Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlase Korejā: bez "dinamiešiem", seši no "Zemgales/LLU"

Andrejs Siliņš

Latvijas izlase Korejā: bez "dinamiešiem", seši no "Zemgales/LLU"
Rihards Cimermanis. Foto: Jekaterina Urošļeva/LHF

Paziņots Latvijas nacionālās hokeja valstsvienības sastāvs "Olympic Legacy Cup 2019" turnīram, kas no 6. līdz 8. februārim norisināsies Dienvidkorejas pilsētā Kanninā.

Latvijas komandas sastāvā tika iekļauti divi vārtsargi, astoņi aizsargi un 13 uzbrucēji. Šajā turnīrā Latvijas izlases vadība uzticēta Valērijam Kuļibabam, kurš ikdienā vada "Optibet" Hokeja Līgas (OHL) vienību HK "Zemgale/LLU". Tāpat Kuļibaba jau divas sezonas strādā par Latvijas klubu izlases galveno treneri. "Olympic Legacy Cup 2019" turnīrā Kuļibabam asistēs HK "Mogo" galvenais treneris Igors Smirnovs.

Latvijas nacionālā izlase "Olympic Legacy Cup 2019" turnīru sāks 6. februārī, kad plkst. 11:00 pēc Latvijas laika tiksies ar mājiniekiem Dienvidkoreju. Dienu vēlāk (plkst: 8:00) Kuļibabas vadītā komanda spēkosies ar Japānu. Savukārt turnīru Latvija noslēgs 8. februārī pret Kazahstānu. Arī pēdējā cīņa mūsu komandai sāksies plkst. 8:00 pēc Latvijas laika.

"Ar Korejas hokeja federāciju par februāra turnīru bijām runājuši jau 2018. gada pavasarī. Lai mēs varētu piedalīties šajā turnīrā, Korejas federācija mums piedāvāja ļoti izdevīgus finansiālos nosacījumus. Piemēram, mūsu sieviešu izlases startu turnīrā pilnībā apmaksās korejieši. Tādēļ uzskatu, ka tā ir lieliska iespēja iekrāt pieredzi un parādīt savus spēkus arī Tālajos Austrumos," sarunā LHF preses dienestu pagājušajā nedēļā atklāja ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.

"Olympic Legacy Cup 2019" sieviešu turnīrā piedalīsies arī Latvijas dāmu izlase. Sieviešu turnīrs Dienvidkorejā norisināsies no 10. līdz 12. februārim. "Olympic Legacy Cup 2019" sieviešu un vīriešu turnīri tiek rīkoti, lai atzīmētu vienu gadu kopš notika Korejas olimpiskās spēles.

Latvijas izlases sastāvs turnīram Dienvidkorejā:

Vārtsargi: Rihards Cimermanis (HK “Zemgale/LLU”) un Jānis Auziņš (HK “Prizma”).
Aizsargi: Georgijs Pujacs (“Dresdner Eislowen”, Vācija), Maksims Širokovs (HK “Prizma”), Artūrs Salija (HC “Poprad”, Slovākija), Kristaps Jākobsons (HK “Zemgale/LLU”), Renārs Demiters (HK “Mogo”), Edmunds Augstkalns (HK “Kurbads”), Maksims Ponomarenko (“Stjernen”, Norvēģija), Vjačeslavs Minajevs (HK “Liepāja”).
Uzbrucēji: Artūrs Homjakovs, Vladislavs Adeļsons (abi HK “Zemgale/LLU”), Elvijs Biezais (“GAP”, Francija), Aleksejs Širokovs (HK “Prizma”), Georgs Golovkovs (“Milton Keynes”, Lielbritānija), Bruno Zabis (HK “Liepāja”), Kārlis Ozoliņš (HK “Mogo”), Edgars Homjakovs (HK “Kurbads”), Rūdolfs Maslovskis (HK “Mogo”), Ričards Bernhards (HK “Zemgale/LLU”), Gatis Gricinskis (HK “Mogo”), Egils Kalns (HK “Liepāja”) un Ēriks Žohovs (HK “Zemgale/LLU”).

