Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Baltijas kausa izcīņas trešais posms hokejā norisināsies Valmierā

Baltijas kausa izcīņas trešais posms hokejā norisināsies Valmierā
Latvijas klubu izlase hokejā
Foto: Hockey Lietuva

“Crowns Baltic Challenge Cup” noslēdzošais posms Latvijā no 14. līdz 16.februārim norisināsies Valmieras ledus hallē, vēstī Latvijas Hokeja federācija (LHF).

“Crowns Baltic Challenge Cup” trešajā posmā piedalīsies trīs izlases – Lietuva, Igaunija un Latvijas klubu valstsvienība, kas tiek veidota no labākajiem Optibet hokeja līgas (OHL) spēlētājiem. Ceturtā vienība šajā Valmieras posmā būs speciāli veidota “Crowns Baltic Challenge Cup” komanda.

Latvijas klubu izlases sastāvs šim turnīram tiks paziņots februāra sākumā.

Atgādināsim, ka Latvijas klubu izlase gan pirmajā (Tallina), gan otrajā (Klaipēda) “Crowns Baltic Challenge Cup” posmā svinēja pārliecinošas uzvaras, triumfējot abos posmos.

Latvijas klubu valstsvienību vadīt šajā sezonā uzticēts OHL vienības “Zemgale/LLU” speciālistam Valērijam Kuļibabam.

Šogad turnīrs ieguvis jaunu sponsoru – par sacensību atbalstītāju kļuvusi Zviedrijas organizācija "Sweden Crowns". Šosezon kopumā tiek izspēlēti trīs posmi – Tallinā norisinājās sacensības no 25. līdz 27. augustam, Klaipēdā no 10. līdz 12. novembrim, bet Latvijā - no 14. līdz 16. februārim. Turnīrā piedalās četras vienības – trīs Baltijas valstu izlases, kā arī viena komanda, ko katra posma organizatori uzaicina paši.

