Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Tiešraide: Latvija - Baltkrievija 3:2 (spēle beigusies)

Vārti: 8:49 Kulda (Indrašis) 1:0, 11:32 Fiļičkins (Pavlovičs) 1:1, 24:53 Gavruss (Komarovs, Nogačovs) 1:2, 45:23 Saulietis (Daugaviņš) 2:2, 65:00 Daugaviņš (p.m.)
Soda minūtes: 91:87
Vārtsargi: Ivars Punnenovs (no 25:01 Edgars Masaļskis, no 52:29 Jānis Kalniņš) - Mihails Karnauhovs (no 52:29 Vitālijs Kovaļs)

65' Saulietis meta precīzi, Bukarts - nē. Baltkrieviem nebija precīzs neviens no pirmajiem diviem, līdz ar to Daugaviņam bija teicama iespēja pielikt punktu. Kapteinis lēnā garā arī to meistarīgi paveica, ļaujot Latvijai svinēt uzvaru ar 3:2.

65' Baltkrievu centieni uzsākt uzbrukumus cieš neveiksmi, ripu pārsvarā kontrolē mūsējie, tomēr vārtus gūt neizdodas un uzvarētāja noskaidrošana tiek atlikta uz pēcspēles metieniem.

62' Roberts Bukarts veic apspēlēšanas manevrus, no kreisās malas ieslidojot pretī vārtiem, taču mestā ripa atsitas pret vārtu pārliktni.

61' Sācies papildlaiks.

60' Pamatlaiks noslēdzies neizšķirti - 2:2. Sekos papildlaiks.

54': Arī baltkrieviem svaigs vārtsargs, un to cenšas izmantot komandas kapteinis Kaspars Daugaviņš, kurš izslidina ripu starp kājsargiem, bet trāpa pa stabu.

53': Desmit minūšu pauze mača, lai saģērbties paspētu trešais vārtsargs Jānis Kalniņš. Viņš sēdēja arēnas trešajā stāvā, kad saņēma signālu no Kaspara Daugaviņa.

53': Edgars Masaļskis piespiež ripu, un pēc svilpes atkal pamatīgi asumi. Iļja Šinkevičs metas virsū guļošajam Rodrigo Ābolam, Masaļskis dodas palīgā komandas biedram, un beigās no otra gala ierodas baltkrievu vārtsargs Mihails Karnauhovs! Vārtsargu kautiņš! Masaļskis tiek noraidīts līdz spēles beigām, Ivars Punnenovs savainots. Kurš stāsies Latvijas izlases vārtos?

50': Viens pret vārtsargu izraujas Miks Indrašis, kurš mēģina pielikt elegantu punktu, ripu un nūju izvelkot starp kājām un izdarot metienu aiz muguras. Taču viņš aizmet garām tukšam stūrim…

48': Latvijas izlasei izdodas izturēt vēl vienu mazākumu, lai gan pēdējo sekunžu laikā Baltkrievijas valstsvienība izveidoja divus labus momentus.

46': Miķelis Rēdlihs uz savas zilās līnijas nopelna divas minūtes par sitienu pretiniekam ar celi.

46': LATVIJAS izlase panāk līdzinājumu – 2:2! Kaspara Saulieša metiens no labās puses, un ripa lido tālajā stūrī.

45': Izgājiens divatā pret aizsargu, Edgars Kulda lūko nogādāt ripu līdz Artūram Ozoliņam, bet piespēles ceļā ir baltkrievu aizsargs.

44': Arī Latvijas valstsvienība trešo trešdaļu ievada ar veiksmīgu mazākumu.

42': Baltkrievija ne tikai iztur mazākumu, bet arī nopelna vairākumu, jo divas minūtes par bloķēšanu saņem Edgars Siksna.

41': Sākusies beidzamā trešdaļa, un Latvijai vēl minūte un 17 sekundes vairākumā.

40': Noslēgusies otrā trešdaļa.

