Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Miļuns: "Bijām pelnījuši punktu"

Miļuns: "Bijām pelnījuši punktu"
Zemgus Girgensons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas U-20 izlase šodien pasaules čempionātā sīvā cīņā ar 1:3 piekāpās Slovākijas vienaudžiem. Pēc mača slovāki atzina, ka klājies smagi, savukārt Latvijas galvenais treneris Ēriks Miļuns atzinīgi novērtēja savas komandas spēli un norādīja, ka tā bija pelnījusi izcīnīt punktu

Ēriks Miļuns: "Zēni šodien nospēlēja labi un pārsvarā izpildījām mūsu spēles plānu. Es uzskatu, ka abas komandas bija pelnījušas punktu šajā spēle. Mums bija laba iespēja izlīdzināt rezultātu, bet ripa trāpīja pa vārtu stabu un drusku nepaveicās. Tāds ir hokejs. Nekas, turpināsim trenēties un gatavoties nākamajai spēlei."

Zemgus Girgensons: "Mūsu vārtsargs bija apbrīnojams, taču ļāvām izdarīt pārāk daudz metienu."

Kristers Gudļevskis: "Jutos labi, un ķert ripas ir mans darbs. Tā bija līdzīga spēle, taču mēs zaudējām."

Uzvaras vārtu autors Slovākijas izlases rindās Mareks Tvrdons: "Tā bija ļoti grūta spēle, ar ko sākt turnīru. Taču viss beidzās labi. Svarīgi, ka guvām pirmo uzvaru."

Slovāku aizsargs Martins Gernats: "Tā bija ļoti fiziska spēle. Latvija pamatīgi cīnījās."

Gan Slovākijai, gan Latvijai nākamā spēle būs pret šī brīža U-20 pasaules čempioni Krieviju - slovāki ar krieviem cīnīsies jau šonakt, bet mūsējie dienu vēlāk.

Izmantotie resursi:
HOME


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-28 10:10, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Girgensons ir pārvērtēts. Vismeistarīgākais komandā ir Pelšs.
neesi aizmirsi,ka Pelšs ir vecāks? Nav viņš pārvērtēts, tikai te lielākā daļa nezini cik liela ir vecuma nozīme šādos turnīros, 1.maiņā 17 gadīgs mums vēl nav spēlējis!
, 2011-12-28 10:35, pirms 12 gadiem
mammal rakstīja: neesi aizmirsi,ka Pelšs ir vecāks? Nav viņš pārvērtēts, tikai te lielākā daļa nezini cik liela ir vecuma nozīme šādos turnīros, 1.maiņā 17 gadīgs mums vēl nav spēlējis!
tieši ta, paskatīsimies kas būs pēc pāris gadiem.
, 2011-12-28 10:38, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Girgensons ir pārvērtēts. Vismeistarīgākais komandā ir Pelšs.
Salīdzini cik gadi ir viņam un tiem pašiem zviedru u 20 ....
, 2011-12-28 10:48, pirms 12 gadiem
Katrā ziņā, būs grūtības ar tiem pašiem dāņiem, ja komandai būs tik jēla spēle nevienādos sastāvos.
, 2011-12-28 11:04, pirms 12 gadiem
Nekad neviens spēlētājs nav pateicis neko jaunu un neko oriģinālu, bet vienalga es kaut ko tomēr izlasu šitās standartfrāzes.
, 2011-12-28 11:15, pirms 12 gadiem
Un vispar ko tad Girgersons viens varēja izdarīt, puiši cīnijas, bet zaudēja un guva labu pieredzi, vienīgais trenerim gan vajadzētu pieiet ar loģiku lielāku, visiem zinams ka gan Zviedrus gan Krievus mēs nevinēsim bija jagatavojas spēlēm pret Slovākiem un pie labas laimes arī pret Šveici, lai gan Šveicieši ari ir galvas tiesu augstāk nekā mūsējie.
Un ja ņem kopumā tad salīdzinot augumus visiem ir baigais pārsvars pār mūsējiem Ko tad mūsējie tur grib lai jauni mazi puiši apspēlē 18-19 gadus jaunus puišus kas par viņiem gan auguma gan svarā lielāki un ātruma arī neatpaliek, iespējams pat ātrāki. Visu cieņu musu puišiem.
, 2011-12-28 11:20, pirms 12 gadiem
Miļūnam gan dzeltenā kartīte par pēdējo 3 minūšu taktikas murgu spēlē!

