Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: psixoo

No nākamās sezonas 1.līgas čempionāts turpmāk būs junioru attīstības līga.

NO NĀKAMĀS SEZONAS GAIDĀMAS IZMAIŅAS LATVIJAS HOKEJA ČEMPIONĀTOS

Pirmdien, 24.aprīlī, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēdē tika pieņemts lēmums, ka no nākamās sezonas 1.līgas čempionāts turpmāk būs junioru attīstības līga.

Savu mutisko apstiprinājumu startēt junioru līgā LHF iesniegušas deviņas komandas: “Pārdaugava”, “Prizma”, “Liepāja”, “Zemgale/Juniors”, HS “Rīga”, “Valmiera”, “Daugavpils”, “Mārupe” un “Ventspils”.

Līdz ar šīm jaunajām izmaiņām notiks arī pārmaiņas Latvijas bērnu un jaunatnes hokeja čempionātā (LBJČH). No 2018./2019.gada sezonas valdes sēdē arī tika pieņemts lēmums sadalīt LBJČH komandas šādās vecuma grupās: U-9, U-11, U-13, U-15 un U-17.

Atgādināsim, ka iepriekš LBJČH tika iedalīts šādās vecuma grupās: U-10, U-12, U-14, U-16 un U-18.

LHF starpsezonā ziņos arī par šo jauno čempionātu nolikumu un pārējā izmaiņām, kas skars šos turnīrus.

https://lhf.lv/lv/article/5823/no-n...


, 2018-04-24 21:42, pirms 6 gadiem
Pēc būtības tā ir prasta 1. līgas likvidācija.... nekas jau vietā nev izveidots, tik U čempionāts pārsaukts par 1. līgu. (ja vien tā nav, piemēram, U22 līga). Šajā rakursā jautājums, vai HK Rīga tiks likvidēts - turpmāka šīs komandas pastāvēšana, spēlējot līgā ārpus Latvijas ir pilnīgi lieka.

un HS Rīga atkal visus labākos savāks?
, 2018-04-24 21:53, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: Pēc būtības tā ir prasta 1. līgas likvidācija.... nekas jau vietā nev izveidots, tik U čempionāts pārsaukts par 1. līgu. (ja vien tā nav, piemēram, U22 līga). Šajā rakursā jautājums, vai HK Rīga tiks likvidēts - turpmāka šīs komandas pastāvēšana, spēlējot līgā ārpus Latvijas ir pilnīgi lieka.

un HS Rīga atkal visus labākos savāks?
HS „RĪGA” ATLASE VIRSLĪGAS KOMANDAI SĀKSIES JAU...
, 2018-04-24 22:33, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: http://hsriga.lv/2018/hs-riga-atlase-virsligas-komandai-saksies-jau-aprili/
nja... tas nozīme, ka izmaiņas ir tikai... uz papīra (ja neskaita 1. līgas likvidēšanu de facto).

Klausītava | Devītnieks: Haralds Egle. AHL traumu un apelsīnu pa galvu rūdījums

Haralds Egle grib, lai šis būtu viņa pavasaris – 27 gadus vecais liepājnieks grib aizbraukt uz pasaules čempionātu. Aprīlī iemeta savus pirmos, otros un – arī trešos vārtus Latvijas izlasē. Skolojies Amerikā un cīnījies par vietu zem Saules AHL. Kur savainojumi vajāja uz katra soļa. Liepājā uzspēlēja vienā maiņā ar Rūdolfu Balceru, bet no vecākajiem komandas biedriem varēja dabūt ar apelsīnu pa pakausi. Izspiedis asaru no leģendārā trenera Aleksandra Cicurska. Hokeja podkāsts Devītnieks – ciemos Haralds Egle.Paldies par atbalstu EHR, Venden, Balcia apdrošināšana
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
17

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.
Artūrs Šilovs. Foto: IIHF
5

Egle: "Šilovs AHL trenējās 3-4 stundas dienā. Tik daudz neviens vārtsargs nav trenējies"

Haralds Egle 2024. gadā iesoļoja bez gūtiem vārtiem Latvijas valstsvienības rindās, bet pavasara pārbaudes spēlēs viņš izcēlies jau trīs reizes. Liepājnieks intervijā podkāstam "Devītnieks" stāstīja par savu hokeja ceļu un lepnumu pārstāvēt Latviju.