Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Latvijas otrā izlase vien trešās trešdaļas gaitā salauž Igaunijas pretestību

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas otrā izlase vien trešās trešdaļas gaitā salauž Igaunijas pretestību
Ričards Bernhards (pa labi) cīņā ar Aleksandru Petrovu. Foto: Hockey Lietuva

Pārbaudes spēli šodien Arēnā Rīga aizvadījusi Latvijas otrā hokeja izlase, kas, patiecoties trešajā trešdaļā Elvija Biezā un Roberta Lipsberga gūtajiem vārtiem, ar rezultātu 2:0 apspēlēja Igaunijas valstsvienību. Rītdien komandas savā starpā tiksies atkārtoti.

Pirmajā periodā no izlases rezervistiem sastādītā Latvijas otrā izlase un Igaunijas valstsvienība vārtus gūt nespēja. Otrajā periodā viesi mūsu hokejistiem deva trīs iespējas spēlēt skaitliskajā vairākumā, tomēr tās visas tika izšķērdētas. Latvijas hokejistiem piederēja pārsvars, taču lieliski spēlējošo Igaunijas komandas vārtsargu Romānu Sumihinu neizdevās pārspēt līdz pat 47. minūtei, kad pēc Tomasa Zeiles piespēles rezultatīvs metiens padevās Elvijam Biezajam.

Saspringtā mača izskaņā Latvijas uzvaru mazāk nekā 90 sekundes līdz pamatlaika beigām ar gūtajiem vārtiem nodrošināja Roberts Lipsbergs - 2:0. Rezultatīvu piespēli Lipsbergam atdeva nesen izlasei pievienojušais Toms Andersons. Pašā noslēgumā igauņi vēl noņēma savu vārtsargu, taču rezultāts vairs nemainījās.

Rītdien plkst. 14:00 abas komandas tiksies atkārtoti.

Igaunijas izlase gatavojas pasaules čempionāta 1.B divīzijas turnīram Tallinā, kas sāksies šīs nedēļas beigās. Tajā mūsu ziemeļu kaimiņi uzņems Poliju, Rumāniju, Nīderlandi, Ukrainu un Japānu.

Latvija-2 - Igaunija 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
Vārti: 46:15 Biezais (Zeile) 1:0, 58:32 Roberts Lipsbergs (Andersons) 2:0.
Soda minūtes: 0:6
Vārtsargi: Rihards Cimermanis - Romāns Sumihins (no 59:05 - tukši vārti)

Latvijas otrās izlases sastāvs

Vārtsargi: Rihards Cimermanis, Jānis Auziņš.
Aizsargi: Artūrs Salija, Eduards Hugo Jansons, Kristaps Jākobsons, Ēriks Ševčenko, Renārs Kārkls, Tomass Zeile, Krišs Lipsbergs.
Uzbrucēji: Ričards Bernhards, Toms Andersons, Gunārs Skvorcovs, Vladislavs Adeļsons, Kārlis Ozoliņš, Elvijs Biezais, Egils Kalns, Roberts Lipsbergs, Nikolajs Jeļisejevs, Artūrs Ozoliņš, Lauris Rancevs, Daniels Bērziņš, Māris Bičevskis.

     [+] [-]

, 2019-04-24 16:19, pirms 5 gadiem
Var saprast, kāpēc tā ir otrā izlase...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-24 16:21, pirms 5 gadiem
Šķiet, ka ne tik sen vēl mūsu izlase spēlēja pret Ukrainu un Japānu pašā spēcīgākajā sabiedrībā, bet tagad viņi pēc spēka trešajā "līgā"...

Skaidrs, ka abos gadījumos ir savi objektīvi iemesli un vispār laiki ir mainījušies, bet atmiņas tomēr paliek. 2001. gada PČ Vācijā kāviens no UKR bija ļoti sāpīgs...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-24 16:31, pirms 5 gadiem
zzk rakstīja: Šķiet, ka ne tik sen vēl mūsu izlase spēlēja pret Ukrainu un Japānu pašā spēcīgākajā sabiedrībā, bet tagad viņi pēc spēka trešajā "līgā"...

Skaidrs, ka abos gadījumos ir savi objektīvi iemesli un vispār laiki ir mainījušies, bet atmiņas tomēr paliek. 2001. gada PČ Vācijā kāviens no UKR bija ļoti sāpīgs...
Toreiz Latvija jau ierakstīja uzvaru tabulā pirms spēles. Ukraiņi savukārt grauza ledu katrā kvadrātmetrā. Irbe ar nebija glābējs. Pulveri bija izšāvis iepriekšējā dienā pret ASV, kad tika uzvarēta 2:0.

     [+] [-]

, 2019-04-24 16:33, pirms 5 gadiem
Vai Hartlijs šeit bija uz tiltiņa?

     [+] [-]

, 2019-04-24 16:36, pirms 5 gadiem
worse rakstīja: Vai Hartlijs šeit bija uz tiltiņa?
Protokolā rakstīts, ka bija.

     [+] [-]

, 2019-04-24 16:43, pirms 5 gadiem
Protolols Jums abiem būs, kad viņu sastādīs. Kamdēļ Hartlijam bija jābūt uz tiltiņa? Viņš bija tribīnē un vēroja potenciālo papildinājumu no labākajiem, viņa skatījumā.

     [+] [-]

, 2019-04-24 16:46, pirms 5 gadiem
mjā... Latvijas OHL izlase igauņus parsati kārtīgāk masēja...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-24 16:49, pirms 5 gadiem
lapsina rakstīja: Toreiz Latvija jau ierakstīja uzvaru tabulā pirms spēles. Ukraiņi savukārt grauza ledu katrā kvadrātmetrā. Irbe ar nebija glābējs. Pulveri bija izšāvis iepriekšējā dienā pret ASV, kad tika uzvarēta 2:0.
Vēl jau ir leģenda par dzimšanas dienas svinēšanu...Bet nu tur bija bezcerīgi visas spēles garumā, tā ka dzimene laikam tiešām tika nosvinēta

     [+] [-]

, 2019-04-24 16:59, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Vēl jau ir leģenda par dzimšanas dienas svinēšanu...Bet nu tur bija bezcerīgi visas spēles garumā, tā ka dzimene laikam tiešām tika nosvinēta
Tā varētu būt, bet izskatījās, ka arī nebija gatavi tādām ukraiņu presingam, un ukraiņi ar parādīja labāko spēli, kādu vien varēja.

     [+] [-]

, 2019-04-24 18:03, pirms 5 gadiem
loook ploik! rakstīja: Protokolā rakstīts, ka bija.
spēles pieteikumā bija arī Žaks Klutjē. tad jau šis arī ieradies līdzi Bobam?>>>>>
';

     [+] [-]

, 2019-04-24 19:15, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: spēles pieteikumā bija arī Žaks Klutjē. tad jau šis arī ieradies līdzi Bobam?>>>>>
jau pirms vairākām dienām bija medijos rakstīts, ka Bobs uz izlasi ieradīsies kopā ar Klutjē. Vai tad šams neparādās štatos pederācijas lapā?

edit: tak ir Klutjē izlases treneru stafā!

Galvenais treneris: Bobs Hārtlijs
Treneris: Žaks Klutjē
Treneris: Artis Ābols
Vārtsargu treneris: Edgars Masaļskis

https://lhf.lv/lv/team/580

     [+] [-]

, 2019-04-24 19:22, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: spēles pieteikumā bija arī Žaks Klutjē. tad jau šis arī ieradies līdzi Bobam?>>>>>
To prasi tam, kurš rakstīja pieteikumu.