Izmantotie resursi:
LHF | Sākums


, 2018-01-15 15:01, pirms 6 gadiem
Beidzot kaut kas Valmierā!
, 2018-01-15 15:10, pirms 6 gadiem
Ģēres labprāt baudītu klātienē, bet slinkums tik tālu braukt. Diez kas spēlēs tajā ceturtajā komandā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-15 15:38, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Ģēres labprāt baudītu klātienē, bet slinkums tik tālu braukt. Diez kas spēlēs tajā ceturtajā komandā?
Nevis slinkums braukt, bet šīs spēles neietilpst tavā iedomu abonementā!!
, 2018-01-15 16:17, pirms 6 gadiem
turnīrs, kura jēgu tā arī līdz galam neesmu izpratis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-15 16:31, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Diez kas spēlēs tajā ceturtajā komandā?
Ja viņiem nosaukums tāds, kā te minēts, tad varbūt sponsori paši vāks kaut kādu komandu.
Tad jau manīs.
, 2018-01-15 16:32, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: turnīrs, kura jēgu tā arī līdz galam neesmu izpratis...
Spēļu prakse EST un LTU izlasēm, kā arī iespēja uzspēlēt ārpus OHL tiem, kas to vēlas.
Skaidrs, ka to visu vairāk vajag kaimiņiem, bet tas jau arī nekad nav slēpts, ka no Latvijas puses tā vairāk ir kā "palīdzīgas rokas sniegšana".
, 2018-01-15 16:40, pirms 6 gadiem
zzk rakstīja: Spēļu prakse EST un LTU izlasēm, kā arī iespēja uzspēlēt ārpus OHL tiem, kas to vēlas.
Skaidrs, ka to visu vairāk vajag kaimiņiem, bet tas jau arī nekad nav slēpts, ka no Latvijas puses tā vairāk ir kā "palīdzīgas rokas sniegšana".
Domāju arī LV džekiem nav nekas pretī izrauties no ikdienas rutīnas un uzspēlēt kādu starptautisku maču. Tā ar nesaprotu kādu dziļo jēgu Abrags tur vislaik meklē
, 2018-01-15 16:59, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Domāju arī LV džekiem nav nekas pretī izrauties no ikdienas rutīnas un uzspēlēt kādu starptautisku maču. Tā ar nesaprotu kādu dziļo jēgu Abrags tur vislaik meklē
LV džekiem nekas pretī nebūtu arī Kanādā vai Austrālijā uzspēlēt...
, 2018-01-15 17:12, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: LV džekiem nekas pretī nebūtu arī Kanādā vai Austrālijā uzspēlēt...
Nešaubos. Ja būs piedāvājums, iespējams brauks ar. Savulaik jau Kanādas amatieri atbrauca uz Poļesjes kausu pārstāvēt Kanādas izlasi. Droši vien Tavs Kanādas brālēns ar bija neizpratnē, kāda tam jēga
, 2018-01-15 17:14, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Nešaubos. Ja būs piedāvājums, iespējams brauks ar. Savulaik jau Kanādas amatieri atbrauca uz Poļesjes kausu pārstāvēt Kanādas izlasi. Droši vien Tavs Kanādas brālēns ar bija neizpratnē, kāda tam jēga
tā bija balva dīķa hokeja čempioniem.
Neizpratnē biju es par tādas komandas aicināšanu...
, 2018-01-15 17:20, pirms 6 gadiem
4. komanda būs kāda no tās pašas Zviedrijas 1. divīzijas.
Starp citu, iepriekšējās 2 pārbaudes spēles bija, lai Latvijas klubu izlasi parādītu Zviedriem, jo viņiem pašiem jau kādu laiku ir bijusi interese par tādas 1. divīzijas izlases izveidi.
, 2018-01-15 17:24, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: tā bija balva dīķa hokeja čempioniem.
Neizpratnē biju es par tādas komandas aicināšanu...
Nu ši arī ir sava veida balva. Mēs jau nezinam, kas tur apakšā. Redzēs, ja tas Crowns turpinās šo atbaltīt, tad jau kaut kādu jēgu saskata
, 2018-01-15 17:28, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Nu ši arī ir sava veida balva. Mēs jau nezinam, kas tur apakšā. Redzēs, ja tas Crowns turpinās šo atbaltīt, tad jau kaut kādu jēgu saskata
pats Crown ir ļoti, ļoti "kreiss" kantoris... Līdz Crown piedalīšanos šajā projektā, es uz to skatos ar ļoti lielām aizdomām...
, 2018-01-15 17:43, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: pats Crown ir ļoti, ļoti "kreiss" kantoris... Līdz Crown piedalīšanos šajā projektā, es uz to skatos ar ļoti lielām aizdomām...
gan jau kādu piķi pamazgā, bet tā jau citu instanču kompetence, hoķim jau tas nekaitē. Protams valstiski globālā mērogā (izlasei) droši vien nekāds pienesums nebūs, bet džekiem kuri dragā 6 komandu turnīrā tās ir patīkamas pārmaiņas.
, 2018-01-15 17:54, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: gan jau kādu piķi pamazgā, bet tā jau citu instanču kompetence, hoķim jau tas nekaitē. Protams valstiski globālā mērogā (izlasei) droši vien nekāds pienesums nebūs, bet džekiem kuri dragā 6 komandu turnīrā tās ir patīkamas pārmaiņas.
tāpat kā st.Jura kantorelis, krievu gāzes/naftas piķi...
, 2018-01-15 18:04, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Nevis slinkums braukt, bet šīs spēles neietilpst tavā iedomu abonementā!!
Apgaismošu tavas iedomu smadzenes. Uz Baltijas kausu abonementi neeksistē.
, 2018-01-15 18:05, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: tāpat kā st.Jura kantorelis, krievu gāzes/naftas piķi...
tur jau vairāk ir kremļa "investīcija"
, 2018-01-15 18:10, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: tur jau vairāk ir kremļa "investīcija"
abos ir šādas "investīcijas"...
, 2018-01-15 18:28, pirms 6 gadiem
Patiešām aizraujoša lasāmviela, kā šauro pierīšu īpašnieki bez noteiktas nodarbošanās un visticamāk arī izglītības analizē Kremļa investīcijas un patiesās intereses!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-15 21:07, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Patiešām aizraujoša lasāmviela, kā šauro pierīšu īpašnieki bez noteiktas nodarbošanās un visticamāk arī izglītības analizē Kremļa investīcijas un patiesās intereses!
tas protams nelīdzinās vienai šlupstekļa īgnajai "ņhļ" bubunāšanai, tur ptiešām ir redzams pamatīgs pieres platums, pēc kārtīga belziena ar ķieģeli pa to
, 2018-01-15 22:22, pirms 6 gadiem
huy rakstīja: tas protams nelīdzinās vienai šlupstekļa īgnajai "ņhļ" bubunāšanai, tur ptiešām ir redzams pamatīgs pieres platums, pēc kārtīga belziena ar ķieģeli pa to
Nāksies tevi, cilvēka bērns, apbēdināt... Pieļauju, ka vārdu šļupstēt lieto tāpēc, ka esi to kaut kur dzirdējis, nenojaušot tā nozīmi.
, 2018-01-15 22:42, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Nāksies tevi, cilvēka bērns, apbēdināt... Pieļauju, ka vārdu šļupstēt lieto tāpēc, ka esi to kaut kur dzirdējis, nenojaušot tā nozīmi.
bēdājies perņa, bēdājies.
Artūrs Šilovs. Foto: IIHF
5

Egle: "Šilovs AHL trenējās 3-4 stundas dienā. Tik daudz neviens vārtsargs nav trenējies"

Haralds Egle 2024. gadā iesoļoja bez gūtiem vārtiem Latvijas valstsvienības rindās, bet pavasara pārbaudes spēlēs viņš izcēlies jau trīs reizes. Liepājnieks intervijā podkāstam "Devītnieks" stāstīja par savu hokeja ceļu un lepnumu pārstāvēt Latviju.
Aleksandrs Ņiživijs, Armands Simsons un Rodrigo Laviņš. Foto: LHF
11

Ankipāns un Ābols vienā maiņā: Laviņš un Ņiživijs draftē Latvijas leģendas

4. maijā Latvijas Hokeja federācija "Arēnā Rīga" rīkos Latvijas hokeja leģendu spēli. Komandu kapteiņi būs divi spēlēm bagātākie valstsvienības dalībnieki – Rodrigo Laviņš un Aleksandrs Ņiživijs. Īpašā drafta ceremonijā viņi paši izvēlējušies sastāvus.
Andris Džeriņš. Foto: IIHF
39

Izlasei pievienojas bronzas veterāni Džeriņš un Cibuļskis, trīs spēlētājus atskaita

Latvijas vīriešu izlases rindas šodien papildināja 36 gadus vecie Herningas "Blue Fox" spēlētāji Oskars Cibuļskis un Andris Džeriņš, bet treniņnometni neturpinās aizsargs Patriks Ozols un uzbrucēji Rihards Melnalksnis un Jānis Vizbelis, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.