Izmantotie resursi:
LHF | Sākums

1 2 37 komentāri
Slēpts komentārs: pernambucano

     [+] [-]

, 2019-01-31 15:04, pirms 5 gadiem
pernambucano rakstīja: Dinamiešiem jārisina svarīgāki uzdevumi.
Šīs spēles laikā dinamiešiem būs mistiska pārbaudes spēle ar Lielbritāniju. Klubam ar izlasi. Kāds tur ir tas svarīgais uzdevums?
Ja nebūtu tādas visticamāk tāpat sauktu tikai 4./5. maiņu un līderus neaiztiktu, bet būtību tas nemaina, kas tik svarīgs mistiskā pārbaudenē?

     [+] [-]

, 2019-01-31 15:13, pirms 5 gadiem
Kādā sakarā tur ir Pujacs? Tur nu daudz gan kas ir nezināms, ka jāpārbauda?

  +2 [+] [-]

, 2019-01-31 15:21, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Šīs spēles laikā dinamiešiem būs mistiska pārbaudes spēle ar Lielbritāniju. Klubam ar izlasi. Kāds tur ir tas svarīgais uzdevums?
Ja nebūtu tādas visticamāk tāpat sauktu tikai 4./5. maiņu un līderus neaiztiktu, bet būtību tas nemaina, kas tik svarīgs mistiskā pārbaudenē?
Dinamkai jāpilda kremļa norādījumi un jāreklamē krievu līga
p.s. tizluma kalngals pirms PO klubam spēlēt, kad pauzē visi klubi laiza brūces un gatavojas izškirošajām cīņām! pat līderus uz izlasēm negribūgi laiž prom no kluba!
p.p.s. cerams britu malkas cirtēji nesavainos kādu mūsu izlases spēlētāju! tas ir tas kas uztrauc šajās spēlēs!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-31 15:21, pirms 5 gadiem
dafs rakstīja: Kādā sakarā tur ir Pujacs? Tur nu daudz gan kas ir nezināms, ka jāpārbauda?
Tu gribi lai uz katru turnīru sauktu kaut kādus nezināmos? Latvijā nav daudz to spēlētāju, lai uz katru turnīru vestu 25 nezināmos. Nu ja neskaita īstos amatierus.
Bija skaidrs ka ši būs OHL izlase, kad parādījās info ka vadīs Kuļibaba, 5 leģi pat gandrīz izbrīna.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-31 15:25, pirms 5 gadiem
dafs rakstīja: Kādā sakarā tur ir Pujacs? Tur nu daudz gan kas ir nezināms, ka jāpārbauda?
jā šito uzreiz pamanīju! arī Širokovi!
varbūt tomēr arī labi, jo tās izlases ar kurām jāspēlē ar tādas kas var sākt cirst malku un kaut ko pierādīt laukumā nevis pārbaudīties! labi vien ir laikam , ka tur brauc tāda izlase , nevis reālie pavasara braucēji!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-31 15:28, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Tu gribi lai uz katru turnīru sauktu kaut kādus nezināmos? Latvijā nav daudz to spēlētāju, lai uz katru turnīru vestu 25 nezināmos. Nu ja neskaita īstos amatierus.
Bija skaidrs ka ši būs OHL izlase, kad parādījās info ka vadīs Kuļibaba, 5 leģi pat gandrīz izbrīna.
džeki ar savām karjerām ir nopelnījuši izklaides braucienu uz Koreju!

     [+] [-]

, 2019-01-31 15:29, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: jā šito uzreiz pamanīju! arī Širokovi!
varbūt tomēr arī labi, jo tās izlases ar kurām jāspēlē ar tādas kas var sākt cirst malku un kaut ko pierādīt laukumā nevis pārbaudīties! labi vien ir laikam , ka tur brauc tāda izlase , nevis reālie pavasara braucēji!
Nu un kas vainas, ja tur Pujacs uz Širokovi? Ir arī jaunie, no kāda tak viņiem ir jāmācās.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-31 15:43, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Nu un kas vainas, ja tur Pujacs uz Širokovi? Ir arī jaunie, no kāda tak viņiem ir jāmācās.
hmm, es kaut ko citu teicu? jeb tu nesaprati? man nav nekādu pretenziju pret tādu izlasi ko šoreiz salasījis Koziols ar ekseli un Matulis ar savu topu!