40': Sergejs Drozds nonāk vienatnē pret Edgaru Masaļski, nomāna un grib mest no neērtā satvēriena, bet ripa noslīd no nūjas. Vēl vairāk – baltkrieviem noraidījums par sešiem spēlētājiem.

39': Latvijas valstsvienība bez lielām pūlēm iztur mazākumu un spēlē pilnā sastāvā.

37': Vitālijam Pavlovam divu minūšu noraidījums par sitienu pretiniekam ar nūju.

35': Artūrs Gavruss iziet vienatnē pret Edgaru Masaļski, bet Minskas "Dinamo" uzbrucēja metiens atduras pret vārtu stabu.

34': Neizteiksmīgs vairākums seko neizteiksmīgam vairākumam. Baltkrievijas izlase spēlē pilnā sastāvā.

32': Kristians Henkels ielidina apmalē Miķeli Rēdlihu, un atkal laukumā izceļas asumi, iesaistoties visiem. Latvijai vairākums.

32': Neizteiksmīgs vairākums - Guntim Galviņam divas reizes neizdodas noturēt ripu zonā, Oskaram Cibuļskim neizdodas piespēles, baltkrievi noseguši vārtu priekšu.

30': Andris Džeriņš uzvar iemetienu, ļaujot metienu izdarīt Robertam Bukartam. Viņš pēc tam aizskrien pretuzbrukumā, kas beidzas ar noraidījumu baltkrieviem un vairākumu Latvijas izlasei.

29': Izgājiens divatā pret vienu aizsargu, Dmitrija Znaharenko metiens, bet Edgars Masaļskis glābj komandu.

26': Vārtsargu maiņa Latvijas izlasē - Ivars Punnenovs iedzīvojies kājas savainojumā un dodas malā, viņa vietā stājas Edgars Masaļskis.

25': BALTKRIEVIJAS izlase pirmo reizi spēlē izvirzās vadībā - 2:1. Artūrs Gavruss aiz vārtiem atbruņo aizsargu un pārsteidz nesagatavoto Ivaru Punnenovu, kurš mirkli iepriekš pēc sadursmes ar aizsargu neveikli nokrita un ilgāku laiku palika guļam uz ledus.

24': Latvijas izlasei izdodas izturēt mazākumu. Notikumu epicentrā atradās debitants Kristiāns Rubīns, kurš pēc Roberta Bukarta piespēles izdarīja bīstamu metienu, bet mirkli vēlāk liedza Ņikitam Ustiņenko mest tukšos vārtos.

22': Miķelis Rēdlihs nopelna divu minūšu noraidījumu par pretinieka grūšanu apmalē, turklāt to paveic aiz Baltkrievijas izlases vārtiem.

21': Sākusies otrā trešdaļa.

20': Noslēgusies pirmā trešdaļa.

20': Ivars Punnenovs piespiež ripu, kad viņam virsū uzskrien Sergejs Kosticins. Viņu novākt no laukuma gatavs viss Latvijas piecinieks. Maksims Širokovs nopelna noraidījumu par rupjību, kamēr Kosticinam vien divas minūtes par bloķēšanu.

19': Miķelis Rēdlihs lido uz pretinieku vārtiem un pēc sadursmes ar aizsargu saskrienas arī ar vārtsargu, un nonāk vārtos, kur viņam metas virsū trīs viesi. Palīgā steidzas visa maiņa, izceļas asumi, kurus gan ātri izdodas apturēt.

18': Baltkrieviem tikai pēdējās 30 sekundes izdodas pavadīt uzbrukuma zonā, taču neviens vērā ņemams moments tā arī netiek izveidots.

16': Laukuma saimnieki paliek skaitliskajā mazākumā, jo Nikolajs Jeļisejevs izmet ripu ārpus laukuma robežām.

12': BALTKRIEVIJAS izlase ātri panāk izlīdzinājumu – 1:1. Mikam Indrašim neizdodas izmest ripu ārpus zonas, un tas ļauj ar plaukstas metienu no kreisā iemetiena apļa izcelties Andrejam Fiļičkinam, kurš ripu raida virs Ivara Punnenova pleca tuvajā stūrī.

