Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Hokeja prognožu konkursā uzvar baibuka

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Noslēdzies Sportacentrs.com un Latvijas Hokeja Federācijas rīkotais konkurss, kurā dalībnieki cīnījās par Latvijas izlases kreklu ar autogrāfiem un biļetēm uz pārbaudes spēlēm pret Krievijas izlasi. Uzvarētāja godā šoreiz lietotāja baibuka, bet biļetes saņems arī aldis13 un ivarelo.

Konkursa Prognozē pret Somiju, ej uz mačiem pret Krieviju shēma bija ļoti vienkārša un ierasta. Dalībniekiem bija jāatbild uz 10 prognožu jautājumiem par Latvijas un Somijas izlašu pārbaudes spēlēm 10. un 11.aprīlī. Trīs labākie prognozētāji garantēja sev balvas.

Mūsu komandai abās spēlēs nācās zaudēt ar identisku rezultātu -1:5, bet prognozētājiem veicās diezgan labi. Maksimālo punktu skaitu (22.99) gan neieguva neviens, bet uzvaru ar 8 pareizām atbildēm un 19.04 punktiem izcīnīja lietotāja baibuka. Jāpiemin, ka viņa vienīgās divas kļūdas pieļāva pirmās dienas prognozēs.

Par 0.3 punktiem atpalika un 2.vietu izcīnīja lietotājs aldis13, bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena tika lietotājs ivarelo, kurš atpalika vēl par 0.02 punktiem. Jāpiemin, ka šoreiz uzvarētāju noteikšanai nevajadzēja izmantot papildjautājumu, jo iegūto pamatpunktu skaits atšķīrās.

Ar visiem uzvarētājiem sazināsimies personīgo vēstuļu veidā portālā vai pa viņu norādīto tālruņa numuru, lai informētu par balvu saņemšanas kārtību. Bet visus pārējos aicinām uz Arēnu Rīga, lai atbalstītu mūsu komandu cīņās pret Oļega Znaroka vadīto Krievijas izlasi.

Apskatīt atbildes
Konkursa kopvērtējums

  +2 [+] [-]

, 2014-04-15 16:41, pirms 10 gadiem
Ceru ka šādi konkursi notiks biežāk. Šogad diemžēl nav Latvijas futbola prognožu čempionāts. Ceru ka būs prognozes uz PČ hokejā, futbolā.