Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Liepājas turnīrā Latvijas izlasi pārstāvēs Daugaviņš, Indrašis, Bukarts, Kulda un citi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Liepājas turnīrā Latvijas izlasi pārstāvēs Daugaviņš, Indrašis, Bukarts, Kulda un citi
Kaspars Daugaviņš. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Laika posmā no 7. līdz 9. novembrim Latvijas hokeja izlase Liepājā aizvadīs pārbaudes turnīru, kurā tiksies ar Baltkrieviju, Franciju un Slovēniju. Sākot biļešu pārdošanu, tiek solīts, ka Boba Hārtlija rīcībā būs vairāki vadošie spēlētāji.

Latvijas Hokeja federācija šodien paziņoja, ka tiek sākta biļešu tirdzniecība uz pārbaudes turnīru, kas novembra pirmajā pusē norisināsies Liepājā. Pirmās 500 biļetes maksās: septiņi eiro par vienas dienas biļeti vai 15 eiro par visa turnīra biļeti. Skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar invaliditāti biļete uz turnīru maksās desmit eiro.

Ticis norādīts, ka Liepājā laukumā būs iespējams redzēt vairākus vadošos Latvijas izlases spēlētājus, ieskaitot kapteini Kasparu Daugaviņu, kurš savainojumu dēļ izlaidis pēdējos divus pasaules čempionātus. Valstsvienības rindās būs arī Miks Indrašis, Roberts Bukarts, Ralfs Freibergs, Artūrs Kulda un Kristers Gudļevskis.

Vairāki spēlētāji tiks pieaicināti no "Optibet" hokeja līgas, ieskaitot vietējos liepājniekus – vārtsargu Kristapu Nazarovu, kurš vasarā atradās Rīgas "Dinamo" nometnē, komandas kapteini Kristeru Freibergu un uzbrucēju Romānu Nekļudovu.

Latvijas izlase 7. novembrī pulksten 19:30 turnīru atklās pret Slovēniju, kam sekos dueļi pret Francijas (19:30) un Baltkrievijas (17:30) izlasēm.

  -1 [+] [-]

, 2019-10-19 09:12, pirms 5 gadiem
Nav komentāru,jo raksts nav par dainamo.

     [+] [-]

, 2019-10-19 20:04, pirms 5 gadiem
Namejam atkal būs Metalurga maika jāķīlā lai dabūtu 7€ biļetei.