Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlasei priekšā pēdējā pārbaude pirms PČ

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas izlasei priekšā pēdējā pārbaude pirms PČ
Edgars Masaļskis
Foto: AP/Scanpix

Šovakar pēdējo pārbaudes spēli pirms pasaules čempionāta aizvadīs Latvijas izlase, kas ar Edgaru Masaļski vārtos 18:45 spēlēs pret Šveici.

Kā ziņot Latvijas Hokeja federācija, Latvijas izlases vārtus šovakar sargās Edgars Masaļskis. Kā trīspadsmitais uzbrucējs spēlei tiks pieteikts Vitālijs Pavlovs, savukārt kā septītais aizsargs – Maksims Širokovs Šī vakara spēlei ar Šveici pieteikti netiks aizsargs Jānis Andersons un uzbrucējs Māris Bičevskis.

Latvijas izlases sastāvs

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Elvis Merzļikins;
1.maiņa: Kaspars Daugaviņš –Zemgus Girgensons –Gints Meija; Guntis Galviņš - Edgars Siksna;
2.maiņa: Miķelis Rēdlihs - Andris Džeriņš - Roberts Bukarts; Kristaps Sotnieks -Kristiāns Rubīns;
3.maiņa: Gunārs Skvorcovs - Aleksejs Širokovs - Kaspars Saulietis; Ralfs Freibergs - Oskars Cibuļskis;
4.maiņa: Edgars Kulda -Artūrs Ozoliņš - Rodrigo Ābols - Vitālijs Pavlovs -Maksims Širokovs;

Latvijas valstsvienība, kas izbraukumā devās bez Mika Indraša, kuram ir muguras savainojums un kuram vajadzēja spēlēt pirmajā virknējumā, pirmo momentu izveidoja pēc 45 sekundēm, bet Zemgus Girgensons neprata realizēt izgājienu vienatnē pret vārtsargu. Momentu izmantošana kliboja arī turpinājumā, kamēr Šveice devītajā minūtē izvirzījās vadībā - Andress Ambīls aizvilka ripu aiz vārtiem un izdarīja viltīgu piespēli, un netraucētais Deniss Hollenštains no tuvas distances panāca 1:0.

Taču turpinājumā viss pagriezās kājām gaisā - laukuma saimnieki divas reizes pārbaudīja vārtu konstrukcijas izturību, meta garām pat tukšam cietoksnim, brīnumus rādīja Elvis Merzļikins, un tas ļāva otrās trešdaļas vidū panākt izlīdzinājumu. Edgars Kulda apzaga aizsargu un nekavējoties atrada Edgaru Siksnu, kurš no visa spēka trieca ripu tīklā, gūstot pirmos vārtus Latvijas izlases kreklā.

Uzvarētāja noteikšana tika atlikta uz pagarinājumu, un labāka izrādījās Šveices valstsvienība - pēc nepilnām trim minūtēm metienu bez ripas apturēšanas no labā iemetiena apļa izdarīja aizsargs Ēriks Blūms, kurš kopā ar "Bern" uzvarēja Šveices čempionātā, un Merzļikins bija spiests ripu meklēt aiz muguras - 2:1.

Šveices izlases vārtos lielisku sniegumu demonstrēja 26 gadus vecais Roberts Majers. Mačs norisinājās Ženēvā, un viņš ikdienā pārstāv vietējo "Servette" komandu, tieši tāpēc treneri priekšroku deva Majeram. Taču sagaidāms, ka šoreiz Šveices valstsvienības vārtus sargās Reto Berra. Viņš pārstāvēja Nacionālās hokeja līgas klubu Kolorado "Avalanche", 14 mačos atvairot 92,2% pretinieku metienu.

Kamēr nav ieradies Nīno Nīderreiters no Minesotas "Wild" (20 vārti un 23 piespēles), līderu loma jāuzņemas Svenam Andrigeto no Monreālas "Canadiens" (septiņi vārti un desmit piespēles, bet aizvadīts uz pusi mazāk maču) un aizsargam Jannikam Veberam no Vankūveras "Canucks" (septiņas piespēles 45 dueļos).

