Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

PČ atcelšanas gadījumā Hārtlijs gatavs algas samazinājumam

PČ atcelšanas gadījumā Hārtlijs gatavs algas samazinājumam
Artis Ābols un Bobs Hārtlijs uz Latvijas izlases soliņa. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs piekritis algas samazinājuma, ja tiks atcelts un nenotiks maijā paredzētais pasaules hokeja čempionāts, sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.

Šobrīd visas pazīmes liecina, ka pasaules čempionāts tiks atcelts. Lai gan Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF) pagaidām vilcinās ar galējā lēmuma pieņemšanu, Viesturs Koziols norāda, ka tas ir tikai laika jautājums. Lēmums varētu būt jaunnedēļ, taču dalībvalstu parakstītais līgums par “Euro Ice Hockey Challenge” turnīra spēļu atcelšanu ir vēl viens signāls, ka maijā Šveicē plānotais turnīrs nenotiks.

“Viņš nepretendē uz pilnu summu, par to nevar būt ne runas. Tas būs situācijai adaptēts cipars, par kuru mēs noteikti vienosimies. Viņš ir sakarīgs cilvēks,” runājot par Latvijas valstsvienības galvenā trenera Boba Hārtlija atalgojuma samazinājumu teic Koziols. Hārtlija aģents ir Pols Teofanuss, kurš zināms kā ļoti principiāls cilvēks. Koziols uzreiz norāda, ka šajā sadarbībā pa vidu vairs nav Pols Teofanuss. LHF vadītājs ir pārliecināts, ka pusēm izdosies vienoties par sakarīgu kompromisu.

Ja PČ tiešām tiks atcelts, tad nākamais turnīrs Latvijas izlasei būs Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs. Turnīru paredzēts aizvadīt “Arēnā Rīga” šī gada augusta beigās. Latvijas izlasei tajā būs jātiekas ar Francijas, Itālijas un Ungārijas valstsvienībām.

Latvijas izlase piedalījās četrās olimpiskajās spēlēs pēc kārtas – 2002. gadā Soltleiksitijā, 2006. gadā Turīnā, 2010. gadā Vankūverā un 2014. gadā Sočos, bet uz 2018. gada Phjončhanas Olimpiādi ceļazīme netika izcīnīta.


, 2020-03-20 18:22, pirms 4 gadiem
jebak , jebak !!!
, 2020-03-21 00:16, pirms 4 gadiem
Saprotami,bet visam vajadzētu būt normas robežās. Jo diezvai tuvākajos gados koz un co atradīs vietā labāku izlases stūrmani.
, 2020-03-21 08:07, pirms 4 gadiem
batista rakstīja: Saprotami,bet visam vajadzētu būt normas robežās. Jo diezvai tuvākajos gados koz un co atradīs vietā labāku izlases stūrmani.
Znaroks !!!
, 2020-03-21 09:57, pirms 4 gadiem
ja WC nenotiek, izlase negatavojās un nespēlē - tātad neviens nestrādā - par ko jāmaksā alga?
, 2020-03-21 11:21, pirms 4 gadiem
Daniel rakstīja: ja WC nenotiek, izlase negatavojās un nespēlē - tātad neviens nestrādā - par ko jāmaksā alga?
Līgumā tiek ietverta summa ko jāmaksā. Ja tev aizklapēs firmu kurā strādā, priecāsies, ja pateiks, ka tev ir bezalgas atvaļinājums, piemēram, uz mēnesi? Vai vel labāk uz nenoteiktu laiku?
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
Harri Saintula. Foto: LHF
4

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
9

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.