Nu nedrīkst tā tādā turnīrā darīt - trenera neizlēmība atņēma pēdējo variantu izvilkt neizšķirtu!
, 2011-12-28 11:24, pirms 12 gadiem
Jāpiestrādā mūsējiem krietni pie vairākuma izspēles, jo šajā spēlē neko cienīgu neizveidoja spēlējot n-tos vairākumus. Tad mosh arī spēli būtu izvilkuši.
, 2011-12-28 11:32, pirms 12 gadiem
ja punktu būtu pelnījuši - tad būtu to arī dabūjuši. vārtu stabs - nav attaisnojums tam, ka punktu nedabūjām - veiksme vienmēr ir stiprāko pusē, tāds ir sports. Trenera kungam gan laiks doties pensijā - nespēj ar savu domu gājienu tikt līdz spēles tempam
, 2011-12-28 11:32, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Girgensons ir pārvērtēts. Vismeistarīgākais komandā ir Pelšs.
Kāds Tev pārvērtēts? Čalim 17 gadi! Vēl divus gadus varēs U-20 spēlēt! Un kurš katrs jaunais gurķis 17 gados 1.maiņā nespēlē! Pēc redzētās spēles ar zviedriem tieši Girgensons arī visvairāk atmiņā palika ar savu spēka spēli (17 gados!! Pret 1-2 gadus vecākiem čaļiem!) un savu darbošanos uz laukuma! Izskatās, ka šīs izlases lielākā problēma ir tieši pats treneris...
, 2011-12-28 11:33, pirms 12 gadiem
Kādu punktu pelnījuši , slovāki spēlēja ar pus spēku.
, 2011-12-28 11:53, pirms 12 gadiem
Nu nezin vai bija punktu pelnijuši, jo tā kā spēlēja 2 un 3 periodu, individuāli, neracionāli, neko nebijām pelnijuši. Mūsu mazās zvaignītes spēlēja vienas pašas, pietrūka uzbrukumos otrā tempa, jo kā ripu zaudēja, tā uzreiz nonāca pie slovākiem, nezinu kapēc centrs un aizsargi ir tik tālu no malējiem, sanāk pa vidu tukšums!!! Slovākus varēja uzvarēt tikai kā komanda, bet uz ledus bija tikai spilgtas individualitātes! Žēl!
, 2011-12-28 12:08, pirms 12 gadiem
Nu šajā spēlē vajadzēja ņemt punktus. Pret Rus mums punkti nespīd.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-28 12:20, pirms 12 gadiem
Cik var ar to Girgenson-o-māniju!!! Kāpēc pilnīgi visur ir jāliek viņa bildes, un pēc katras spēles speciāli jāapspriež viņa spēle? Saprotu, ka potenciāls NHL draft pick bet nu pietiks vienreiz! Kad būs drafts tad arī runāsim tieši par viņu, pašlaik Kanādā spēlē Latvijas U-20 KOMANDA!
, 2011-12-28 12:34, pirms 12 gadiem
Šī spēle laikam apdzēsa kaut nelielu cerību stariņu, ka nebūsim gluži pēdējie vai pirmspēdējie peramie zēni. Bet diemžēl atkal nāksies vien cīnīties par palikšanu augstākajā divīzijā, kur laikam izšķirošā būs spēle ar dāņiem. Mēs jau varam priecāties par kārtējo it kā cienījamo pretošanos tādai vai citai elites komandai, kamēr kanādieši atklāti pasaka - nafig tādai Latvijai un Dānijai vispār jāspēlē šādā līmenī...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-28 13:19, pirms 12 gadiem
kreesls rakstīja: Kādu punktu pelnījuši , slovāki spēlēja ar pus spēku.
ar ko mēriji, jeb ar ko salīdzināji?
Intresanti kadri tie RD antifani!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-28 14:09, pirms 12 gadiem
Trener ,ieliec 1.maiņai centrā Kuzmenkovu un būs sakarīga maiņas spēle un rezultāts neizpaliks.
, 2011-12-28 14:45, pirms 12 gadiem
3marts rakstīja: Trener ,ieliec 1.maiņai centrā Kuzmenkovu un būs sakarīga maiņas spēle un rezultāts neizpaliks.
pirmajā maiņā jau tā ir divi centri.tu vēl gribi lai trešo ieliek
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-28 15:58, pirms 12 gadiem
C'mon, ja dažam labam ir slikta Girgensona spēle, ko tad vēl jūs no viņa gaidījāt. Lai viņš turnīra rekordus sit? Savam vecumam ļoti pieklājīgi spēlē. Pat tādi veči kā Krosbijs, Lekavaljē, Sakiks, Stemkoss u.c šitadā (17-18 gadi) vecumā (spēlējot Kanādas vai citu favorītu izlasē) nespēja savākt punktu spēlē. Girgensons spēlē ļoti viduvējā komandā, pie 2-3 gadus vecākiem spēlētājiem, bet viņam ir iekšā uz punktu spēlē NHL. Kas izauga no pieminētajiem kanādiešiem nevienam daudzmaz sakarīgam līdzjutējiem nav jāstāsta. Ja strādās, tad tālu neatpaliks pat no šiem, kuru krekli visdrīzāk karāsies vai jau karājās pie kādas arēnas griestiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-29 20:34, pirms 12 gadiem
mammal rakstīja: neesi aizmirsi,ka Pelšs ir vecāks? Nav viņš pārvērtēts, tikai te lielākā daļa nezini cik liela ir vecuma nozīme šādos turnīros, 1.maiņā 17 gadīgs mums vēl nav spēlējis!
Ja nemaldos ņizhivijs kapaaja jau lielajaa izlasee!
Foto: LHF
8

