Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs: "Esmu lepns par aizvadīto turnīru Francijā"

Krišs Upenieks

Hārtlijs: "Esmu lepns par aizvadīto turnīru Francijā"
Bobs Hārtlijs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas nacionālās valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs uzskata, ka uzvara "Euro Ice Hockey Challange" (EIHC) turnīrā Francijā palīdzēs spēlētājiem vēl vairāk gūt pārliecību par saviem spēkiem.

Latvijas izlase EIHC turnīrā izcīnīja uzvaras visās trijās spēlēs, pārliecinoši triumfējot kopvērtējumā. Mūsu komanda pēdējo reizi EIHC turnīrā uzvarēja pirms sešiem gadiem – 2011.gada februārī.

“Vēl viens lielisks sniegums šovakar,” pēc uzvaras pret Franciju sacīja Hārtlijs. “Piepildītu Amjēnas stadiona tribīņu priekšā izcīnījām uzvaru ar 3:1 aizraujošā mačā. Šajā turnīrā ielaidām septiņu vārtus, bet paši guvām 14. Komandai, kas pārsvarā ir veidota no jaunajiem spēlētājiem, šis ir lielisks rezultāts. Vidējais valstsvienības vecums bija tikai 22 gadi.”

“Es esmu ļoti lepns un gandarīts par komandas sacensību garu. Trīs uzvaras trijās spēlēs ir lielisks veids, lai celtu pārliecību par saviem spēkiem. Tagad spēlētāji ar patīkamām emocijām varēs atgriezties savos klubos. Atkārtošos vēlreiz, esmu ļoti lepns par šo turnīru Francijā,” iespaidos dalījās kanādiešu speciālists.

Atgādinām, ka turnīra pirmajā spēlē Latvija izcīnīja uzvaru ar 7:5 pret Baltkrieviju, bet otrajā mačā ar 4:1 uzveica 2018.gada olimpisko spēļu dalībnieci Slovēnijas valstsvienību.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/5502/bobs...

1 2 38 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2017-11-12 12:32, pirms 6 gadiem
Prieks

  +2 [+] [-]

, 2017-11-12 12:36, pirms 6 gadiem
Ja Bobs būtu RD treneris, pieļauju, ka viņi atrastos ļoti tuvu play off zonai. Labs treneris ir puse no komandas

  +5 [+] [-]

, 2017-11-12 12:39, pirms 6 gadiem
Piektrito marko.
Bobs tiešām ir lielisks treneris. Nevaru vien sagaidīt pasaules čempionātu. Vienīgais mīnus ir tāds ka ļoti ļoti šaubos ka vins būs mūsu treneris līdz pat 2022 jo šajā laikā nešaubos ka būs piedāvājums no nhl viņam tāds kāds viņu apmierinātu. Jo šis tik tiešām ir labākais treneris kāds mums ir bijis

  +6 [+] [-]

, 2017-11-12 13:03, pirms 6 gadiem
Šis treneris ir fantastisks ieguvums Latvijas hokeja izlasei. Tā turpināt!

  +2 [+] [-]

, 2017-11-12 13:11, pirms 6 gadiem
mēs to izdarījām
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +8 [+] [-]

, 2017-11-12 13:22, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Labs treneris, kurš ir tur kur ir.
Iespējams ka viņam ir lielas ambīcijas, un vēlme labi nopelnīt, kas nebūt nav slikti, tomēr tas ir savdabīgi, ka treneris kurš salīdzinoši nesen tika atzīts par sezonas labāko treneri NHL,, nevar atrast darbu labā NHL klubā. Viela pārdomām.
Un , jo ilgāk viņš nebūs NHL apritē, viņš būs arvien tālāk no tās.
Pagaidām neviens tik spēcīgi nav sācis ar Latvijas izlasi, paskatīsimies turpinājumu pavasarī vai sekos augšupeja...un kā viņa karjera virzīzies pie Latvijas izlases stūres!
p.s. pagaidām nav par ko viņu noliet un izdomāt savus stāstus par netrenēsanu NHL vai citu huiņu...