Savukārt Latvijas izlase Vankūveras "Canucks" sistēmā spēlējošo Ronaldu Ķēniņu gaida nākamās nedēļas pirmajā pusē un cer, ka viņš paspēs aizvadīt treniņus pirms došanās uz pasaules čempionātu, kas 6. maijā startēs ar maču pret Zviedrijas valstsvienību.

Šveices izlases sastāvs

Vārtsargi: Reto Berra (Kolorado "Avalanche"), Roberts Majers (Ženēvas "Servette") un Zandro Curkirhens ("Ambri-Piotta").
Aizsargi: Ēriks Blūms ("Bern"), Felisjēns Dibuā ("Davos"), Patriks Gērings (Cīrihes "Lions"), Robins Grosmans ("Zug"), Romēns Lefels (Ženēvas "Servette"), Kristiāns Marti (Leivolejas "Phantoms"), Noā Šnēbergers ("Davos"), Ramons Unterzanders ("Bern") un Janniks Vebers (Vankūveras "Canucks").
Uzbrucēji: Andress Ambīls ("Davos"), Svens Andrigeto (Monreālas "Canadiens"), Kristofs Berči (Aiovas "Wild"), Matiass Bībers (Klotenes "Flyers"), Gaetāns Hāss ("Biel"), Gregorī Hofmans ("Lugano"), Deniss Hollenštains (Klotenes "Flyers"), Līno Marčīni ("Zug"), Zimons Mozers ("Bern"), Reto Šepi (Cīrihes "Lions"), Tristans Šērvijs ("Bern"), Moriss Trakslers (Cīrihes "Lions"), Juliāns Vokers ("Lugano"), Zamuels Valzers ("Davos"), Dīno Vīzers ("Davos") un Marks Vīzers ("Davos").

Latvijas izlases pārbaudes spēles

DatumsLaiksSpēleVietaRez.
07.04.2016.20:30Dānija – Latvija(Dānija/ Olborga)4:6
09.04.2016.16:00Dānija – Latvija(Dānija/ Odense)3:4
14.04.2016.19:30Latvija – Baltkrievija(Arēnā Rīga)1:3
15.04.2016.19:30Latvija – Baltkrievija(Arēna Rīga)3:2 PM
22.04.2016.19:30Latvija – Vācija(Arēna Rīga)3:4
23.04.2016.17:00Latvija – Vācija(Arēna Rīga)4:1
29.04.2016.20:45Šveice – Latvija(Šveicē/ Ženēva)2:1 P
30.04.2016.18:45Šveice – Latvija(Šveicē/ Neišetale)
1 2 3 4 5 172 komentāri
Slēpts komentārs: SakuKoivu

 +11 [+] [-]

, 2016-04-30 12:37, pirms 8 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Šodien pamatlaikā palikt pie tikai vienas ielaistas ripas neizdosies, jo vārtos vairs nebūs pirmais numurs. Masaļskim nav tāda krampja kā Elvim.
Ej izgulies😧

     [+] [-]

, 2016-04-30 12:41, pirms 8 gadiem
Ei, sportacentrs ir pavisam jau apdebīlējis? No augšas to reklāmu nevar kaut kā tā izvietot, lai ir iespējams piekļūt sporta veidu apakšsadaļām?

  +4 [+] [-]

, 2016-04-30 12:45, pirms 8 gadiem
hypocrisy rakstīja: Ei, sportacentrs ir pavisam jau apdebīlējis? No augšas to reklāmu nevar kaut kā tā izvietot, lai ir iespējams piekļūt sporta veidu apakšsadaļām?
Tiešām mūsdienās vēl ir cilvēki, kuri nav dzirdējuši par adblock??
';

     [+] [-]

, 2016-04-30 12:46, pirms 8 gadiem
hypocrisy rakstīja: Ei, sportacentrs ir pavisam jau apdebīlējis? No augšas to reklāmu nevar kaut kā tā izvietot, lai ir iespējams piekļūt sporta veidu apakšsadaļām?
Jā, ir! Uzstādi uBlock Origin paplašinājumu pārlūkam.

