Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Kalvītis un Koziols nedēļas nogalē dosies pie Fāzela

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kalvītis un Koziols nedēļas nogalē dosies pie Fāzela
Viesturs Koziols
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pirmdien Latvijas Hokeja federācijas jaunievēlētā valde aizvadīja otro sēdi, kurā tika apstiprināts, ka prezidents Aigars Kalvītis un ģenerālsekretārs Viesturs Koziols nedēļas nogalē dosies uz Šveici, lai tiktos ar IIHF prezidentu Renē Fāzelu un iepazīstinātu ar jauno LHF vadību.

Latvijas Hokeja federācijas valdes sēdē tika apstiprināts, ka nedēļas nogalē prezidents Aigars Kalvītis un ģenerālsekretārs Viesturs Koziols dosies darba vizītē uz Šveici, lai tiktos ar IIHF prezidentu Renē Fāzela. Tikšanās mērķis ir iepazīstināt IIHF ar jauno LHF vadību, kā arī pārrunāt turpmākās sadarbības iespējas.

Ģenerālsekretārs Viesturs Koziols nāca klajā ar priekšlikumu izstrādāt hokeja attīstības sistēmu, definēt LHF un hokeja misiju un mērķus. Valde piedāvāja hokeja sabiedrībai nākt ar iniciatīvu un palīdzēt definēt, kādai jābūt Latvijas hokeja misijai, lai to varētu nodot katram bērnam un viņu vecākiem. Tāpat LHF valde apstiprināja ģenerālsekretāra iniciatīvu izveidot darba grupas sabiedrisko attiecību, komunikāciju un mārketinga stratēģijas izstrādei.

Valdes loceklis Edgars Jansons informēja par lietu pārņemšanas procesu un gaitu no iepriekšējās valdes un valdes priekšsēdētāja. Jansons atzina, ka lietu pārņemšana notiek strauji un efektīvi, un ir atlicis parakstīt pārņemto lietu pieņemšanas-nodošanas aktu.

LHF valde atbalstīja valdes priekšlikumu izveidot LHF biroju „Volvo SC” jaunajā kompleksā, kur sava mājvieta tuvākajā nākotnē būs arī visām Latvijas hokeja izlasēm. LHF valde no sava vidus deleģēja Koziolu un Jansonu risināt sarunas ar „Volvo SC” vadību par biroja iekārtošanu.

Valde uzklausīja treneru padomes priekšsēdētāju Gintu Bisenieku, kurš piedāvāja izstrādāt kritērijus nacionālo izlašu treneru apstiprināšanā.

LHF valde apstiprināja Latvijas sieviešu hokeja izlases treneru korpusu. Par galveno treneri tika iecelta ilggadējā valstsvienības vārtsardze Lolita Andriševska, savukārt par viņas palīdzi - Inese Geca-Miljone, kura nesen noslēgusi savas profesionālās hokeja gaitas. Šī gada decembra sākumā mūsu dāmu izlasei Francijā paredzēts starts olimpisko spēļu 3. kvalifikācijas turnīra kārtā. Latvijas izlases pretinieces būs Francijas, Ķīnas komandas un viena no 2. kvalifikācijas kārtas uzvarētājām.

Iepriekš sieviešu valstsvienību vadīja Aleksandrs Macijevskis, bet viņš pavasarī kopā ar "Kurbadu" iekļuva Latvijas čempionāta finālā, tāpēc nevarēja doties kopā ar komandu uz pasaules čempionātu, atstājot to bez galvenā trenera.

Tāpat Valde apstiprināja delegācijas vadītājus uz novembrī paredzētajiem Latvijas izlašu turnīriem. Uz „Euro Ice Hockey Challnege” turnīru Bledā dosies Māris Baldonieks, uz U20 izlases turnīru Grācā – Ralfs Bukarts, uz U17 izlases turnīru – Jansons. Savukārt Armands Šteinbergs būs delegācijas vadītājs Latvijas klubu izlasei „Baltic Challenge Cup” turnīrā Tallinā.

Izmantotie resursi:
LHF | Sākums

1 2 70 komentāri

  +8 [+] [-]

, 2016-10-18 17:37, pirms 7 gadiem
Tad jau redzēs ko labu ar Fāzelu sarunās. Ja jau bija Kiram tāds čoms, tad var grūti iet, Kira gan jau būs pasūdzējies.

