Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Plānā Pankūka

Smirnovu dinastija U18

Mēs visi labi redzējām to, kas notika iekš U18 čempionāta, kur uz papīra izskatījās, ka u18 izlase nav tik slikta.

Paskatoties sastāvu mēs visi redzējām, ka mūsējiem ir spēlētāji no amerikas, zviedrijas, sveices un citām labām līgām, bet redzot to, ko komanda izpildīja uz ledus varam uzdot sev jautājumu. Vai tiešām var dot vadīt izlasi cilvēkam, kura dēls spēlē šajā vecuma grupā? Kā treneris var optimāli novērtēt spēlētājus, ja viens no tiem ir viņa paša sīkais? Labi, sūds ar to, ka tas puisietis kapā pirmajā maiņā un no 60 kopējās spēles minūtēm, 30 pavada uz laikuma, bet šoreiz vēlos vērst jūsu uzmanību uz faktu, ka gan Smirnovs, gan šitas tēvzemkluba pārstāvis Ģēģeris ar neko neizpaudās uz pārējo fona, Ģēgerim pat neviens punkts visa turnīra laikā.
Kapēc netiek dota iespēja Eglem, Paškauskam, Jašunovam u.c, kuri var redzēt, ka grib sevi apliecināt un spēlēt? Man laikam to sistēmu nesaprast, bet nu domāju, ka neesmu vienīgais. Un cik stulbi no Smirnova kunga ir beigās, labāko uzbrucēju komandā iedot savam dēlam. Citu viedokļi par šo jautājumu?


, 2017-04-23 21:40, pirms 7 gadiem
Stulbi arī nedot tikai tāpēc, ka tas viņa dēls.
, 2017-04-24 13:36, pirms 7 gadiem
...kur uz papīra izskatījās, ka u18 izlase nav tik slikta.

"uz papīra" mēs bijām 10. un palikām arī 10. Likumsakarīgi.
, 2017-04-29 11:24, pirms 7 gadiem
tur nav nekāda dinastija,vienkārši tēvs mēģina dēlu izcelt,tā ir bijis visu laiku. Bez tēva palīdzības viņš būtu pavisam parasts neliela auguma uzbrucējs,kas varbūt pat netiktu junioru izlasēs.Šī gada U-18 nogremdēja Smirnovs tēvs,jo vēlējās pārāk izcelt dēlu,bet viņš bija vājš gan iemetienos,gan divcīņās,arī ripas kontrole bija zemā līmenī. un trakākais bija tas,lai izceltu dēla spēli,viņš(Smirnovs treneris) otro maiņu nogremdēja ar diviem lēniem aizsargiem,jo ja otrai maiņai būtu ātrāki aizsargi, viņi būtu labāki par pirmo maiņu.Par to var pārliecināties noskatoties pirmās trīs spēles. Sākot spēli pret Slovākiju ,viņš mēģināja jau spēlēt uz rezultātu un līdz 8 min vis bija labi,kamēr neizlauza pirkstu vienam no ātrākajiem aizsargiem,tad arī spēle strauji pamainījās uz nelabvēlīgo pusi. Pret Baltkrieviem , spēlēs par palikšanu,jau bija par vēlu,komandas kopējais gars bija salauzts,uzticēšanās tikai dēlam neattaisnojās un rezultāts uz tablo. Bet spēlētāji bija labi,pat ļoti,tikai galveno treneri gan vajadzēja citu un viss būtu OK.
Foto: LHF
10

Latvijas U18 izlase pēdējā pārbaudē pirms čempionāta zaudē zviedriem

LETA. Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase pirmdien Somijā pārbaudes spēlē piekāpās Zviedrijas U-18 valstsvienībai, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF). Latvijas hokejisti pēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta zaudēja ar 0:4 (0:1, 0:1, 0:2).
Rūdolfs Kalvītis un Elvis Merzļikins. Foto: LHF
25

Merzļikins pirmdien pievienosies izlases treniņiem, atskaita Feldbergu un R. Bergmani

Latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins pēc sezonas noslēguma Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šodien atgriezies dzimtenē un jau rīt pievienosies Latvijas valstsvienības treniņiem, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF). Savukārt treniņus ar izlasi vairs neturpinās vārtsargs Linards Feldbergs un aizsargs Ralfs Bergmanis.

Klausītava | Devītnieks: Haralds Egle. AHL traumu un apelsīnu pa galvu rūdījums

Haralds Egle grib, lai šis būtu viņa pavasaris – 27 gadus vecais liepājnieks grib aizbraukt uz pasaules čempionātu. Aprīlī iemeta savus pirmos, otros un – arī trešos vārtus Latvijas izlasē. Skolojies Amerikā un cīnījies par vietu zem Saules AHL. Kur savainojumi vajāja uz katra soļa. Liepājā uzspēlēja vienā maiņā ar Rūdolfu Balceru, bet no vecākajiem komandas biedriem varēja dabūt ar apelsīnu pa pakausi. Izspiedis asaru no leģendārā trenera Aleksandra Cicurska. Hokeja podkāsts Devītnieks – ciemos Haralds Egle.Paldies par atbalstu EHR, Venden, Balcia apdrošināšana