Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Zirnis: "Sniegums apmierina, rezultāts neapmierina"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zirnis: "Sniegums apmierina, rezultāts neapmierina"
Kārlis Zirnis
Foto: Tanya Longgarro

Pasaules čempionāta pirmajā divīzijā vakar zaudējumu piedzīvoja Latvijas U20 izlases hokejisti, kuri pēcspēles metienu sērijā ar 2:3 piekāpās Kazahstānas valstsvienībai. Kārlis Zirnis sacīja, ka visu izšķīrušas pielaistās kļūdas.

Latvijas hokejisti pie punkta tika, pateicoties Daniela Bērziņa precīzajam metienam 12 sekundes līdz pamatlaika beigām, taču komandai neizdevās realizēt nevienu no pieciem bullīšiem. Savukārt Gustavs Grigals netika galā ar Artura Gatijatova metienu.

"Ar parādīto sniegumu pret Kazahstānu esam apmierinātu, taču ar rezultātu gan ne. Šādos dueļos viena vai divas kļūdas izšķir visu. Kā zinām, Kazahstāna ir ļoti laba komanda, un tā prata izmantot mūsu pieļautās kļūdas," norādīja galvenais treneris Kārlis Zirnis.

Vienlaikus Zirnis norādīja, ka ir jāskatās uz priekšu, nevis atpakaļ, un ka nekas vēl nav zaudēts. "Turnīrs atrodas tikai ievada fāzē, un mums priekšā ir vēl trīs svarīgas spēles. Tagad nopietni gatavosimies nākamajam duelim – spēlei pret Austriju."

Austrijas hokejisti atklāšanas spēlē ar 1:6 piekāpās laukuma saimniekiem francūžiem, bet šodien viņiem spēle pret Vācijas U20 izlasi. Tikmēr latviešiem brīvdiena.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/5564/zirn...