  +5 [+] [-]

, 2017-11-12 13:31, pirms 6 gadiem
Izlasi vadīt vai klubu ir divas dažādas lietas.
Hārtlija plus ir spēja motivēt, tieši tas ir viņa jājamzirdziņš Latvijas izlasē. Un tas darbojas. Vai varat iedomāties šādus komentārus pēc kārtējās spēles NHL?
Domāju ka Hārtlijam vadīt izlasi ir jauns izaicinājums no kura viņš daudz ko mācās. Hārtlijs pie Latvijas izlases ir win-win situācija abām pusēm.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +2 [+] [-]

, 2017-11-12 13:34, pirms 6 gadiem
Mēs ari esam lepni! Trīs teicamas ģēres! Bet tā arī jābūt, jo jau pirms turnīra bijām pārliecinoši favorīti!

     [+] [-]

, 2017-11-12 13:40, pirms 6 gadiem
Hartlijs patiesām ir lielisks treneris, taču liekas dīvaini lasīt dažu klaunu spriedelējumus par kaut kādam izcilām izmaiņām un brīnumainajiem pavasariem! Izlase ir savā ierastajā vietā.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-11-12 14:01, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vismaz pagaidām LV izlase Hartlija vadībā nav uzvarējusi PC nevienu no IIHF ranga Top 6 komandām. Nezinu par ko patreiz ir šī sajūsma.
vēl jau tikai viens PČ vien ir aizvadīts...

  +7 [+] [-]

, 2017-11-12 14:02, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vismaz pagaidām LV izlase Hartlija vadībā nav uzvarējusi PC nevienu no IIHF ranga Top 6 komandām. Nezinu par ko patreiz ir šī sajūsma.
Tev jau pavasarī statistiski viss priekša tika nolikts un vienmēr tak tika teikys, ka vērtīgākās uzvaras ir pret "savām" komandām. Nu baigais līmeņrādis - pāris spēles pret TOP6

  +4 [+] [-]

, 2017-11-12 14:11, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: vēl jau tikai viens PČ vien ir aizvadīts...
Tak viņam jau ka tik papirst, spēles izskatās nav skatījies

  +4 [+] [-]

, 2017-11-12 14:15, pirms 6 gadiem
huy rakstīja: Tak viņam jau ka tik papirst, spēles izskatās nav skatījies
Namejam Latvijas izlasi nolikt katru pavasari, ir tas pats fuņam cildināt katru TRTD sezonu neatkarīgi no rezultātiem un spēles
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-11-12 14:23, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Namejam Latvijas izlasi nolikt katru pavasari, ir tas pats fuņam cildināt katru TRTD sezonu neatkarīgi no rezultātiem un spēles
Jā, abi kā nenogurdināmie brāļi - skaita savas mantras, lietas būtībā neiedziļinoties, galvenais lai būtu "viedoklis"

     [+] [-]

, 2017-11-12 14:36, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Pagaidām neviens tik spēcīgi nav sācis ar Latvijas izlasi, paskatīsimies turpinājumu pavasarī vai sekos augšupeja...un kā viņa karjera virzīzies pie Latvijas izlases stūres!
p.s. pagaidām nav par ko viņu noliet un izdomāt savus stāstus par netrenēsanu NHL vai citu huiņu...
Nevajag jau gluži Hārtliju arī celt debesīs. Kā bijām aiz pirmā astoņnieka, tā arī palikām. Kad tiksim astoņniekā, tad varēs teikt, ka redz, Hārtlijs ir izcils treneris. Vienīgi baidos, ka ja Hārtlijs aizvedīs Latviju līdz ceturtdaļfinālam vai pat tālāk, tad tas būs arī viņa pēdējais gads pie Latvijas izlases stūres.
Šī pati slavināšana sākumā arī bija pie Nolana, kā tas Nolanam beidzās gan jau vēl atceramies..