     [+] [-]

, 2016-04-30 12:54, pirms 8 gadiem
biskaps rakstīja: Tiešām mūsdienās vēl ir cilvēki, kuri nav dzirdējuši par adblock??
Aha, tikai ejot kaut kur, visur sākas problēmas ar to adblock. Jo visi dzīvo no reklāmām. Tikai visi nav tik tizli, lai brutāli traucētu iegūt to, kā dēļ tu ej tajā lapā.

  +2 [+] [-]

, 2016-04-30 12:57, pirms 8 gadiem
Nu redzesim vai Edza sodien bus glabejs! Veiksmi!

     [+] [-]

, 2016-04-30 13:02, pirms 8 gadiem
hypocrisy rakstīja: Aha, tikai ejot kaut kur, visur sākas problēmas ar to adblock. Jo visi dzīvo no reklāmām. Tikai visi nav tik tizli, lai brutāli traucētu iegūt to, kā dēļ tu ej tajā lapā.
Nezinu, man tas nesagādā nekādas problēmas. Ja kaut kur dēļ adblock ir kādi ierobežojumi, tad pastāv iespēja arī atslēgt viņu konkrētajai lapai.

  +3 [+] [-]

, 2016-04-30 13:07, pirms 8 gadiem
biskaps rakstīja: Nezinu, man tas nesagādā nekādas problēmas. Ja kaut kur dēļ adblock ir kādi ierobežojumi, tad pastāv iespēja arī atslēgt viņu konkrētajai lapai.

Protams, ka pastāv. Tikai jāčakarējas. Ja tu intensīvi kaut ko meklē, tas riktīgi krīt uz nerviem. Tāpēc vienkāršāk ir bez. Jo ļoti reti gadās tik kre.tīniskas lapas.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-30 13:14, pirms 8 gadiem
Edgars ir pirmais nummurs LV izlasē. Vakar Kreipāna kolēģīs izteicās, ka treneriem būs ko palauzt galvu par pirmo nummuru PČ. Laikam nebija vienkārši ko teikt

  -1 [+] [-]

, 2016-04-30 13:28, pirms 8 gadiem
arturs1777 rakstīja: Edgars ir pirmais nummurs LV izlasē. Vakar Kreipāna kolēģīs izteicās, ka treneriem būs ko palauzt galvu par pirmo nummuru PČ. Laikam nebija vienkārši ko teikt
nepiekrītu.. Edgaram laiks atstāt vietu.. un būt perfektam otrajam numuram.. ( jau pāris sezonas atpakaļ tas bija jādara).. viņš var "izšaut" un reizēm īstajā brīdī, bet neviens nevar atkost kurā..

tas būs lielākais trenera rēbuss.. nojaust, kurš izkāpis attiecīgajā dienā no gultas ar labo kāju un gatavs kaplēt.. Kurš pret kuru pretinieku būtu labākais un tam neērtākais vārtsargs..

  +1 [+] [-]

, 2016-04-30 13:38, pirms 8 gadiem
Huberts rakstīja: viņš var "izšaut" un reizēm īstajā brīdī, bet neviens nevar atkost kurā..
Šis, iespējams, ir LV izlases vārtsargu līniju vislabāk raksturojošais citāts pasaules vēsturē nopietni!

  +5 [+] [-]

, 2016-04-30 13:52, pirms 8 gadiem
Kaut kā par ātru visi te Merzļikunu ceļ pirmā numura kārtā, lai viņš nostāv kaut vienu maču kādi Masalam ir bijuši daudz (piemēram Olimpiādē LV-SUI), tad varētu sākt runāt par kaut kādu pirmo numuru!

     [+] [-]

, 2016-04-30 14:05, pirms 8 gadiem
Huberts rakstīja: nepiekrītu.. Edgaram laiks atstāt vietu.. un būt perfektam otrajam numuram.. ( jau pāris sezonas atpakaļ tas bija jādara).. viņš var "izšaut" un reizēm īstajā brīdī, bet neviens nevar atkost kurā..

