Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Dānijai mačā pret Norvēģiju kārtējais sausais zaudējums

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Dānijai mačā pret Norvēģiju kārtējais sausais zaudējums
Epizode no Dānija - Norvēģijas spēles.
https://www.facebook.com/ishockeylandsholdet/

Latvijas hokeja izlases pirmā pretiniece 2017. gada pasaules čempionātā, kas pēc divām nedēļām sāksies Ķelnē un Parīzē, Dānijas izlase ceturtdien pārbaudes spēlē savā laukumā ar 0:3 piekāpās Norvēģijai. Dāņiem šī bija jau ceturtā neveiksme piecās aizvadītajās pārbaudes spēlēs, turklāt kārtējais sausais zaudējums.

Dānijas izlase iedzinējos nonāca jau pašā mača sākumā, kad jau otrajā minūtē Norvēģijas komandu vadībā izvirzīja Jurgens Karterūds. Pirmās trešdaļas izskaņā Junass Holoss viesi pārsvaru dubultoja. Nākamo vārtu guvumu skatītājiem nācās gaidīt līdz trešās trešdaļas vidum, kad skaitlisko vairākumu realizēja Johaness Johanesens, pieliekot punktu norvēģu uzvarai ar 3:0.

Šī Dānijas izlase bija piektā pārbaudes spēle pirms gaidāmā pasaules čempionātā, kurā dāņi cieta ceturto zaudējumu. Jāatzīmē, ka tikai vienā no piecām spēlēm Dānijas hokejistiem izdevās gūt vārtus (uzvarā pagarinājumā pār Somiju ar 3:2). Citās spēlēs dāņi divreiz ar vienādu rezultātu 0:2 zaudēja slovākiem, kā arī ar 0:3 atzina to pašu somu pārākumu.

Dānijas izlasei līdz čempionāta sākumam aizvadīs vēl trīs pārbaudes spēles. Sestdien dāņi atkārtoti uzņems norvēģus, bet 26. un 28. aprīlī viesos tiksies ar Šveici.

Latvijas izlase ar spēli pret Dāniju 6. maijā uzsāks pasaules čempionātu.

Izmantotie resursi:
Danmarks Ishockey Union

Slēpts komentārs: D-Mob

  +2 [+] [-]

, 2017-04-21 00:59, pirms 7 gadiem
Dāņi ar NHListiem un bez tiem ir divas dažādas izlases + vel milzīga nozīme Andersenam vārtos. Bez viņa arī pagrūti pat ar 5NHL speletaju laukumā.

     [+] [-]

, 2017-04-21 11:25, pirms 7 gadiem
D-Mob rakstīja: Nekas, pret LV ieliks 5 bankas i vsjo
Tu tāds slimiņš te visu laiku! Žēl gan ka tev tā nu neiet!