  +1 [+] [-]

, 2017-11-12 14:38, pirms 6 gadiem
WreckLV rakstīja: Nevajag jau gluži Hārtliju arī celt debesīs. Kā bijām aiz pirmā astoņnieka, tā arī palikām. Kad tiksim astoņniekā, tad varēs teikt, ka redz, Hārtlijs ir izcils treneris. Vienīgi baidos, ka ja Hārtlijs aizvedīs Latviju līdz ceturtdaļfinālam, tad tas būs arī viņa pēdējais gads pie Latvijas izlases stūres.
Šī pati slavināšana sākumā arī bija pie Nolana, kā tas Nolanam beidzās gan jau vēl atceramies..
es viņu neslavinu, tik norādu, ka neviens treneris nav sācis darbu ar Latvijas izlasi tik spēcīgi...kā tālāk ies redzēsim. neredzu pagaidām par ko viņu noniecināt ko izdarījis un gvelzt huiņu kā Namejs. Slavēt ar nevajag...vienkārši skatos kā attīstīsies notikumi.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-12 14:41, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: es viņu neslavinu, tik norādu, ka neviens treneris nav sācis darbu ar Latvijas izlasi tik spēcīgi...kā tālāk ies redzēsim. neredzu pagaidām par ko viņu noniecināt ko izdarījis un gvelzt huiņu kā Namejs. Slavēt ar nevajag...vienkārši skatos kā attīstīsies notikumi.
Vienīgi Hārtliju var paslavēt par to, ka izlase beidzot sapratusi, ka spēles uzvar gūstot vārtus, ne skaisti spēlējot. Šķiet sen Latvijas izlase nav guvusi tik daudz vārtus.
Bet nu.. Galvenais mērķis jau šobrīd izaudzināt izlasi, kas var sisties OS. Redzēs, kā veiksies.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-12 14:46, pirms 6 gadiem
WreckLV rakstīja: Vienīgi Hārtliju var paslavēt par to, ka izlase beidzot sapratusi, ka spēles uzvar gūstot vārtus, ne skaisti spēlējot. Šķiet sen Latvijas izlase nav guvusi tik daudz vārtus.
Bet nu.. Galvenais mērķis jau šobrīd izaudzināt izlasi, kas var sisties OS. Redzēs, kā veiksies.
tāpēc skatīsimies, kā turpināsies viņa darbs ar izlasi...nevis truli tirsīsim.
Būs zemāka vieta par 9 pavasarī, neviens Hārtliju neglaudīs, arī es...
p.s. pārbaudes turnīri pajāt, par to reitingu nepacelt, bet vienalga patīkami, ka tiek uzvarētas visas trīs spēles...nevis nolietas! Pie tam ar to nebūt labāko sastāvu, kur piedalās Slovēnija, kas gatavojas OS!

  +2 [+] [-]

, 2017-11-12 15:04, pirms 6 gadiem
Pagaidam tiesam ar izlasi izskatas labi un jacer ka ta bus ari pavasari. Paldies Hartlijam par darbu. Par top6, ko mineja Namejs, teiksu ta - nekas jau nav neiespejams. Vel jo vairak tapec, ka jebkura spele sakas no 0:0. Un Hartlijs ari nav no tiem, kas kaut ko daritu tikai tapec, ka jadara, ta teikt, keksitim. Nesenaja intervija tepat sportacentra teica, ka lielais merkis esot izcinit medalas. Izklausas jau neticami, bet no otras puses, kapec ne? Ja lielajam merkim spes noticet ari speletaji, tad var jau uzskatit, ka puse no panakuma jau ir kabata. Lai veicas!

     [+] [-]

, 2017-11-12 15:05, pirms 6 gadiem
Lipmana idejas dzīvo un uzvar - pat pēc uzvarētas spēles vai pat turnīra treneris ir jānoliek un jāpadzen.