9': LATVIJAS izlase izvirzās vadībā ar 1:0! Miks Indrašis piesaista trīs pretinieku uzmanību un atrod Edgaru Kuldu, kurš ar metienu no šaura leņķa izmanto baltkrievu vārtsarga kļūdu. Viņam tie ir pirmie vārti valstsvienības rindās.

8': Ļoti aktīvs sākums latviešu izpildījumā. Kaspars Saulietis no kreisā stūra tiek garām diviem sāncenšiem un izdara metienu no vārtu priekšas tuvajā stūrī. Pēcāk Miķelis Rēdlihs un Roberts Bukarts divatā sagriež karuseli sāncenšu zonā, vismaz 45 sekundes neļaujot pretiniekiem tikt pie ripas.

5': Latvijas izlases otrajai maiņai izdodas iespiest pretiniekus zonā un izveidot virkni momentu. No zilās līnijas met Maksims Širokovs un Ralfs Freibergs, no aizvārtes izlaužas un kritienā metienu izdara Miķelis Rēdlihs, pie atlēkušās ripas tiek Andris Džeriņš, no distances šauj Roberts Bukarts. Tomēr veiksme nav laukuma saimnieku sabiedrotā.

1': Spēle ir sākusies! Vitālijam Pavlovam izdodas uzvarēt pirmo iemetienu un nogādāt ripu līdz partneriem.

19:26: Šodien Latvijas izlasē debitē 18 gadus vecais aizsargs Kristiāns Rubīns, kurš iekļauts otrajā pārī kopā ar Gunti Galviņu. Viņš nedēļas beigās pagarināja līgumu ar Zviedrijas pēc spēka otrās līgas klubu "Vasteras".

Latvijas izlases sastāvs:

Ivars Punnenovs (Edgars Masaļskis); Kristaps Sotnieks – Oskars Cibuļskis, Guntis Galviņš – Kristiāns Rubīns, Maksims Širokovs – Ralfs Freibergs, Edgars Siksna; Kaspars Daugaviņš – Vitālijs Pavlovs – Kaspars Saulietis, Roberts Bukarts – Andris Džeriņš – Miķelis Rēdlihs, Miks Indrašis – Māris Bičevskis – Edgars Kulda, Nikolajs Jeļisejevs – Artūrs Ozoliņš – Rodrigo Ābols, Toms Andersons.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: blitkotajs
, 2016-04-15 19:59, pirms 8 gadiem
Kāds nezin kādu labu jenotu mednieku?
, 2016-04-15 20:05, pirms 8 gadiem
Bičevskis kad devās prom izskatījās galīgi slikti, viņš tak likās ka streipuļoja, tiesnesis vel pie rokas viņu pieturēja lai viņš var līdz vārtiņiem tikt!
, 2016-04-15 20:08, pirms 8 gadiem
Nikns Jenots rakstīja: Mums nepieciešama vēl viena KHL komanda, un tad jau mēs varētu sisties par medaļām arī pasaules čempionātā.
Jo uz ledus redzami tikai KHL spēlējošie hokejisti, pārējie vienkārši slidinās.
Sakiet ko gribat, nebūtu Dinamo Rīga mēs nespēlētu Elitē!
Jā tieši tā, mēs jau pirms Dinamo nespēlējam Elites grupā vai ne?

Kopš Rigas Dinamo izlases līmenis ir krities, ar katru gadu atsakās ar vien vairāk hokejistu, es personīgi no Dinamo neredzu nekādu labumu!

Vienīgais labums ir tas ka žurnālistiem ir ko rakstīt!
, 2016-04-15 20:15, pirms 8 gadiem
Latvidža šodien atkal zaudēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-04-15 20:30, pirms 8 gadiem
Rubins izskatās nereāli labi.
, 2016-04-15 20:32, pirms 8 gadiem
Žēl, bet Punnenovs nepārliecina
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-04-15 20:38, pirms 8 gadiem
Nikns Jenots rakstīja: Un ko tad nozīmē reāli labi?
Bērnudārzs!
Trollēn ej paguli.
, 2016-04-15 20:38, pirms 8 gadiem
sandis444444 rakstīja: Jā tieši tā, mēs jau pirms Dinamo nespēlējam Elites grupā vai ne?