tas būs lielākais trenera rēbuss.. nojaust, kurš izkāpis attiecīgajā dienā no gultas ar labo kāju un gatavs kaplēt.. Kurš pret kuru pretinieku būtu labākais un tam neērtākais vārtsargs..
nevajag celt Elvi debesis un 100%tigi redzet vina pirmo numuru saja PC...vieniga iespeja Elvim izsist Edzu ir ja Edgars pats taisis sudus un atveletajas speles pirms "punktu krasanas etapa" aizvadis katastrofalas speles pret Can-Swe-Rus trijnieku...kura spele vins protams staves... ja rezultati bus +/- vienadi un Elvim nebus acimredzamas prieksrocibas, pedejas 4 speles PC staves tiesi Edza... nu varbut dos uzpelet pret Daniem vai kazahiem Elvim, lai ne parak noslogot Edzu...neviens treneris bez butiska iemesla neuztices, pat loti labi spelejosajam zalknabim svarigas un vitali svarigas speles... ja notiks ta, ka tam vajadzetu notikt, Elvis nostaves 2-3 speles, bet Edza visas parejas... un pirma numura vietu brivpratigi Edza atbrivos tikai 2018. gada OS, vai pat precizak pec tam...protams musu riciba bus gan Gudijs ar Merzlikinu un vel Punnenovs ar Kalninu... un bus lielaka konkurence neka tagad...bet pedeja spele Edzam, ka pirmajam numuram izlase vel nav tik tuvu, ka dazi doma...

  +6 [+] [-]

, 2016-04-30 14:08, pirms 8 gadiem
Ceru ka Ābolam šodien paveiksies vairāk, nu raujas uz priekšu viņš kā zvērs un reizēm pat ļoti skaisti izdodas.

  +2 [+] [-]

, 2016-04-30 14:13, pirms 8 gadiem
VilhelmsL rakstīja: Ceru ka Ābolam šodien paveiksies vairāk, nu raujas uz priekšu viņš kā zvērs un reizēm pat ļoti skaisti izdodas.
ja braik out vinam sanak loti labi...lai ari cempji ta raujas...svarigakajos brizos tas var palidzet izraut uzvaras, vai kaut vienu punktu...

  +1 [+] [-]

, 2016-04-30 14:21, pirms 8 gadiem
atreferēja vakardienas spēli. par to jau bija raksts vakar.
vismaz mūsu šīsdienas sastāvu būtu ielicis.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-30 14:26, pirms 8 gadiem
hypocrisy rakstīja: Ei, sportacentrs ir pavisam jau apdebīlējis? No augšas to reklāmu nevar kaut kā tā izvietot, lai ir iespējams piekļūt sporta veidu apakšsadaļām?
Vot debil

  -1 [+] [-]

, 2016-04-30 14:28, pirms 8 gadiem
vairogss rakstīja: nevajag celt Elvi debesis un 100%tigi redzet vina pirmo numuru saja PC...vieniga iespeja Elvim izsist Edzu ir ja Edgars pats taisis sudus un atveletajas speles pirms "punktu krasanas etapa" aizvadis katastrofalas speles pret Can-Swe-Rus trijnieku...kura spele vins protams staves... ja rezultati bus +/- vienadi un Elvim nebus acimredzamas prieksrocibas, pedejas 4 speles PC staves tiesi Edza... nu varbut dos uzpelet pret Daniem vai kazahiem Elvim, lai ne parak noslogot Edzu...neviens treneris bez butiska iemesla neuztices, pat loti labi spelejosajam zalknabim svarigas un vitali svarigas speles... ja notiks ta, ka tam vajadzetu notikt, Elvis nostaves 2-3 speles, bet Edza visas parejas... un pirma numura vietu brivpratigi Edza atbrivos tikai 2018. gada OS, vai pat precizak pec tam...protams musu riciba bus gan Gudijs ar Merzlikinu un vel Punnenovs ar Kalninu... un bus lielaka konkurence neka tagad...bet pedeja spele Edzam, ka pirmajam numuram izlase vel nav tik tuvu, ka dazi doma...
Nevajag celt Edzu debesis. Edza ir nestabils vartsargs. Kops Irbe un Naumovs parkara slidas mums nav bijis stabilu vartsargu. Edzam vienkarsi nav bijis konkurences lidz sim bridim. Laiks atvert acis un skatities nakotne!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-30 15:21, pirms 8 gadiem
Jāatriebjas par vakardienas nepelnīto zaudi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-30 16:16, pirms 8 gadiem
Jācer, ka Ķēniņš būs. Savādāk Meija pirmajā maiņā galīgi neiederas. Tas ir gandrīz tā pat kā ferarī būtu viens koka ritenis.

