Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Veročeka iemet arī šodien, sieviešu izlase atkārtoti kapitulē Polijai

Veročeka iemet arī šodien, sieviešu izlase atkārtoti kapitulē Polijai
Epizode no Latvijas un Polijas sieviešu izlašu spēles Valmierā. Foto: www.lhf.lv

Otro zaudējumu pret Poliju divu dienu laikā piedzīvoja Latvijas sieviešu izlase, kas vakar cieta sakāvi ar 1:6, bet šodien zaudēja ar 0:7.

Latvijas sieviešu čempionāta ir aizvadītas trīs kārtas. Pirmo vietu ieņem „Pārdaugava/Lauvas”, kas tika pie astoņiem punktiem, tad seko „Laima” ar septiņiem, „L&L/JLSS” ar trīs, bet „Hockey Girls” punktu nav, un tā ir vienīgā komanda, kas nav pārstāvēta izlasē. Čempionāta līdere „Pārdaugava” deleģējusi sešas hokejistes, vicelīdere „Laima” – 12, bet trešajā pozīcijā esošā „L&L/JLSS” – četras.

Mika Goluboviča vadītā izlase šodien aizvadīja otro pārbaudes spēli, gatavojoties 2019. gada pasaules čempionātam 1B divīzijā, kurā par iekļūšanu 1A divīzijā cīnīsies ar Kazahstānas, Dienvidkorejas, Nīderlandes, Ķīnas, un šīs dienas pretiniecēm – Polijas komandām. Gan vakar, gan šodien spēle norisinājās Vidzemes Olimpiskā centrā ledus hallē, un šīs dienas mača sākums izskatījās kā iepriekšējās spēles turpinājums. Kristīanas Apsītes vietu vārtos ieņēma Guna Estere Gailīte, un pirmo 20 minūšu laikā viņa tika apspēlēta divas reizes – 0:2, un abos gadījumos to izdarīja Kamīla Veročeka, kura vakar atzīmējās ar četriem vārtiem un vienu piespēli.

Arī otrajā periodā polietes dominēja, iemetot vēl divas ripas – vienā gadījumā latvietes tika sodītas par skaitliskā sastāva pārkāpumu, bet ceturtos vārtus viešņas guva spēlējot vienādos un pilnos sastāvos. Pēdējā trešdaļa tika uzsākta ar četru vārtu deficītu – 0:4, bet nepagāja minūte, kad rezultāts bija jau 0:5 - Karolīna Pozņevska, kura vakar atzīmējās ar 1+3, iemeta ripu mazākumā. Trešdaļas vidū Polijas izlase palielināja pārsvaru līdz 0:6, bet punktu pielika Silvija Laskavska, kura četrarpus minūtes pirms sirēnas panāca 0:7.

Jāatzīmē, ka šobrīd Latvijas izlase nespēlē labākajā sastāvā. Komandas galvenais treneris Miks Golubovičs komentēja, ka šā posma uzdevums ir pārbaudīt izlases tuvākās rezerves - jaunās spēlētājas, kas patreiz ir U-18 vecumā, un kurām šī ir pirmā starptautisko spēļu pieredze, - rakstīts Latvijas hokeja federācijas mājas lapā.

Latvijas sieviešu izlases sastāvs

Vārtsardzes: Kristiāna Apsīte (Laima), Guna Estere Gailīte (L&L/JLSS)
Aizsardzes: Aija Apsīte, Beāte Žagare, Olita Liepiņa, Alīna Šardina (visas Laima), Anna Kubliņa, Elīte Platā (abas Pārdaugava), Sabīna Kate Rubīna (L&L/JLSS)
Uzbrucējas: Ilona Ābola, Baiba Kurme, Ivita Krūmiņa, Kitija Voitkeviča, Karīna Šilajāne, Estere Lismente, Zane Kronberga (visas Laima), Jūlija Mihejenko, Māra Trēziņa, Laura Rubīna, Vendija Anna Veispāla (visas Pārdaugava), Laima Elizabete Lukašēvica, Madara Ērgle (abas L&L/JLSS)

Izmantotie resursi:
LHF | Sākums

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-11 14:27, pirms 5 gadiem
ha ha ha . tuvākās rezerves. tu ko ņirgājies vai..tur pat īsto sastāvu knapi var savākt un uz čempi aizbraukt.Tas pats grūž visām kam var pagrūst. pārbauda viņš