Latvijas U18 izlase pēdējā pārbaudē pirms čempionāta zaudē zviedriem

LETA. Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase pirmdien Somijā pārbaudes spēlē piekāpās Zviedrijas U-18 valstsvienībai, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF). Latvijas hokejisti pēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta zaudēja ar 0:4 (0:1, 0:1, 0:2).
Rūdolfs Kalvītis un Elvis Merzļikins. Foto: LHF
25

Merzļikins pirmdien pievienosies izlases treniņiem, atskaita Feldbergu un R. Bergmani

Latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins pēc sezonas noslēguma Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šodien atgriezies dzimtenē un jau rīt pievienosies Latvijas valstsvienības treniņiem, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF). Savukārt treniņus ar izlasi vairs neturpinās vārtsargs Linards Feldbergs un aizsargs Ralfs Bergmanis.

Klausītava | Devītnieks: Haralds Egle. AHL traumu un apelsīnu pa galvu rūdījums

Haralds Egle grib, lai šis būtu viņa pavasaris – 27 gadus vecais liepājnieks grib aizbraukt uz pasaules čempionātu. Aprīlī iemeta savus pirmos, otros un – arī trešos vārtus Latvijas izlasē. Skolojies Amerikā un cīnījies par vietu zem Saules AHL. Kur savainojumi vajāja uz katra soļa. Liepājā uzspēlēja vienā maiņā ar Rūdolfu Balceru, bet no vecākajiem komandas biedriem varēja dabūt ar apelsīnu pa pakausi. Izspiedis asaru no leģendārā trenera Aleksandra Cicurska. Hokeja podkāsts Devītnieks – ciemos Haralds Egle.Paldies par atbalstu EHR, Venden, Balcia apdrošināšana