  +8 [+] [-]

, 2016-04-30 16:27, pirms 8 gadiem
Zutim izteikts UDS. Viņš dara jebko, lai tikai viņam pievērstu uzmanību. Kā ieraugu zuša komentāru,tā asociējas viņš ar cilvēku kurš sēž mēslos , ēd tos un apkārtējie cilvēki uz viņu skatās, visa uzmanība tam ... vienam pašam. Cilvēki priecājās ka redz īstu ..., zutis priecīgs ka uz viņu skatās. Lai jau sēž savā mēslu kastē un spēlējās, vienīgi ka mazliet neērti ka ir tādi latvieši.

     [+] [-]

, 2016-04-30 16:29, pirms 8 gadiem
D-Mob rakstīja: Vot debil
Tev kaut kas niez, ne visai gudrais cilvēk?

  +1 [+] [-]

, 2016-04-30 16:35, pirms 8 gadiem
Nekuriens sargs rakstīja: Jācer, ka Ķēniņš būs. Savādāk Meija pirmajā maiņā galīgi neiederas. Tas ir gandrīz tā pat kā ferarī būtu viens koka ritenis.
Būtu jau labi, ja varētu LV ar Ferrari salīdzināt hokeja kontekstā.

2. Kas Meijam vainas? Ja Beresņevam liekas, ka iederas, tad iederas.

  +4 [+] [-]

, 2016-04-30 16:38, pirms 8 gadiem
biskaps rakstīja: Tiešām mūsdienās vēl ir cilvēki, kuri nav dzirdējuši par adblock??
Izcils web dizainera darbs, ja lapa bez adblock nav lietojama. Sportacentrs no telefona vispār nekad nav bijis lietojams, tagad vēl no datora bez papildus plug`iniem ir nelietojams. Lapas autoram 10/10!

  +3 [+] [-]

, 2016-04-30 16:41, pirms 8 gadiem
Eh, cik interesanti būs palasīt komentārus, ja Merzļikinu čempī ieliks vārtos pret Krieviem vai Zviedriem Tagad dēļ 2 +/- labām pārbaudes spēlēm šis tiek celts debesīs par spīti tam, ka neviens pretinieks nav īsti iespēlējies, ne labākajā sastāvā.
Nešaubos, ka tie paši debesīs cēlāji būs pirmie, kas viņu nod*rs*s. Līdzīgi bija ar Gudļevski, kad pēc spēles pret Kanādu šis bez maz vai bija apbižotais Tampas nr1 vārtsargs, kurš pie spēlēm NHL netiek dēļ ''stulb***'' treneriem
Masaļskis jau sen sevi ir pierādījis kā spēlētāju, kurš neatkarīgi no snieguma pārbaudes spēles/sezonā spēj saņemties un izvilkt tās vajadzīgās uzvaras. Tajā vienā neveiksmīgajā čempī visa vaina tiek novelta uz Masaļski, par spīti tam, ka tā kā spēlēja aizsargi uz laukuma mierīgi varēja atstāt Masaļski vienu, jo to vien darīja kā maisījās vārtsarga skatam..

  -1 [+] [-]