     [+] [-]

, 2019-01-31 15:44, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: hmm, es kaut ko citu teicu? jeb tu nesaprati?
nav laika saprast, jāstrādā

     [+] [-]

, 2019-01-31 15:45, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: hmm, es kaut ko citu teicu? jeb tu nesaprati? man nav nekādu pretenziju pret tādu izlasi ko šoreiz salasījis Koziols ar ekseli un Matulis ar savu topu!
es te mēģināju noabonēt vv, bet nekādi nesanāk caur swed apmaksāt, kaut kas gļučī

     [+] [-]

, 2019-01-31 15:45, pirms 5 gadiem
Par to ka pieredze ir nepieciešama var piekrist, konrkēti tieši Pujacs izbrīna jo PČ nav spēlejis kopš 2014 gada bet izlasei derīgs vispār nav bijis jau gadus divus, bet tagad sezonas vīdu tiek raustīts no Vācijas, lai uzkapātu hokeja izstrādājumu otrā pasaules malā, bet nu lai jau

  +1 [+] [-]

, 2019-01-31 15:45, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: nav laika saprast, jāstrādā
jā redzu, darbs ir smags un atbildīgs tāpat kā funim, ka atliek laika bakstīties pa sportacentru

  -1 [+] [-]

, 2019-01-31 15:46, pirms 5 gadiem
Vai tiešām Latvijā, kur federācijām vienmēr trūkst naudas jāorganizē pārbbaudes bracieni 3ajam sastāvam uz Koreju? Liels mīnuss no manis Koziolam par šo...

  +3 [+] [-]

, 2019-01-31 15:47, pirms 5 gadiem
AlanRich rakstīja: Vai tiešām Latvijā, kur federācijām vienmēr trūkst naudas jāorganizē pārbbaudes bracieni 3ajam sastāvam uz Koreju? Liels mīnuss no manis Koziolam par šo...
ja Koreja uzsauc braucienu, kāpēc lai atteiktos?

     [+] [-]

, 2019-01-31 15:52, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: ja Koreja uzsauc braucienu, kāpēc lai atteiktos?
Rakstā ir rakstīts ka apmaksās tikai sieviešu izlasei un rakstīts "izdevīgus finansiālos noteikumus" Jebkurā gadījumā, tas, kas netiek apmaksāts būs dārgi jo tā ir Koreja...

     [+] [-]

, 2019-01-31 15:59, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: jā redzu, darbs ir smags un atbildīgs tāpat kā funim, ka atliek laika bakstīties pa sportacentru
Atbildīgā daļa šobrīd pabeigta, jāatpūtina acis no exeļa

     [+] [-]

, 2019-01-31 16:01, pirms 5 gadiem
AlanRich rakstīja: Rakstā ir rakstīts ka apmaksās tikai sieviešu izlasei un rakstīts "izdevīgus finansiālos noteikumus" Jebkurā gadījumā, tas, kas netiek apmaksāts būs dārgi jo tā ir Koreja...
nevajag mīzt, gan jau pietiks naudas sagatavot U-18 izlasi Elites divīzijai un lielo izlasi pavasara čempjiem! šaubos vai tā nauda ko izdos Korejā, kaut kā iespaidotu Latvijas hokeju negatīvi!

  -2 [+] [-]

, 2019-01-31 16:02, pirms 5 gadiem
Trīs zaudējumus gaidam

  +2 [+] [-]

, 2019-01-31 16:03, pirms 5 gadiem
kristaps30 rakstīja: Trīs zaudējumus gaidam
pietiks ar vienu, lai izlase netiktu uz pasaules kausu
p.s. tu tak esi basketbola dornis, kas vēl sliktu hokeja izlasēm. pie tam pilnīgi pokui turnīrā, kur var spēlēt kā grib!

     [+] [-]

, 2019-01-31 16:40, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: nevajag mīzt, gan jau pietiks naudas sagatavot U-18 izlasi Elites divīzijai un lielo izlasi pavasara čempjiem! šaubos vai tā nauda ko izdos Korejā, kaut kā iespaidotu Latvijas hokeju negatīvi!
Neiet runa jau par izlasēm. Būtu to naudu ieguldījuši vietējā čempī, kaut vai kādā halle. Vienkārši saku, ka pielietojums varēja būt labāks, Kaut vai ekipējumu sapirkuši, lai jaunajiem spēlētājiem ir ko iedot lai veicinātu sporta attistību

  -1 [+] [-]

, 2019-01-31 16:45, pirms 5 gadiem
AlanRich rakstīja: Neiet runa jau par izlasēm. Būtu to naudu ieguldījuši vietējā čempī, kaut vai kādā halle. Vienkārši saku, ka pielietojums varēja būt labāks, Kaut vai ekipējumu sapirkuši, lai jaunajiem spēlētājiem ir ko iedot lai veicinātu sporta attistību
no šīs federācijas vadības nevajag gaidīt mecenātismu! es par šiem kundziņiem neko tādu neesmu dzirdējis! drīzāk nolikvidēs vēl ko, kur vajag izdot lieku naudu, kā jau 1.līgu un kausa izcīņu nolikvidējuši!