  +4 [+] [-]

, 2017-11-12 15:18, pirms 6 gadiem
Namejam vienmēr ir ļoti svarīgi kaut ko pateikt, kas noniecina trenera vai spēlētāja paveikto. Pēc viņa loģikas Latvijas izlasei nekad nebūs labs treneris no Ziemeļamerikas, jo labie treneri strādā NHL. To ka Hārtlijs nestrādā NHL liepājnieks atgādina pie pirmās iespējas.

  +4 [+] [-]

, 2017-11-12 15:20, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vismaz pagaidām LV izlase Hartlija vadībā nav uzvarējusi PC nevienu no IIHF ranga Top 6 komandām. Nezinu par ko patreiz ir šī sajūsma.
Patiešām esi ... vai tikai tēlo tādu. Paskaties ar kādu sastāvu Hārtlijs uzvarēja visas 3 spēles. Pats te visu laiku runā par nevarīgajiem no DR. Tagad vājākie no DR un vēl klāt daži no MHL kluba Rīga plus vēl ne tie spēcīgākie no citām līgām. No šīs sastāva kādi 7-8 iespējams brauks uz PČ bet izņemot Bukartu vecāko viņi nebūs vadošie izlasē.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-12 15:21, pirms 6 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Nē, nu tas nebūs Bocmanis Ivars, kurš visā pozitīvajā neiepļurdēs ko negatīvu
... jo viņš nestaigā pa pasauli ar rozā brillēm

  -3 [+] [-]

, 2017-11-12 15:22, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Namejam Latvijas izlasi nolikt katru pavasari, ir tas pats fuņam cildināt katru TRTD sezonu neatkarīgi no rezultātiem un spēles
Es taču Tev neailiedzu slavēt n-tās reizes uzsildītu zupiņu.
Man gan kuņğis tāds kaprīzs, un tāpēc viņš prasa kaut ko svaigu.
Tas tā pārnestā nozīmē.
Un šeit vairs nelīdz stāsti par saulainu nākotni.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-12 15:30, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Namejam Latvijas izlasi nolikt katru pavasari, ir tas pats fuņam cildināt katru TRTD sezonu neatkarīgi no rezultātiem un spēles
DR šosezon ir ļoti vāji rezultāti tāpat kā iepriekšējo sezonu. Mums joprojām pieklibo spēle nevienādos sastāvos un ir katastrofāls uzbrukums. Esmu kritizējis DR, tagad gaidu kad Namejs slavēs izlasi.

  +3 [+] [-]

, 2017-11-12 15:40, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: DR šosezon ir ļoti vāji rezultāti tāpat kā iepriekšējo sezonu. Mums joprojām pieklibo spēle nevienādos sastāvos un ir katastrofāls uzbrukums. Esmu kritizējis DR, tagad gaidu kad Namejs slavēs izlasi.
Tas notiks tikai tad, ja LV izlase izcīnīs Pasaules čempja zelta medaļas. Kaut gan... visticamāk, arī tad viņš atradīs par ko piesieties.

  +4 [+] [-]

, 2017-11-12 15:44, pirms 6 gadiem
zaudetajs rakstīja: Tas notiks tikai tad, ja LV izlase izcīnīs Pasaules čempja zelta medaļas. Kaut gan... visticamāk, arī tad viņš atradīs par ko piesieties.
Ja Latvija izcīnīs medaļas, tad noteikti būs ļoti paveicies, kāda izlase būs vājā sastāvā, kāda nemotivēta, varbūt atradīs kādu izlases līderi uz kā Hārtlijs izbrauc. Tiks atrasts jebkurš iegansts, lai mazinātu Hārtlija kā trenera lomu.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-12 15:46, pirms 6 gadiem
ļēpājas bocmans izrādās mazohists - gadiem škipelē savā "smalkajā" kuņģī atsildītās zupas

  -2 [+] [-]

, 2017-11-12 16:24, pirms 6 gadiem
huy rakstīja: ļēpājas bocmans izrādās mazohists - gadiem škipelē savā "smalkajā" kuņģī atsildītās zupas
Iesaku Tev mazāk dzert, jo jau jūtams, ka esi nodzēris savas smadzenes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 38 komentāri