, 2016-04-30 16:47, pirms 8 gadiem
Cincendorfs rakstīja: Nevajag celt Edzu debesis. Edza ir nestabils vartsargs. Kops Irbe un Naumovs parkara slidas mums nav bijis stabilu vartsargu. Edzam vienkarsi nav bijis konkurences lidz sim bridim. Laiks atvert acis un skatities nakotne!
Nu nevajag... Irbe nekad nebija stabils varotciks tu laikam atceries vina pedejos PC kur vins staveja uz pieredzes un gandriz visa komanda vinam piepalidzeja... tas ir 2004.-2005. gads... labak paskaties ka vins speleja no 1997. lidz 2001. nu ja zem 90% nekrita, bet vareja viena spele ielaist 5 ripas no franciem un pec tam ielaist tikai 4 no zviedriem... un 1998. gada cempi vina vartos lidoja viss, kas bareja ielidot... 6 ripas pret somiem, 6 pret krieviem, ja nemaldos 7ta bija musu tuksos vartos... un aizsardziba mums tolaik nebija tik laba, lai pateiktu, ka tagad ir labak vai sliktak... un Naumovs bija stabils tikai ka otrais numurs... visos cepmjos kur vins bija numurs viens mes neiekluvam 1/4 un augstakais sasniegums bija 9. vieta OS... un Edza +/- spele tapat, ka to darija vini... ja ies staves uz galvas , ja neies -salaidis... un tapat Edza, ja ir vesels vienmer stav virs 90% vai tuvu tam...un neviens vinu debesis necel... vienkarsi Gudijs un Merzlikins pagaidam nav gatavi but Nr 1... pec 2-3 gadiem loti iespejams , vai pat drosi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-04-30 16:48, pirms 8 gadiem
WreckLV rakstīja: Eh, cik interesanti būs palasīt komentārus, ja Merzļikinu čempī ieliks vārtos pret Krieviem vai Zviedriem Tagad dēļ 2 +/- labām pārbaudes spēlēm šis tiek celts debesīs par spīti tam, ka neviens pretinieks nav īsti iespēlējies, ne labākajā sastāvā.
Nešaubos, ka tie paši debesīs cēlāji būs pirmie, kas viņu nod*rs*s. Līdzīgi bija ar Gudļevski, kad pēc spēles pret Kanādu šis bez maz vai bija apbižotais Tampas nr1 vārtsargs, kurš pie spēlēm NHL netiek dēļ ''stulb***'' treneriem
Masaļskis jau sen sevi ir pierādījis kā spēlētāju, kurš neatkarīgi no snieguma pārbaudes spēles/sezonā spēj saņemties un izvilkt tās vajadzīgās uzvaras. Tajā vienā neveiksmīgajā čempī visa vaina tiek novelta uz Masaļski, par spīti tam, ka tā kā spēlēja aizsargi uz laukuma mierīgi varēja atstāt Masaļski vienu, jo to vien darīja kā maisījās vārtsarga skatam..
pirmo reizi tev 100% piekritu

     [+] [-]

, 2016-04-30 16:49, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Zutim izteikts UDS. Viņš dara jebko, lai tikai viņam pievērstu uzmanību. Kā ieraugu zuša komentāru,tā asociējas viņš ar cilvēku kurš sēž mēslos , ēd tos un apkārtējie cilvēki uz viņu skatās, visa uzmanība tam ... vienam pašam. Cilvēki priecājās ka redz īstu ..., zutis priecīgs ka uz viņu skatās. Lai jau sēž savā mēslu kastē un spēlējās, vienīgi ka mazliet neērti ka ir tādi latvieši.
Zutis, protams, ir kaut kas tāds, kam nevajadzētu būt komentāros. Bet UDS, vai uzmanības deficīta sindroms ir tāda lieta, kad bērns nespēj savu UZMANĪBU noturēt uz kādu nodarbi un ar to ir problēmas. Sīkums, bet tāda ir īstenība.

     [+] [-]

, 2016-04-30 17:06, pirms 8 gadiem
vairogss rakstīja: Nu nevajag... Irbe nekad nebija stabils varotciks tu laikam atceries vina pedejos PC kur vins staveja uz pieredzes un gandriz visa komanda vinam piepalidzeja... tas ir 2004.-2005. gads... labak paskaties ka vins speleja no 1997. lidz 2001. nu ja zem 90% nekrita, bet vareja viena spele ielaist 5 ripas no franciem un pec tam ielaist tikai 4 no zviedriem... un 1998. gada cempi vina vartos lidoja viss, kas bareja ielidot... 6 ripas pret somiem, 6 pret krieviem, ja nemaldos 7ta bija musu tuksos vartos... un aizsardziba mums tolaik nebija tik laba, lai pateiktu, ka tagad ir labak vai sliktak... un Naumovs bija stabils tikai ka otrais numurs... visos cepmjos kur vins bija numurs viens mes neiekluvam 1/4 un augstakais sasniegums bija 9. vieta OS... un Edza +/- spele tapat, ka to darija vini... ja ies staves uz galvas , ja neies -salaidis... un tapat Edza, ja ir vesels vienmer stav virs 90% vai tuvu tam...un neviens vinu debesis necel... vienkarsi Gudijs un Merzlikins pagaidam nav gatavi but Nr 1... pec 2-3 gadiem loti iespejams , vai pat drosi
Tev laikam no smadzenēm saprāts ir spiests ārā, kā bērzu sulas pavasarī.
Irbe ir bijis nestabils? Uz karjeras beigām jā, bet pirms tam tu vēl mīzt podā nemācēji, kad šamējais krievus nolika pie vietas un ne tos vien.
vēl pasaki ka NHL čekeris Irbe bija

