Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Zuševicam 1+1 pret "Medveščak", Šišļaņņikovam 1+1 Alpu līgā

Andrejs Siliņš

Zuševicam 1+1 pret "Medveščak", Šišļaņņikovam 1+1 Alpu līgā
Zintis Nauris Zuševics. Foto: skysportaustria.at

Latvijas hokejists Zintis Nauris Zuševics otrdien guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, palīdzot Grācas "99ers" izcīnīt piekto uzvaru pēc kārtas Austrijas čempionātā. Oļegs Šišļaņņikovs ar vārtiem un piespēli atzīmējās Alpu līgā.

"99ers" izcīnīja savu piekto uzvaru pēc kārtas, ar 6:2 sakaujot tabulas pastarīti Zagrebas "Medveščak", kam tas bija 14. zaudējums pēc kārtas. Grācas komanda ar 65 punktiem 34 spēlēs ieņem otro pozīciju turnīra tabulā 12 komandu konkurencē. No pirmajā vietā esošās Vīnes "Capitals" Zuševica komanda atpaliek par trim punktiem.

Zuševics asistēja komandas ceturto vārtu guvumā pirmās trešdaļas vidū, bet pats guva piektos komandas vārtus otrās trešdaļas astotajā minūtē. Naurim arī divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients (+2). Šajā sezonā Zuševics 34 mačos guvis sešus vārtus un atdevis 12 piespēles.

24 gadus vecais uzbrucējs Zuševics, kuram ir arī Austrijas pilsonība, visu profesionālo karjeru aizvadījis "99ers" kluba sistēmā, taču vairākkārt ticis izīrēts citiem klubiem.

Alpu līgas 40. kārtas spēlē četrkārtējā Itālijas čempione "Ritten" viesos ar rezultātu 4:1 sakāva "Gherdeina", izcīnot piekto panākumu pēc kārtas. Uzvarētāju rindās Oļegs Šišļaņņikovs otrās trešdaļas beigu pusē atdeva rezultatīvu piespēli, bet pēdējās trešdaļas vidū vairākumā guva arī vārtus.

22 gadus vecajam Šišļaņņikovam, kuram tie bija devītie vārti un 16. piespēle sezonā, arī pozitīvs lietderības koeficients (+2), savukārt "Ritten" aizsargs Imants Ļeščovs palika bez ierakstiem spēles protokolā.

     [+] [-]

, 2019-01-01 22:47, pirms 5 gadiem
Viņš jau sen nav Latvijas hokejists, bet gan Austrijas!