Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

T. Bļugeram divi vārti AHL, Krastenbergam punkts ECHL

T. Bļugeram divi vārti AHL, Krastenbergam punkts ECHL
Teodors Bļugers. Foto: wbspenguins.com

Amerikas Hokeja līgā (AHL) aizvadītajā naktī divus vārtus guva Teodors Bļugers, bet ECHL čempionātā ar rezultatīvu piespēli izcēlās Renārs Krastenbergs.

Teodora Bļugera Vilksbāres/Skrentonas „Penguins” viesos ar 5:2 pārspēja Binghemtonas „Devils”, bet latviešu uzbrucējs izcēlās ar diviem rezultatīviem metieniem, izdarīja sešus metienus un maču pabeidza ar dalītu labāko lietderības koeficientu komandā +3. Otrā perioda sākumā viņš izvirzīja „pingvīnus” vadībā ar 2:1, bet 46 sekundes līdz spēles beigām raidīja tipu tukšos mājinieku vārtos.

Šajā sezonā 24 gadus vecais Bļugers piedalījies 36 spēlēs, kurās guvis 15 vārtus un atdevis 12 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 18 soda minūtes.

ECHL čempionātā Renāra Krastenberga Vīlingas „Nailers” savās mājās ar 4:0 pieveica Redingas „Royals”, bet latviešu uzbrucējs otrā perioda vidū asistēja Trojam Džozefam, kurš tobrīd panāca 3:0. Visā mačā Krastenbergs izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem. Šosezon viņa kontā 14 spēlēs ir četri vārti un piecas rezultatīvas piespēles.

Citā spēlē Kristiāna Rubīna Ņūfaundlendas „Growlers” viesos ar 0:3 piekāpās Adirondekas „Thunder”, bet latviešu aizsargs izdarīja divus metienus un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Rubīns šosezon 23 spēlēs guvis vienus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) Roberta Bļugera Medisonas „Capitols” izbraukumā ar 0:4 kapitulēja Voterlū „Black Hawks”. Bļugers izdarīja vienu metienu un nopelnīja divas soda minūtes. Sezonā kopumā viņam 26 spēlēs divi vārti un četras rezultatīvas piespēles.

NCAA čempionātā Leiksuperioras štata universitāte ar 6:3 pārspēja Mičiganas Tehnisko universitāti, taču vārtsargs Mareks Mitens šoreiz nespēlēja. Šosezon viņš aizvadījis sešas spēles, vidēji mačā ielaižot 2,7 ripas un atvairot 90,0% metienu.

Izmantotie resursi:
theahl.com
echl.com
ushl.com
uscho.com

     [+] [-]

, 2019-01-01 09:02, pirms 5 gadiem
Bļugera vārti vienkārši bombas, otrais īpašu no vārtu priekšas.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-01 12:56, pirms 5 gadiem
Pērnās sezonas beigās bija sajūta, ka nākamajā uz NHL tiks saukts gan Bļugers, gan Balcers, īpaši Balcers, kad to aizmainīja! Rezultatīvi joprojām, bet nav pat izsaukums-kaut soliņa deldēšana! Žēl, jācer ka tomēr sezonas turpinājumā tiks dota iespēja, negribas šos tik drīz šai pusē dīķim vēl redzēt!

     [+] [-]

, 2019-01-01 13:45, pirms 5 gadiem
Te vajag laikam arī masīvu konkurentu traumēšanos diemžēl. Savādāk vari mest un mest bezjēgā

  +1 [+] [-]

, 2019-01-01 14:26, pirms 5 gadiem
Tie tik ir kadri, blugers un balcers. Kā spēlē, tā vārti un piespēles.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-01 15:26, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Pērnās sezonas beigās bija sajūta, ka nākamajā uz NHL tiks saukts gan Bļugers, gan Balcers, īpaši Balcers, kad to aizmainīja! Rezultatīvi joprojām, bet nav pat izsaukums-kaut soliņa deldēšana! Žēl, jācer ka tomēr sezonas turpinājumā tiks dota iespēja, negribas šos tik drīz šai pusē dīķim vēl redzēt!
Būtībā atbilde uz to slēpjās atsevišķos rādītājos- Bļugeram viņa pozīcijā netrūkst konkurentu, jau pirms sezonas rēķināju, ka potenciāli, viņs konkurē ar 6-10 uzbrucējiem, nerēķinot Pitsburgas pamatsastāvu. Daļai no šiem uzbrucējiem ir labāks PPG un ir jaunāki par Tedi. Tiesa, pirms sezonas nedomāju, ka Pitsburga tā buksēs, kā to šosezon brīžiem dara, tāpēc gribētos domāt, ka līdz sezonas beigām Tedis, tomēr, debitēs.
Par Balceru - lai arī viņš ir punktu līderis, sezonas sākumā bija sausie periodi un pēc PPG viņs nebūt nav pirmais, turklāt, Otavai lielāko sezonas daļu lielākā problēma ir aizsardzība - šobrīd tā ir sliktākā visā līgā - vidēji spēlē, ielaižot 3,98 vārtus - tatad problēma vārtsargos, aizsargos, līderi uzbrucēji neaizsargajas un vāji čekeri. Toties uzbrukums ir 11. līgā - tātad pat PO zonas cienīgs. Balcers, kas vairāk ir aktīvs, cīņassparu bagāts tehniķis, var palīdzēt saglabāt labo uzbrukumu, bet diez vai uzlabos aizsardzību. Iespējams, Otava arī izlēmusi tankot un nemaz necentīsies ko uzlabot un Blacers darījumā ar haizivim bija tikai bonusiņš, tā kā, šķiet, ka no pirmssezonas šķietamā - nu šogad toč būs 2 NHListi - Balcers un Girgis + cerams, kādu spēli daūs Bļugers un Kivlenieks, sanāks tikai stabilais Girgis un cerams Balcers, Bļugers vismaz debitēt varēs.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-01 16:12, pirms 5 gadiem
Bļugers iet uz 30 vārtu sezonu, ko tādu tikai Žoltoks un Vasiļjevs ir iespējuši AHL. Pēdējais bija Vasiļjevs 98./99.