 +21 [+] [-]

, 2016-10-18 17:42, pirms 7 gadiem
Viss notiek, jaunie censoņi, darbojas, ņemās tas priecē, un galvenais, ka sabiedrība visu laiku tiek informēta, tiek turēta lietas kursā par notiekošo, šobrīd kopš strādā jaunā valde (11 dienas) komunikācija ar sabiedrību, ar medijiem jau ir labāka nekā Kirovam bij gada laikā.

     [+] [-]

, 2016-10-18 17:55, pirms 7 gadiem
ha, ha - SC.com arī beidzot pamodies...
Slēpts komentārs: Abrags

  +8 [+] [-]

, 2016-10-18 18:06, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: no plikas komunikācijas vēl neviens paēdis nav...
Savulaik Repše ieviesa atvērtās Ministru Kabineta sēdes, ko filmēja un visiem paziņoja; bet tas arī bija viens no viņa pēdējiem darbiem!

  +4 [+] [-]

, 2016-10-18 18:21, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: no plikas komunikācijas vēl neviens paēdis nav...
Ar kautko jau ir jāsāk, solis pareizā virzienā, kautkas pozitīvs, kautkas mainās, visu ari uzreiz nevar gribēt.

  +8 [+] [-]

, 2016-10-18 18:42, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: no plikas komunikācijas vēl neviens paēdis nav...
Bet komunikācija ir visa pamatā, ar to ir jāsāk un bez tās nevar.

  -2 [+] [-]

, 2016-10-18 18:55, pirms 7 gadiem
Kā var notikt kaut kas pozitīvs, ja afēristi, krāpnieki vadībā ??? Atrodas naivie, kuri tic.

  +4 [+] [-]

, 2016-10-18 19:01, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Ar kautko jau ir jāsāk, solis pareizā virzienā, kautkas pozitīvs, kautkas mainās, visu ari uzreiz nevar gribēt.
Man vairāk interesē, kur LHF sadabūs kaut minimālo gada budžetu, kas ir vismaz 1 miljons eiro.
Domāju, ka sponsoru jautājums ir viens no galvenajiem.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-18 19:02, pirms 7 gadiem
Jautājums jau viens - kas dos naudu Grindex vietà? ..un cik daudz?

  -1 [+] [-]

, 2016-10-18 19:05, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Ar kautko jau ir jāsāk, solis pareizā virzienā, kautkas pozitīvs, kautkas mainās, visu ari uzreiz nevar gribēt.
Pareizi,pareizi!
Jāsāk ar makaronu karināšanu uz ausīm.
Zini, ir tāda lomu spēle policijā-labais un sliktais policists.
Lipmans bija sliktais, bet Kalvītis&Co labie policisti. Tikai no tā jau mērķi nemainās ne vienam, ne arī otram.

  +2 [+] [-]

, 2016-10-18 19:11, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Jautājums jau viens - kas dos naudu Grindex vietà? ..un cik daudz?
Vai tad jau nevar just, ka tiek propogandēts "labais" KHL un visi ap to saistītie? Nopārdos pāris burciņas ikrus un atmetīs grašus LHF
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-10-18 20:28, pirms 7 gadiem
Nedomāju, ka Fāzels gribēs kasīties ar 2K, jo citādi var uzpeldēt dažādas nesmukas lietas. Un, kā sapratu pēc Kozjas pirmsvēlēšanu runām, tādas lietas ir.

  -3 [+] [-]

, 2016-10-18 20:35, pirms 7 gadiem
Nu lūdzu, sabiedrība, nākat ar iniciatīvu un palīdzat beidzot.
Pilns forums ar pārmetumiem, tagad iespēja izteikties.
Mans ieteikums sākumam:
Esmu lepns, jo esmu hokejists. Kaut kā tā, sākumam.

  +4 [+] [-]

, 2016-10-18 20:37, pirms 7 gadiem
Fāzels uzdos jautājumu "Hulji mojego korisha Kiru bortanulji?"

  +3 [+] [-]

, 2016-10-18 20:39, pirms 7 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Nedomāju, ka Fāzels gribēs kasīties ar 2K, jo citādi var uzpeldēt dažādas nesmukas lietas. Un, kā sapratu pēc Kozjas pirmsvēlēšanu runām, tādas lietas ir.
pilnīgas muļķības.
Parasta iepazīšanās vizīte.

  +3 [+] [-]

, 2016-10-18 20:43, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Ar kautko jau ir jāsāk, solis pareizā virzienā, kautkas pozitīvs, kautkas mainās, visu ari uzreiz nevar gribēt.
jā, jā - sākums labs: ar sačakarētu U20 gatavošanās posmu. Miļūns tā vietā, lai gatavotu U20 izlasi cīņām Toronto, tiek aizkomandēts uz par bezjēdzīgu padarītu "lielās izlases" turnīru.

