Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Vācieši bullīšos zaudē čehiem, Itālija atzīst Slovēnijas pārākumu

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Vācieši bullīšos zaudē čehiem, Itālija atzīst Slovēnijas pārākumu
Vācijas hokeja izlase
Foto: AP/Scanpix

Kārtējās pārbaudes spēles, gatavojoties pasaules hokeja čempionātam, līdz kura startam ir atlikušas 11 dienas, aizvadīja gaidāmā turnīra dalībnieces. Latvijas izlases pretinieces Vācija un Itālija tās aizvadījušas mainīgām sekmēm. Vācieši bullīšu sērijā piekāpās Čehijai (3:4), savukārt Itālija ar 1:4 atzina Slovēnijas pārākumu.

Vācijas izlase, kas dienu iepriekš Čehiju sasita ar 7:4, šoreiz nespēja gūt vārtus līdz trešās trešdaļas sākumam. Tikai spēles 43. minūtē Matiass Plahta realizēja skaitlisko vairākumu, panākot 1:1 (Čehijai rezultātu otrajā trešdaļā atklāja Jākubs Levs). Trešajā trešdaļā vācieši vēl divas reizes izmantoja skaitlisko vairākumu, atkal izceļoties Plahtam, kā arī Kristiānam Ērhofam, bet Čehijai divus vārtus guva Tomašs Zohorna, pamatlaikam noslēdzoties neizšķirti 3:3. Pagarinājumā vārtu netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā pārāki bija čehi, spēlē uzvarot ar 4:3.

Vācijas izlasei ģenerālmēģinājums pirms pasaules čempionāta paredzēts 30. aprīlī un 1. maijā, kad tā uzņems Latvijas izlasi.

Cita Latvijas izlases pretinieces gaidāmajā čempionātā Itālija komanda savā laukumā uzņēma Slovēniju. Pirmais periods aizritēja bez vārtu guvumiem, bet otrajā trešdaļā slovēņus vadībā izvirzīja Miha Verličs. Otrās trešdaļas sākumā Itālija panāca izlīdzinājumu pēc Markusa Gandera metiena (1:1), taču turpinājumā vārtus guva tikai Slovēnija. Jans Urbass, Devids Rodmens un atkal Verličs nodrošināja Slovēnijai uzvaru ar 4:1.

Izmantotie resursi:
Sport bei sportal.de
FISG - Federazione Italiana Sport del Ghiaccio

  +4 [+] [-]

, 2017-04-23 22:39, pirms 7 gadiem
Kazahi ar visiem saviem Dallmeniem un Bočenskiem bez ierunām kapitulē Korejai, ukraiņus ģērē gan ungāri, gan poļi, bet mēs vēl čīkstam, ka Latvija slikti spēlē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-04-23 22:47, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Kazahi ar visiem saviem Dallmeniem un Bočenskiem bez ierunām kapitulē Korejai, ukraiņus ģērē gan ungāri, gan poļi, bet mēs vēl čīkstam, ka Latvija slikti spēlē.
Tieši tā, bet nu jebkurā gadījumā korejieši maločiki, ar visu sirdi par viņiem šajā čempī, lai viņi tiek ar ungāriem uz Eliti, kazahi ar Ossterreich, var iet majās...

  +1 [+] [-]

, 2017-04-23 22:55, pirms 7 gadiem
Itali visas savas parbaudes speles zaude kops pagajusa gada..

  -1 [+] [-]

, 2017-04-23 23:06, pirms 7 gadiem
Schneider' rakstīja: Itali visas savas parbaudes speles zaude kops pagajusa gada..
Viņiem ir ļoti švaks sastāvs.

  +3 [+] [-]

, 2017-04-23 23:21, pirms 7 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Tieši tā, bet nu jebkurā gadījumā korejieši maločiki, ar visu sirdi par viņiem šajā čempī, lai viņi tiek ar ungāriem uz Eliti, kazahi ar Ossterreich, var iet majās...
Korejiešiem jau arī ir z-amerikāņi...