.

Izmantotie resursi:
QMJHL
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League |
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League |
MSU-Mankato vs Minnesota - DI Men's Ice Hockey...
2016 Skills Competition
| The American...

  +1 [+] [-]

, 2016-02-01 09:24, pirms 8 gadiem
Jevpalovs labi iesācis echl, cerams, ka paņems atpakaļ uz ahl, ja šadi turpinās. Bļugeru gribētos redzēt izlasē šogad.

     [+] [-]

, 2016-02-01 10:12, pirms 8 gadiem
MigelsElo rakstīja: Jevpalovs labi iesācis echl, cerams, ka paņems atpakaļ uz ahl, ja šadi turpinās. Bļugeru gribētos redzēt izlasē šogad.
Nesaprotu, ko visi ņemas ap to nosūtīšanu uz ECHL, esmu 99% pārliecināts, ka Ņikita šobrīd ir ECHL ne jau tāpēc, ka būtu pazemināts, bet gan tāpēc, lai AHL zvaigžņu spēles pārtraukumā būtu spēļu prakse, atgūtu vārtu gūšanas garšu.
Skaidrs, ka šīs nedēļas laikā Jevpalovs jau būs atpakaļ AHL.

     [+] [-]

, 2016-02-01 20:18, pirms 8 gadiem
playthegame rakstīja: Nesaprotu, ko visi ņemas ap to nosūtīšanu uz ECHL, esmu 99% pārliecināts, ka Ņikita šobrīd ir ECHL ne jau tāpēc, ka būtu pazemināts, bet gan tāpēc, lai AHL zvaigžņu spēles pārtraukumā būtu spēļu prakse, atgūtu vārtu gūšanas garšu.
Skaidrs, ka šīs nedēļas laikā Jevpalovs jau būs atpakaļ AHL.


Interesanti, kāpēc Jevpalovs tika nosūtīts uz ECHL pirms AHL Zvaigžņu spēles pārtraukuma un jau ir izlaidis 2 spēles Barracuda sastāvā.

     [+] [-]

, 2016-02-02 11:47, pirms 8 gadiem
MachimoI rakstīja:

Interesanti, kāpēc Jevpalovs tika nosūtīts uz ECHL pirms AHL Zvaigžņu spēles pārtraukuma un jau ir izlaidis 2 spēles Barracuda sastāvā.
Pēc šodienas ziņām izrādās ka tu tomēr maz ko saproti kāpēc viņš tika nosūtīts uz ECHL!

     [+] [-]

, 2016-02-02 14:59, pirms 8 gadiem
sandis444444 rakstīja: Pēc šodienas ziņām izrādās ka tu tomēr maz ko saproti kāpēc viņš tika nosūtīts uz ECHL!
Man tas nav jaunums, bet tev tiešām loģika nopietni klibo. Kā var nosūtīt uz ECHL spēļu prakses gūšanai, ja Barracuda aizvada spēles AHL?