Kopš Rigas Dinamo izlases līmenis ir krities, ar katru gadu atsakās ar vien vairāk hokejistu, es personīgi no Dinamo neredzu nekādu labumu!

Vienīgais labums ir tas ka žurnālistiem ir ko rakstīt!
Pirms DR mēs elitē turējamies uz padomju mantojuma, pēc tam turamies uz DR. Kaut kad jau no elites izkritīsim, iespējams ka ļoti drīz.
Un nav viss kas ir Latvijas hokejā vērtēt tikai no skatu punkta-izdevīgi vai nē izlasei. Ja šādi domātu, tad mums labi spēlētāji NHL kas tiek Stenlija kausā nav vajadzīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-04-15 20:39, pirms 8 gadiem
Nikns Jenots rakstīja: Punenovs sliņķis. Aktieris. Sabijās no tā ka salaidīs pārāk daudz ripu.
Tādus mums izlasē nevajag!
Mūrim Masaļskim atkal jāpasvīst!
Nemurgo, nožēlojamais. Punnenovam šausmīgi gribejas sevi pierādīt, nu bet sanāca ....
, 2016-04-15 20:40, pirms 8 gadiem
Lipmanim neviens blakus sēdē vairs negrib vai?
, 2016-04-15 20:40, pirms 8 gadiem
Nikns Jenots rakstīja: Tādiem nezinīšiem, kā tev pastāstīšu sporta realitāti mūsu pasaulē. Sports attīstas gadiem ejot, sportisti kļūst fiziski un atlētiski spēcīgāki, līdz ar ko uzlabojas rezultāti un to spējas.
Tāpat arī hokejs attīstas gadiem ejot, tolaik kad nebija Dinamo, mūsu labākie hokejisti tāpat tika izmētāti pa visu Eiropu, un lielākā daļa spēlēja tieši Krievijā.
Runājot par KHL, mums ir jāpasakas šai lieliskajai līgai, kura sniedz mums iespējas augt un spēlēt pasaules otrā spēcīgākā hokeja līgā!
Tas ka Dinamo nespēj kvalificēties pleijofos KHL līgā, nenozīmē ka mūsu hokejs degradējas, vienkārši KHL līmenis aug un mēs kuriem hokejistus var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem, nespējam tikt līdz! Bet tāpat mums ir daudz talantīgu un meistarīgu hokejistu kas spēlē KHL, un tas priecē.
Bet tev kā kārtējam nacionālistam, to nesaprast, gadi vēl neļauj noteikt.
bla bla bla - vairāk tur nekā nebija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-04-15 20:41, pirms 8 gadiem
Kurš teica, ka punnenovs galiigs caurums? Pasakiet tik ka nav...
, 2016-04-15 20:43, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Pirms DR mēs elitē turējamies uz padomju mantojuma, pēc tam turamies uz DR. Kaut kad jau no elites izkritīsim, iespējams ka ļoti drīz.
Un nav viss kas ir Latvijas hokejā vērtēt tikai no skatu punkta-izdevīgi vai nē izlasei. Ja šādi domātu, tad mums labi spēlētāji NHL kas tiek Stenlija kausā nav vajadzīgi.
Pēdējos gados esam ļoti tuvu izkrišanai kā nekad agrāk.. tas ir RD nopelns! Tieši tā, tas ir tas ko mums ir devis Dinamo!

