Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Video: Jevpalovs: "Sharks" vadība saka, ka Sanhosē mīl latviešus

Andris Liepa
Andris Liepa
Latvijas hokejistu ekspansija NHL lielā mērā sākās 90. gados, kad Kalifornijas krastos iepeldēja divas brangas haizivis – Artūrs Irbe un Sandis Ozoliņš. Ar Sanhosē klubu savulaik Latvijai sākās NHL. Tagad Kalifornijas līcī par vietu zem saules cīnās jauna haizivs – Ņikita Jevpalovs.Sarunas gaitā Ņikita Jevpalovs atklāj savas pārdomas, kad šķietami sapnis par NHL beidzās, vēl pat īsti nesākoties. Tam sekojot izšķiršanās, kad uz galda stāvēja divu NHL komandu līgumi. Pirmos iespaidus pēc līguma parakstīšanas ar Sanhosē “Sharks”, un interviju ar kluba pārstāvjiem, kuri sagaidīja ar vārdiem – Irbe un Ozoliņš. Kā arī satraukumu, kad vienā maiņā nācās spēlēt ar “Sharks” zvaigznēm – Pavelski un Torntonu. Jevpalovs atzīst, ka junioru hokejā iegūtā pieredze ļauj apzināties, ka ar krietnu darbu un trenera norādījumu izpildīšanu – sapnis par NHL kādu dienu piepildīsies.
Vērtējums: +7

  +4 [+] [-]

, 2016-08-22 17:43, pirms 8 gadiem
Gekiss, kartejo reizi loti loti garlaicigi jautajumi! Pamacies no Matulja! Paldies Nikitam par interviju un veiksmi sezona!

     [+] [-]

, 2016-08-22 17:43, pirms 8 gadiem
o tad jau Zemgusam ar vieta satāvā atradīsies

     [+] [-]

, 2016-08-22 19:44, pirms 8 gadiem
Jautājumu plānu jau nevajadzētu kaunēties turēt priekšā uz lapas. Bet prieks, ka SC taisa šādas (garākas) intervijas regulāri.

  +4 [+] [-]

, 2016-08-22 21:13, pirms 8 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Gekiss, kartejo reizi loti loti garlaicigi jautajumi! Pamacies no Matulja!
Kā tad! Akūti pietrūka jautājuma par mīļāko alus šķirni! :/

  -2 [+] [-]

, 2016-08-22 21:44, pirms 8 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Gekiss, kartejo reizi loti loti garlaicigi jautajumi! Pamacies no Matulja! Paldies Nikitam par interviju un veiksmi sezona!
no Matuļa? Lai kuru par piemēru dotu, bet ne jau to alus-vēderu. Bez sava pierakstu blociņa ne vella nezina un normāli jautājumu arī uzdot nevar, jo tik daudz starpā "ee, aa, emmm". Un par to vēl naudu prasa..

  +2 [+] [-]

, 2016-08-23 15:00, pirms 8 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: no Matuļa? Lai kuru par piemēru dotu, bet ne jau to alus-vēderu. Bez sava pierakstu blociņa ne vella nezina un normāli jautājumu arī uzdot nevar, jo tik daudz starpā "ee, aa, emmm". Un par to vēl naudu prasa..
nu beeeeidz. Matulis ir viens no labākajiem sava aroda pratējiem Latvijā. jaunie var pienest ūdeni... varbūt viņš nespēj sevi labi pasniegt, nav instragramā utml, bet galva viņam strādā, intervijas ir ar ļoti dziļu saturu (kuru bieži vien prasītos vēl "iztulkot", lai nav pašam jāmeklē skaidrojums), tā ka - kritika nevietā. uzskatīsim to par subjektīvu viedokli, kas, gadiem ejot, mainīsies