  -1 [+] [-]

, 2016-04-30 17:15, pirms 8 gadiem
vairogss rakstīja: Nu nevajag... Irbe nekad nebija stabils varotciks tu laikam atceries vina pedejos PC kur vins staveja uz pieredzes un gandriz visa komanda vinam piepalidzeja... tas ir 2004.-2005. gads... labak paskaties ka vins speleja no 1997. lidz 2001. nu ja zem 90% nekrita, bet vareja viena spele ielaist 5 ripas no franciem un pec tam ielaist tikai 4 no zviedriem... un 1998. gada cempi vina vartos lidoja viss, kas bareja ielidot... 6 ripas pret somiem, 6 pret krieviem, ja nemaldos 7ta bija musu tuksos vartos... un aizsardziba mums tolaik nebija tik laba, lai pateiktu, ka tagad ir labak vai sliktak... un Naumovs bija stabils tikai ka otrais numurs... visos cepmjos kur vins bija numurs viens mes neiekluvam 1/4 un augstakais sasniegums bija 9. vieta OS... un Edza +/- spele tapat, ka to darija vini... ja ies staves uz galvas , ja neies -salaidis... un tapat Edza, ja ir vesels vienmer stav virs 90% vai tuvu tam...un neviens vinu debesis necel... vienkarsi Gudijs un Merzlikins pagaidam nav gatavi but Nr 1... pec 2-3 gadiem loti iespejams , vai pat drosi
Ha, tu pats Edzu nosauci par nestabilu. Nu labi, es gribu ka labak Latvijas izlasei un tas nakotnei. Ja jums tik loti vajag nestabilu vartsargu tad, lai Edza ari stav. Veiksmi! Kamer jums bus aizmaletas acis, nav jega nemaz diskutet.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-30 17:20, pirms 8 gadiem
kukaramba rakstīja: Kaut kā par ātru visi te Merzļikunu ceļ pirmā numura kārtā, lai viņš nostāv kaut vienu maču kādi Masalam ir bijuši daudz (piemēram Olimpiādē LV-SUI), tad varētu sākt runāt par kaut kādu pirmo numuru!
Tu esi informēts, ka Merzļikins un Masaļskis ir profesionāli sportisti, kas nospiedošu vairumu spēļu neaizvada izlases rindās un ka ir pietiekami daudz materiāla abu vārtsargu izpildījumā, lai varētu spriest par viņu spēles kvalitāti? Kāds te tirsā ratā sakars ar kaut kādu Latviju-Šveici?

  +2 [+] [-]

, 2016-04-30 17:24, pirms 8 gadiem
MachimoI rakstīja: Tu esi informēts, ka Merzļikins un Masaļskis ir profesionāli sportisti, kas nospiedošu vairumu spēļu neaizvada izlases rindās un ka ir pietiekami daudz materiāla abu vārtsargu izpildījumā, lai varētu spriest par viņu spēles kvalitāti? Kāds te tirsā ratā sakars ar kaut kādu Latviju-Šveici?
Tieši tāds pāts kā Gudļevska vietai Tampas sistēmā un Kanāda - Latvija spēlei! Merzļikins joprojām neko nav pārādījis! Šveicē ir cita komanda, cits spēles stils, citi aizsargi. Masaļskis var nostāvēt slikti, var! Bet viņš vajadzīgās spēles vienmēr ir izvilcis uz savas muguras!
1 2 3 4 5 172 komentāri