Dinamo Latvijas hokejam ir devis džekus ar lielām algām kuriem ar katru gadu ar vien vairāk zūd motivācija ne tikai izlasē spēlēt bet spēlēt hokeju kā tādu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-04-15 20:43, pirms 8 gadiem
blitkotajs rakstīja: Kurš teica, ka punnenovs galiigs caurums? Pasakiet tik ka nav...
Skaidrs ka nav! Nebūtu traumu būtu turpinājis spēlēt!
, 2016-04-15 20:44, pirms 8 gadiem
Loģiski, ka bez līderiem mūsu kolhoznieki belaru kolhozniekus vinnēt nevar. Jācer tik, ka kazahus vinnēsim. KHListu atteikumi grauj izlasi.
, 2016-04-15 20:44, pirms 8 gadiem
Mazais trollēns Jenots mīnuso.
, 2016-04-15 20:45, pirms 8 gadiem
marsa citplanētietis rakstīja: Diemželberjs pretiniekiberjs izlīdzinaberjs rezultātuberjs
Dauns?
, 2016-04-15 20:45, pirms 8 gadiem
VilhelmsL rakstīja: Lipmanim neviens blakus sēdē vairs negrib vai?
Gāzes
, 2016-04-15 20:47, pirms 8 gadiem
Visiem komaroviem speciāli izńem smadzeni?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-04-15 20:51, pirms 8 gadiem
Skatos speli, tada sajuta ka vakardienas turpinajums.
, 2016-04-15 20:51, pirms 8 gadiem
sandis444444 rakstīja: Pēdējos gados esam ļoti tuvu izkrišanai kā nekad agrāk.. tas ir RD nopelns! Tieši tā, tas ir tas ko mums ir devis Dinamo!

Dinamo Latvijas hokejam ir devis džekus ar lielām algām kuriem ar katru gadu ar vien vairāk zūd motivācija ne tikai izlasē spēlēt bet spēlēt hokeju kā tādu!
Dinamo nopelns ir tas ka mēs esam elitē. Šogad ir ļoti lielas iespējas izkrist no elites.
, 2016-04-15 20:53, pirms 8 gadiem
vairākumi galīgi garām
, 2016-04-15 20:54, pirms 8 gadiem
Kungi. Ir skaidrs kā var redzēt Hromē tiešraides kad atrodies ārzemēs, ja izmanto datoru. Bet kā ir ar Android ierīcēm? Tur neko nevar izdarīt? Planšete vai telefons.
, 2016-04-15 20:59, pirms 8 gadiem
Ceru ka musejie vnk nespele,ka miksto ir uzlikusi uz sito speli,savadak ir dir.a,kludu tik daudz ka arprats,indrasis vsp nulle sitajas speles,nebus brinums ka cempi pie punktiem netiks,ta ari paliks ka pirmajs cempis vinjam bus rezultativakais bijis,vai nu mikstais uz lipmanu bus uzlikts!
Foto: LHF

Latvijas dāmas mājās gaidāmajam PČ gatavojas ar pagājušā gada līderēm ierindā

LETA. Latvijas sieviešu hokeja izlase Rīgā gaidāmajam pasaules čempionāta pirmās divīzijas B grupas turnīram sākusi gatavoties ar iepriekšējo meistarsacīkšu rezultatīvākajām spēlētājām ierindā, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).
Elvis Merzļikins. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
113

NHL vārtsargs Merzļikins piekritis pievienoties Latvijas izlasei

Latvijas Hokeja federācija pavēstījusi par nepilnus 30 gadus vecā latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina piekrišanu pievienoties Latvijas valstsvienībai pēc Nacionālās hokeja līgas sezonas beigām.
Foto: Latvijs Holeja federācija.

Latvijas sieviešu hokeja izlase gatavojas pasaules čempionātam un pārbaudes spēlei pret Poliju

Laika posmā no 2024.gada 24. marta līdz 29. martam Volvo ledus hallē, Rīgā, Latvijas sieviešu hokeja izlase galvenā trenera Hannu Saintula vadībā uzsāks noslēdzošo gatavošanās posmu dalībai sieviešu hokeja pasaules čempionāta I divīzijas B grupas turnīrā, kas pēc spēka samēra ir trešais augstākais turnīrs sieviešu hokeja kategorijā.