     [+] [-]

, 2019-01-31 16:55, pirms 5 gadiem
AlanRich rakstīja: Neiet runa jau par izlasēm. Būtu to naudu ieguldījuši vietējā čempī, kaut vai kādā halle. Vienkārši saku, ka pielietojums varēja būt labāks, Kaut vai ekipējumu sapirkuši, lai jaunajiem spēlētājiem ir ko iedot lai veicinātu sporta attistību
Tad kad tev būs nauda, varēsi guldīt kur vien vēlies, pēc sirds patikas.

     [+] [-]

, 2019-01-31 16:55, pirms 5 gadiem
AlanRich rakstīja: Neiet runa jau par izlasēm. Būtu to naudu ieguldījuši vietējā čempī, kaut vai kādā halle. Vienkārši saku, ka pielietojums varēja būt labāks, Kaut vai ekipējumu sapirkuši, lai jaunajiem spēlētājiem ir ko iedot lai veicinātu sporta attistību
Tad kad tev būs nauda, varēsi guldīt kur vien vēlies, pēc sirds patikas.

     [+] [-]

, 2019-01-31 16:58, pirms 5 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Tad kad tev būs nauda, varēsi guldīt kur vien vēlies, pēc sirds patikas.
Vai tad viņi paši savu naudu tur saimnieko? Nauda nāk no sponsoriem un kaut kas arī no valsts. Nu labi ja tev svarīgāks kaut kāds 3 šķiras turnīrs Korejā, nevis vietēja hokeja attīstība aizvēršu savu muti

  +1 [+] [-]

, 2019-01-31 17:10, pirms 5 gadiem
AlanRich rakstīja: Vai tad viņi paši savu naudu tur saimnieko? Nauda nāk no sponsoriem un kaut kas arī no valsts. Nu labi ja tev svarīgāks kaut kāds 3 šķiras turnīrs Korejā, nevis vietēja hokeja attīstība aizvēršu savu muti
Man liekas nevajag krist galējībās, piekrītuu par saprātīgu naudas izlietojumu, bet nu neba šis turnīrs cērt lielu robu LV hokejā. Viss nav tikai naudā, hokejs ir jātbalsta visos līmeņos un kādreiz arī OHL džekiem ir jāizvēdina galvas ārpus savas līgas un jābauda gods uzvilkt valstsvienības kreklu. Arī viņi ir mūsu hokejs!

     [+] [-]

, 2019-01-31 17:11, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Man liekas nevajag krist galējībās, piekrītuu par saprātīgu naudas izlietojumu, bet nu neba šis turnīrs cērt lielu robu LV hokejā. Viss nav tikai naudā, hokejs ir jātbalsta visos līmeņos un kādreiz arī OHL džekiem ir jāizvēdina galvas ārpus savas līgas un jābauda gods uzvilkt valstsvienības kreklu. Arī viņi ir mūsu hokejs!
Es jau ne par to... Un mūsu OHL džeki dabū pietiekami uzspēlēt izlases kreklos Challenge turnīros un vēl klubu izlasē. Ja brauktu uz Kanādu mācīties spēlēt neko neteiktu, bet nu ko viņi Korejā pazaudējuši

     [+] [-]