Tfu, lopiski tas no K&K puses!

  +2 [+] [-]

, 2016-10-18 20:44, pirms 7 gadiem
Lapsēns rakstīja: Nu lūdzu, sabiedrība, nākat ar iniciatīvu un palīdzat beidzot.
Pilns forums ar pārmetumiem, tagad iespēja izteikties.
Mans ieteikums sākumam:
Esmu lepns, jo esmu hokejists. Kaut kā tā, sākumam.
pie kā tai sabiedrībai jāiet? Pie Tevis? Spēsi tik daudz apkalpot?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-10-18 20:52, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: no plikas komunikācijas vēl neviens paēdis nav...
Par jauno LHF vadību un tās darba vērtēšanu es pilnībā piekrītu Matuļu Jānim! Nav ko skriet laikam pa priekšu un brēkt tagad. Tā priekšlaicīgā brēkšana un raudāšana lai paliek Delfu komentētājiem un tiem kuriem nav stabila nervu sistēma.Ne obligāti pēc gada, kaut vai līdz čempja sākumam salīdzināt tagadējo vadības darbību ar iepriekšējo izlasšu sakarā utt. Ne viens vien kongresā skaisti runāja, tagad ar pilnu sparu var ķerties pie darba.

  +2 [+] [-]

, 2016-10-18 20:56, pirms 7 gadiem
arch122 rakstīja: Par jauno LHF vadību un tās darba vērtēšanu es pilnībā piekrītu Matuļu Jānim! Nav ko skriet laikam pa priekšu un brēkt tagad. Tā priekšlaicīgā brēkšana un raudāšana lai paliek Delfu komentētājiem un tiem kuriem nav stabila nervu sistēma.Ne obligāti pēc gada, kaut vai līdz čempja sākumam salīdzināt tagadējo vadības darbību ar iepriekšējo izlasšu sakarā utt. Ne viens vien kongresā skaisti runāja, tagad ar pilnu sparu var ķerties pie darba.
par to, kā tiek čakarēts U20 sagatavošanās process nav jābrēc jau tagad???

  -2 [+] [-]

, 2016-10-18 21:02, pirms 7 gadiem
Ja arī kāds to bardaku un 20 gadus stutēto Kirova "sistēmu" kaut vai puslīdz sakārtos, tas nenotiks ne gada, ne divu un visticamāk ne piecu gadu laikā. Ta kā Abrag vairāk pragmatiskumu.

  +2 [+] [-]

, 2016-10-18 21:04, pirms 7 gadiem
arch122 rakstīja: Ja arī kāds to bardaku un 20 gadus stutēto Kirova "sistēmu" kaut vai puslīdz sakārtos, tas nenotiks ne gada, ne divu un visticamāk ne piecu gadu laikā. Ta kā Abrag vairāk pragmatiskumu.
Es šobrīd nerunāju par Kirova bardaku, bet gan par to jauno bardaku, ar ko sākuši K&K! Tādu stulbību pat Kirova laikā nebija!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-18 21:09, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: par to, kā tiek čakarēts U20 sagatavošanās process nav jābrēc jau tagad???
Izkritīs U18 un U20 izlase uz 1. divīziju, lai taisnojas, kāpec nekas nav mainījies ar junioru izlasēm un nav pienācīgas sagatavošanās. Ja kādam komentāros Tu te ieskaidrosi, ka šitais variants ar Miļunu izskatās sūdigs, diezvai U-izlasēm no tā paliks labāk.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-18 21:50, pirms 7 gadiem
arch122 rakstīja: Izkritīs U18 un U20 izlase uz 1. divīziju, lai taisnojas, kāpec nekas nav mainījies ar junioru izlasēm un nav pienācīgas sagatavošanās. Ja kādam komentāros Tu te ieskaidrosi, ka šitais variants ar Miļunu izskatās sūdigs, diezvai U-izlasēm no tā paliks labāk.
Viss jau būtu baigi labi, un kā Tu raksti par to pacietību un NO STRESS, bet.....................patreiz LV hokejam vismazāk vajag kaut kādus eksperimentus un straujus nepārdomātus soļus, jo tāpat tajā ir sūdu vairāk kā vajag.
Un pats stulbākais, ka nevienam nekāda atbildība par to visu, ja sanāks sūdīgāk, jeb kā vienmēr saka-gribējām kā labāk, bet sanāca kā vienmēr, nenes un nekad nenesīs.

