Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

U16 hokejisti pārliecinoši sagrauj Dānijas vienaudžus Četru nāciju turnīrā Francijā

U16 hokejisti pārliecinoši sagrauj Dānijas vienaudžus Četru nāciju turnīrā Francijā
U16 izlases galvenais treneris Ēriks Miļuns. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Ērika Miļuna vadītā Latvijas U16 hokeja izlase šodien aizvadīja pirmo maču Francijā notiekošajā pārbaudes turnīrā "Četru nāciju kauss", apspēlējot Dāniju ar 8:2. Divus vārtus guva Anrī Ravinskis, bet ar trīs piespēlēm atzīmējās Artūrs Karaša.

Jau pirmo četru minūšu laikā Latvija izvirzījās vadībā ar 2:0. Rezultātu atklāja Anrī Ravinskis, bet pārsvaru dubultoja Klāvs Veinbergs. Pirmā perioda laikā abām komandām bija divi vairākumi, taču tie palika neizmantoti, un pēc 20 minūtēm rezultāts bija 2:0.

Otrajā trešdaļā Latvija izdevās veiksmīgs nogrieznis, kad vēl divi vārti tika gūti 42 sekunžu laikā – Ričards Briņecs panāca 3:0, bet pēc Kristiāna Sāmīša vārtu guvuma Latvijai bija jau ļoti pārliecinošs pārsvars – 4:0. Mača vidū Dānijai pirmo reizi spēlē izdevās apspēlēt latviešu vārtsargu Kārli Mežsargu, bet drīzumā Rodžers Bukarts atjaunoja četru vārtu pārsvaru – 5:1.

Noslēdzošajās 20 minūtēs Dānijas vārtos ielidoja vēl trīs ripas, atzīmējoties Martinam Rodrigo Laviņam, Pēterim Purmalim un Anrī Ravinskim, bet Mežsarga sargātajā cietoksnī atlikušajā laikā arī ielidoja viena ripa – 8:2. Latvijas izlases sastāvā vismaz vienu punktu guvuši 16 hokejisti, trīs piespēles Artūra Karašas kontā, divus vārtus guva Anrī Ravinskis, bet divi punkti (1+1) Klāvam Veinbergam, Ričardam Briņecam un Rodžeram Bukartam.

Rītdien plkst. 17:00 Latvijas U16 izlase aizvadīs otro maču turnīrā, pretiniekos būs Norvēģijas izlase, bet noslēdzošajā mačā 15. decembrī Ērika Miļuna trenētie hokejisti tiksies ar Franciju plkst. 17:30.

Latvijas izlases sastāvs

Vārtsargi: Arginto Milbergs, Kārlis Mežsargs
Aizsargi: Gustavs Ronis, Gustavs Ozoliņš, Krišjānis Salaks, Krišjānis Fugalis, Dāniels Gontars, Patriks Seilis, Artjoms Kadņikovs, Bogdans Hodass
Uzbrucēji: Martins Rodrigo Laviņš, Pēteris Purmalis, Patriks Silvestrs Klemka, Akims Šaburovs, Anrī Ravinskis, Rinalds Vagals, Kristiāns Sāmītis, Roberts Siliņš, Rodžers Bukarts, Ričards Briņecs, Klāvs Veinbergs, Artūrs Karaša,

Izmantotie resursi:
FFHG Gamesheet

  +2 [+] [-]

, 2018-12-13 19:51, pirms 5 gadiem
Bukarts labākais!Latvijas hokeja vilcējs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-12-13 21:26, pirms 5 gadiem
hilss rakstīja: Šī jau ir tīrā Dinamo junioru paaudze.
Un arī vienīgā, var tā teikt. Kaut gan daudzi nav no Dinamo. Vēl 04.gads šo to mēģināja. Tā jau projekts nebija slikts, bet, izskatās, ka bija taisīts Sējējiņiem.