, 2019-01-31 17:13, pirms 5 gadiem
AlanRich rakstīja: Vai tad viņi paši savu naudu tur saimnieko? Nauda nāk no sponsoriem un kaut kas arī no valsts. Nu labi ja tev svarīgāks kaut kāds 3 šķiras turnīrs Korejā, nevis vietēja hokeja attīstība aizvēršu savu muti
No tās naudas ko iegulda šādā turnīrā halli neuzcelsi. Vietējā čempionātā ieguldīt? Arī tur nekas nozīmīgs visas sezonas rakursā nesanāks. Uzsaukt lielāku finansiālo balvu par uzvaru? Ja uzvar nabagais klubs - ok, noderēs. Bet ja, kāds no biezajiem ar Kurbadu priekšgalā - tā būs limonāde.
Uztaisīt jauniešu turnīriņu - mazāk dos, jo no viena maza turnīra meistarība necelsies.
Šajā gadījumā tād splezīra turnīrs par ļaunu nenāk. Meičas par velti uzspēlēs, savukārt, OHL džekiem rodas stimuls - redz, ka arī no OHL var uz izlasi tikt. Kas zina, varbūt arī tiek veidota kāda starpfederāciju sadarbība, kas vēlāk var noderēt kā lieks sponsors vai kas cits.

     [+] [-]

, 2019-01-31 17:15, pirms 5 gadiem
AlanRich rakstīja: Es jau ne par to... Un mūsu OHL džeki dabū pietiekami uzspēlēt izlases kreklos Challenge turnīros un vēl klubu izlasē. Ja brauktu uz Kanādu mācīties spēlēt neko neteiktu, bet nu ko viņi Korejā pazaudējuši
Balderis lai dotos uz NHL, pirms tam aizšāva uz Japānu

     [+] [-]

, 2019-01-31 17:19, pirms 5 gadiem
AlanRich rakstīja: Es jau ne par to... Un mūsu OHL džeki dabū pietiekami uzspēlēt izlases kreklos Challenge turnīros un vēl klubu izlasē. Ja brauktu uz Kanādu mācīties spēlēt neko neteiktu, bet nu ko viņi Korejā pazaudējuši
Tevis pieminētie kanādieši atbrauca uz Poļesjes kausu, tie bij vispār amatieru līgas uzvarētāji Nu nekas traks nenotika, lai gan Kanādā ar varēja pajautāt, kam kāds naudu tērē tiem džekiem.

     [+] [-]

, 2019-01-31 18:25, pirms 5 gadiem
Pujacs ar kādu domu tur iekļauts?? Spruktu un Cipuli tad arī varēja iekļaut! Protams, kādu vecāku derētu, bet, kamōn... bez piecām kapeikām 40!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-31 18:28, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Tu gribi lai uz katru turnīru sauktu kaut kādus nezināmos? Latvijā nav daudz to spēlētāju, lai uz katru turnīru vestu 25 nezināmos. Nu ja neskaita īstos amatierus.
Bija skaidrs ka ši būs OHL izlase, kad parādījās info ka vadīs Kuļibaba, 5 leģi pat gandrīz izbrīna.
Mēs varētu vismaz 3-4 izlases no šādas klases leģiem dabūt!? Pujaca iekļaušana ir pilnīgi neizprotama, ja neskaita pienesumu uz soliņa! Un ko nozīmē nav spēlētāju, mēs uz katru turnīru varētu kaut 1 klubu sūtīt, kas nozīme, ka mums izlases ir vairāk kā vajag...

     [+] [-]

, 2019-01-31 18:54, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Mēs varētu vismaz 3-4 izlases no šādas klases leģiem dabūt!? Pujaca iekļaušana ir pilnīgi neizprotama, ja neskaita pienesumu uz soliņa! Un ko nozīmē nav spēlētāju, mēs uz katru turnīru varētu kaut 1 klubu sūtīt, kas nozīme, ka mums izlases ir vairāk kā vajag...
Pieredzējušais vīrs, kas var pamācīt jaunos vai labā līmenī nepieredzējušos. Visticamāk, ka būs kapteinis, jo tādas pieredzes Pujacam netrūkst.

     [+] [-]

, 2019-01-31 19:10, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Mēs varētu vismaz 3-4 izlases no šādas klases leģiem dabūt!? Pujaca iekļaušana ir pilnīgi neizprotama, ja neskaita pienesumu uz soliņa! Un ko nozīmē nav spēlētāju, mēs uz katru turnīru varētu kaut 1 klubu sūtīt, kas nozīme, ka mums izlases ir vairāk kā vajag...
Tu pats atbildēji par Pujaca lomu.
Un es neteicu ka nav spēlētāju, es teicu ka ar mūsu resursu ātri beigsies "nezināmie" spēlētāji, ja uz katru turnīru sūtīs tikai tā saucamos nezināmos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 37 komentāri