Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Bļugeram divi vārti otrajā mačā pēc kārtas

Amerikas Hokeja līgas (AHL) otrdienas mačā uzbrucējs Teodors Bļugers (#23) guva divus vārtus. Latvijas uzbrucēja Vilksbēras/Skrentonas ''Penguins" pārspēja Binhemtonas "Devils" - 5:2. Kā jau ziņots, Bļugers iemeta divas ripas arī iepriekšējā mačā.
Video: Wilkes-Barre/Scranton Penguins
-

, 2019-01-02 11:43, pirms 5 gadiem
Bļugers vārtu priekšā plosās kā zvērs, nesaprotu vel, kāpēc Penguins no NHL klusē un vismaz uz vienu vai divām spēlēm nepaņem vinu.
, 2019-01-02 12:20, pirms 5 gadiem
Džonnijs rakstīja: Bļugers vārtu priekšā plosās kā zvērs, nesaprotu vel, kāpēc Penguins no NHL klusē un vismaz uz vienu vai divām spēlēm nepaņem vinu.
Top3 mūsu uzbrucējs šobrīd, klusa cerība, ka izsaukums neizpaliks, bet, šķiet, labāk būtu nomainīt klubu. Cerams, ka nemetīs plinti krūmos, lai gan tuvojas jau 25. dzimšanas diena, jo Eiropā, protams, darbiņš atrastos itin labs (tajā pašā Šveicē).
, 2019-01-02 14:16, pirms 5 gadiem
Džonnijs rakstīja: Bļugers vārtu priekšā plosās kā zvērs, nesaprotu vel, kāpēc Penguins no NHL klusē un vismaz uz vienu vai divām spēlēm nepaņem vinu.
Lai pasauktu Bļugeru uz augšu, kādu jāsūta uz leju, bet centra pozīcijā Pitsburgai ir gana labi kadri - Krosbijs, Malkins, Brāsārds, Kalens. Visi spēlē ok, visiem pietiek veselības, tāpēc pēc Bļugera nav nekādas vajadzības. Uzbrukumā kopumā visi spēlē bez savainojumiem, tāpēc arī šis variants kā tikt izsauktam, šoreiz nestrādā.

Par citu komandu - jā, var, taču arī tur vajag runāt ar komandu, jo viņa statuss nekādu dižo brīvdomību komandas izvēlē nepieļauj.
, 2019-01-02 16:35, pirms 5 gadiem
24 gadi jau.. laiks kā skrien. Tā vien liekas, ka jo ilgāk malsies pingvīnu sistēmā jo sliktāk. Laiks kaut ko mainīt.
, 2019-01-02 16:36, pirms 5 gadiem
Ja nemaldos viņam ir vieni vārti lielajos pingvīnos pārbaudes spēlē.
, 2019-01-02 16:42, pirms 5 gadiem
Domāju, ka Šveice ir tikai laika jautājums.
, 2019-01-02 17:21, pirms 5 gadiem
Labi, es saprotu Bļugera situāciju - uz viņa pozīciju priekšā ir 2 pirmo maiņu zvaigznes + 2 labi 3.-.4. maiņu vidusmēra centri ar labām 1virziena algām. Loģiski, ka, ja visiem veselība turas un neviens totālus podus negāž, viņu vienkārši nevar pavilkt uz augšu - nav kur... Es gan gribētu cerēt, ka viņš 1. aiz līnijas... Otra lieta - vai tiešām viņu nevar tajā pašā AHL paprovēt iespēlēt pa malu?!
Tajā pat laikā Balcera situāciju gan neizprotu - spēlē labi - ne sliktāk kā pagājušajā sezonā. Uz vietu NHL viņam priekšā nav nekādu spožo spēlētāju un komanda, maigi izsakoties ir "pakaļā"... Kāpēc viņu nepasauc uz augšu?
, 2019-01-02 17:21, pirms 5 gadiem
Es novēlu viņam piepildīt savu sapni un tas brīdis tuvojas. Jā, varbūt ne Pingvīnos, bet nu ar šādu statistiku vismaz pāris spēles NHL viņš aizvadīs. Domāju, ka viņam būs vēl gara karjera NHL.
, 2019-01-02 17:24, pirms 5 gadiem
Emilio rakstīja: Labi, es saprotu Bļugera situāciju - uz viņa pozīciju priekšā ir 2 pirmo maiņu zvaigznes + 2 labi 3.-.4. maiņu vidusmēra centri ar labām 1virziena algām. Loģiski, ka, ja visiem veselība turas un neviens totālus podus negāž, viņu vienkārši nevar pavilkt uz augšu - nav kur... Es gan gribētu cerēt, ka viņš 1. aiz līnijas... Otra lieta - vai tiešām viņu nevar tajā pašā AHL paprovēt iespēlēt pa malu?!
Tajā pat laikā Balcera situāciju gan neizprotu - spēlē labi - ne sliktāk kā pagājušajā sezonā. Uz vietu NHL viņam priekšā nav nekādu spožo spēlētāju un komanda, maigi izsakoties ir "pakaļā"... Kāpēc viņu nepasauc uz augšu?
Balceram vēl jānobriest un lielajai komandai ne jau uzbrukums klibo.
, 2019-01-03 01:04, pirms 5 gadiem
Bļugers vai tad malās spēlēt arī nevar? Nu ja runājot par citu komandu , varētu iet palīgā Balceram. Abi komandas līderi būtu tīra fantastika!
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".