     [+] [-]

, 2016-10-18 21:52, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: Es šobrīd nerunāju par Kirova bardaku, bet gan par to jauno bardaku, ar ko sākuši K&K! Tādu stulbību pat Kirova laikā nebija!
Drizāk jājautā, kas tajā U-20 izlasē spēlēs? Labākie no U-20 ir ZA, labākie MHL spēlēs pie lielās, tad kas paliek?

  -2 [+] [-]

, 2016-10-18 21:56, pirms 7 gadiem
Lai nu veicas. Sākums skaļš, gaidu turpinājumu.

     [+] [-]

, 2016-10-18 22:08, pirms 7 gadiem
flipsider rakstīja: Drizāk jājautā, kas tajā U-20 izlasē spēlēs? Labākie no U-20 ir ZA, labākie MHL spēlēs pie lielās, tad kas paliek?
Labākos "eiropiešus" aizmirsi.

  +3 [+] [-]

, 2016-10-18 22:09, pirms 7 gadiem
A kāpēc viņi divi brauc pie Fazela? Vai tad Lipmans ņēma līdzi Baldonieku?
Vai arī tas nozīmē, ka viens ir prezidents, bet otrs ir īstais prezidents?

  -1 [+] [-]

, 2016-10-18 22:24, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: Es šobrīd nerunāju par Kirova bardaku, bet gan par to jauno bardaku, ar ko sākuši K&K! Tādu stulbību pat Kirova laikā nebija!
Izskatās tu vienkārši piekasies pie vārdiem. Notiek diskusija, darba process, atradīs jaunu treneri un Miļuns ar lielo izlasi nekur nebrauks. Jeb tā nedrīkst darīt? Ja drīkst, tad ko tu blēj?

  +1 [+] [-]

, 2016-10-18 22:36, pirms 7 gadiem
checkers rakstīja: Izskatās tu vienkārši piekasies pie vārdiem. Notiek diskusija, darba process, atradīs jaunu treneri un Miļuns ar lielo izlasi nekur nebrauks. Jeb tā nedrīkst darīt? Ja drīkst, tad ko tu blēj?
Tad Tu man tagad mēģini iestāstīt, ka Kalvītis vakar tiešajā ēterā klaji meloja?
skat.:
Federācijas prezidents atklāja, ka šogad gaidāmajā pārbaudes turnīrā Bledā sastāvu veidos Eiropas līgās spēlējošie hokejisti, kā arī tiks pārbaudīti 10-12 Latvijas U20 izlases kandidāti, kuri gatavosies decembra beigās paredzētajam pasaules U20 čempionātam. Tādēļ pieaugušo izlases vadība Slovēnijā tiks uzticēta U20 izlases galvenajam trenerim Ērikam Miļunam.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-18 22:36, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: A kāpēc viņi divi brauc pie Fazela? Vai tad Lipmans ņēma līdzi Baldonieku?
Vai arī tas nozīmē, ka viens ir prezidents, bet otrs ir īstais prezidents?
viens galva, otrs kakls. Kakls galvu groza.

     [+] [-]

, 2016-10-18 22:42, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: Tad Tu man tagad mēģini iestāstīt, ka Kalvītis vakar tiešajā ēterā klaji meloja?
skat.:
Federācijas prezidents atklāja, ka šogad gaidāmajā pārbaudes turnīrā Bledā sastāvu veidos Eiropas līgās spēlējošie hokejisti, kā arī tiks pārbaudīti 10-12 Latvijas U20 izlases kandidāti, kuri gatavosies decembra beigās paredzētajam pasaules U20 čempionātam. Tādēļ pieaugušo izlases vadība Slovēnijā tiks uzticēta U20 izlases galvenajam trenerim Ērikam Miļunam.
Tas ir darba process, domas var mainīties un kā redzi ir varianti.
Latvijas hokeja izlasei šonedēļ varētu tikt...
Ja nolīgs jaunu treneri, Miļūns iespējams nekur nebrauks.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-18 22:48, pirms 7 gadiem
Vēl jau grāmatvede nav aizgājusi atvaļinājumā
Bet, es ticu šai komandai. Protams, Kalvītim es nepiedošu Abrenes jautājumu un vēl dažus iznācienus, piemēram, treknos gadus. Bet skaidrs ir tas, ka viņi savedīs kārtībā šo saimniecību. Un tas notiks ātri!
1 2 70 komentāri