Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Kūlens: "Izskatās, ka Ševčenko sagatavošanās cikls noslēdzies"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kūlens: "Izskatās, ka Ševčenko sagatavošanās cikls noslēdzies"
Toms Kūlens
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šovakar pirmo uzvaru, gatavojoties 2014. gada pasaules čempionātam hokejā, izcīnīja Latvijas izlase, savā laukumā ar 1:0 pieveicot Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Krieviju. Pēcspēles preses konferencē mājinieku treneris Toms Kūlens izcēla debitanta Ivara Punnenova sniegumu, kā arī atzina, ka aizsargam Ērikam Ševčenko savainojuma dēļ sagatavošanās cikls, visticamāk, ir beidzies.

Latvijas izlases treneris Toms Kūlens izcēla 19 gadus veco debitantu Ivaru Punnenovu, kurš pirmo spēli Latvijas valstsvienībā atzīmēja, nosargājot vārtus neskartus: "Šodien koncentrējāmies un gribējām smagi strādāt, lai sasniegtu mērķi. Joprojām norisinās process, kura ietvaros vērtējam jaunos spēlētājus, kuri pamazām mēģina ielauzties izlases sastāvā dalībai lielākajos turnīros. Vārtos bija jaunais vārtsargs, kurš sevi apliecināja no labākās puses, tāpat spēlēja vairāki jaunie aizsargi, no kuriem vienu [Ēriku Ševčenko] zaudējām ceļgala savainojuma dēļ. Izskatās, ka viņam gatavošanās cikls ir noslēdzies."

Tikmēr Krievijas valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks bija ierasti lakonisks, atzīstot, ka aizvadītā treniņnometne iespaidojusi komandas varējumu laukumā. Jaunā trenera priekšā visi mēģinājuši parādīt maksimumu, bet dažiem spēlētājiem nav izdevies tikt galā ar slodzēm: "Nav pārāk daudz lietu, par kurām runāt. Pirmā spēle pret Latviju bija labāka. Ja vakar vēl pietika spēka, tad šodien rezerves bija izsīkušas. Visticamāk, nākamajā nedēļā samazināsim slodzes, tādēļ visam vajadzētu būt kārtībā."

Latvijas izlase gatavošanos 2014. gada pasaules čempionātam turpinās nākamās nedēļas nogalē, savā laukumā uzņemot Francijas hokejistus. Mūsējie pirmo spēli Minskā aizvadīs 10. maijā pret olimpisko spēļu bronzas medaļnieci Somiju, kurai divās pārbaudes spēlēs zaudēja ar 1:5 un 1:5.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-04-19 21:35, pirms 10 gadiem
Ševčenko diezgan sakarīgi izskatījās, faktiski vēl viens zaudējums aizsardzībā.

  +5 [+] [-]

, 2014-04-19 21:42, pirms 10 gadiem
Viss ko Znaroks spēj pateikt , smieklīgi , metieni bija ļoti daudz tāpēc neredzu iemeslu teikt , ka viņiem nebija spēka , vienkārši viņu realizācija bija nekāda un mūsu vārtsargs reāli vilka visu spēli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-04-19 22:00, pirms 10 gadiem
Armands Bērziņš dušā rakstīja: Čangaļu lohs. Žāl puiša
Un pats tagad gudrs jūties?

  +3 [+] [-]

, 2014-04-19 22:19, pirms 10 gadiem
Šodien Ēriks jau spēlēja labāk kā vakar - tiešām žēl, ka visu turpmāko izjauca šis savainojums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja