Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanim trīs punkti Baltkrievijā

Brahmanim trīs punkti Baltkrievijā
Edijs Brahmanis ar 33 vārtu guvumiem ir Baltkrievijas čempionāta labākais snaiperis.
Foto: Denis Kulik/ Hcgomel.com

Baltkrievijā kārtējo teicamo maču aizvadīja Edijs Brahmanis gūstot trīs (1+2) punktus, savukārt Slovākijā vārti Jurim Štālam, bet Kazahstānā precīzs bija Artūrs Ozoliņš.

Baltkrievijā graujošu uzvaru izcīnija Edija Brahmaņa pārstāvētā "Gomel", kas ar rezultātu 9:0 sagrāva "Yunost" vienību. Brahmanis šajā mačā nopelnīja trīs (1+2) rezultativitātes punktus, kā arī piecas reizes meta pa vārtiem un nopelnīja spēles disciplinārsodu 5+20 par uzbrukumu galvas rajonā.

Kazahstānā uzvaru izcīnija Artūra Ozoliņa un Elvija Biezā pārstāvētā Kokšetau "Arlan", kas ar rezultātu 4:2 pieveica Andreja Smirnova pārstāvēto Temirtau "Aristan" vienību. Ozoliņš guva "Arlan" ceturtos vārtus, kad raidīja ripu tukšos vārtos, bet Biezais un Smirnovs statistikas ailēs neatzīmējās.

Slovākijā zaudējumu piedzīvoja Jāņa Andersona pārstāvētā Trenčīnas "Dukla", kas ar 3:5 piekāpās "Banska Bystrica" vienībai. Andersons šajā mačā statistikas ailēs neatzīmējās. Savukārt Jura Štāla pārstāvētā "Poprad" ar rezultātu 3:1 uzveica "Žilina" vienību. Štāls guva komandas trešos vārtus, kad raidīja ripu tukšos vārtos, kā arī nopelnīja divas soda minūtes.

Šveices NLB čempionātā Toma Andersona pārstāvētā "Thurgau" ar rezultātu 6:3 uzveica "Olten" vienību. Andersons spēlēja trešajā virknējumā, statistikā atzīmējoties ar rezultatīvu piespēli.

Čehijas Ekstralīgā zaudējumu piedzīvoja Jēkabs Rēdlihs un viņa pārstāvētā Karlovi Vari "Energie", kas ar rezultātu 1:3 piekāpās "Mountfield" vienībai. Rēdlihs uz laukuma pavadīja 15:47 minūtes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem, pielietoja četrus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu, kā arī nopelnīja četras soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Citā mačā Koba Jasa pārstāvētā "Bili Tygri" ar 1:2 atzina "Ocelari" pārākumu. Jass šajā mačā netika pieteikts.

Austrijā zaudējumu piedzīvoja Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", kas ar rezultātu 4:5 atzina "Klagenfurter" pārākumu. Zuševics šim mačam netika pieteikts. Citā spēlē Māra Jasa pārstāvētā "Orli Znojmo" ar rezultātu 3:4 piekāpās "Szekesfehervar" vienībai. Jass maču aizvadīja komandas trešajā aizsargu pārī, nopelnot rezultatīvu piespēli un divas soda minūtes. Bet Gunta Galviņa pārstāvētā "Bolzano" ar rezultātu 1:5 piekāpās "Black Wings" vienībai. Galviņš šajā mačā nepiedalījās.

Vācijas DEL čempionātā Herberta Vasiļjeva pārstāvētā "Penguins" ar rezultātu 1:3 piekāpās "ERC Ingolstadt" vienībai. Vasiļjevs protokolā atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem, kā arī ar neitrālu lietderības koeficientu.

Zviedrijas "HockeyEttan" zaudējumus piedzīvoja latviešu pārstāvētās komandas. Alberta Iliško pārstāvētā "Hammarby" ar rezultātu 2:4 piekāpās "Enkopings" vienībai. Iliško maču aizvadīja otrajā aizsargu pārī, divas reizes metot pa vārtiem. Savukārt Romāna Semjonova pārstāvētā "Arboga" ar 2:4 piekāpās "Borlange" vienībai. Semjonovs maču aizvadīja pirmajā uzbrucēju trijniekā, rezultatīvi asistējot, kā arī sešas reizes metot pa vārtiem un nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +1. Bet Kriša Lipsberga un Artūra Logunova pārstāvētā "Olofstroms" vienība ar 0:5 atzina "Heisingborgs" pārākumu. Lipsbergs maču aizvadīja ceturtajā aizsargu pārī, statistikas ailēs neatzīmējoties, bet Logunovs spēlēja trešajā virknējumā, izdarot četrus metienus pa vārtiem un nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -1.

Izmantotie resursi:
HOKEJ.sk :: Extraliga
Erste Bank Eishockey Liga
National League
Tipsport Extraliga | Hokej.cz - web českého hokeje
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
BLR - Экстралига - scoreboard | Pointstreak...
stats.swehockey.se
Результаты соревнований с участием...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-02-01 23:37, pirms 9 gadiem
elmaars rakstīja: Tagad Canuks laikam kopaa ar KKeeninnu speelee.
kāds tam sakars ar ar Brahmani un pārējiem, kas spēlē Eiropā???

  -1 [+] [-]

, 2015-02-01 23:51, pirms 9 gadiem
Sen jau saku, ka Brahmani Dinamo vajag. (ja tāds vēl nākamsezon eksistēs...) Neticu, ka būtu sliktāks par tādu Meiju vai Saulieti, piemēram.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-02 09:39, pirms 9 gadiem
kapec Jass (mazakais) nespele? Regulari arpus pieteikuma. Trauma?

  +3 [+] [-]

, 2015-02-02 11:03, pirms 9 gadiem
flab3r rakstīja: Sen jau saku, ka Brahmani Dinamo vajag. (ja tāds vēl nākamsezon eksistēs...) Neticu, ka būtu sliktāks par tādu Meiju vai Saulieti, piemēram.
Bet vai Brahmanim vajag Dinamo?