Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Nākamnedēļ pieaugušo un U20 izlases kandidāti pulcēsies nometnē

Nākamnedēļ pieaugušo un U20 izlases kandidāti pulcēsies nometnē
Ēriks Miļuns
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Straujiem soļiem tuvojas hokeja jaunā sezona, un nākamajā pirmdienā laukumā dosies gan Latvijas pieaugušo, gan U20 valstsvienības spēlētāji, lai trenera Ērika Miļuna vadībā sāktu ieskriešanās posmu.

Nometne, kas jūlija sākumā tiek rīkota ar Latvijas Hokeja federācijas atbalstu, kļuvusi par tradīciju, un treneris Ēriks Miļuns norāda, ka pagājušajā gadā laukumā devušies visi vadošie spēlētāji, kuri netrenējās kopā ar Kontinentālās hokeja līgas klubu Rīgas "Dinamo" vai nebija aizlidojuši uz ārzemēm. "Iespēju izmantoja visi, kuri varēja. Arī juniori, kuri vēlāk devās uz Kanādu vai ASV. Arī šogad esmu aprunājies ar spēlētājiem, atsaucība ir liela," sarunā ar portālu Sportacentrs.com norādīja Miļuns.

Speciālists apstiprināts par Latvijas U20 valstsvienības galveno treneri, un Miļuns norāda, ka treniņi būs laba iespēja spēlētāju varējumu novērtēt jau vasarā, plus radīsies iespēja aprunāties ar katru inidivuāli un saprast nākotnes plānus. Tomēr treniņos galvenais uzsvars tiks likts uz individuālo meistarību. "Pie taktiskajiem risinājumiem nestrādāsim, vismaz tāds pagaidām ir plāns. Protams, ja līdz nākamajai nedēļai Latvijas izlasei būs jauns galvenais treneris, tad situācija varētu mainīties, un es strādātu ar U20 kandidātiem," pauda Miļuns.

Šonedēļ Oskara Bārtuļa vadībā vairāki spēlētāji sākuši individuālos treniņus uz ledus, bet nometne pie Miļuna sāksies nākamajā pirmdienā, 4. jūlijā. Treniņi paredzēti no pulksten 14:00 līdz 15:30, tādējādi dodot iespēju arī tiem, kuriem rīti būs aizņemti citās nodarbībās, piemēram, Rīgas "Dinamo" spēlētājiem, norāda treneris. Sākotnēji plānota viena treniņu nedēļa, taču, ja būs liela hokejistu atsaucība, nometne varētu kļūt ilgāka.


5

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
Harri Saintula. Foto: LHF
4

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
9

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.