Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Elmārs Pēterāns

Video: Zirnis: "Spēli jāsāk būvēt no aizsardzības zonas"

Četru nāciju hokeja turnīrā otro zaudējumu piedzīvojusi Latvijas U20 izlase, kas ar 0:2 atzina Baltkrievijas pārākumu. Pēc spēles Sportacentrs.com aprunājās ar Latvijas izlases galveno treneri Kārli Zirni un vienu no izlases potenciālajiem uzbrukuma līderiem Artūru Homjakovu.

Sandis Smons. Foto: LFF
14

Izlasei uz Šveici līdzi nedodas Smons, Andžāns un Skrastiņš

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš nosaucis 27 hokejistus, kuri dosies izbraukumā, lai piektdien un sestdien aizvadītu pārbaudes spēles ar Šveices izlasi. Mājās nākas palikt trīs spēlētājiem - aizsargiem Sandim Smonam un Artūram Andžānam, kā arī uzbrucējam Kristapam Skrastiņam.
Dmitrijs Diļevka pie Polijas vārtiem. Foto: LHF
23

Latvijas U18 izlase pret mājinieci Somiju sāks pasaules čempionātu

Somijas pilsētās Espo un Vantā sāksies pasaules U18 čempionāts hokejā. Pirmajā spēlē plkst. 14.00 tiksies amerikāņi un slovāki, bet Oļega Sorokina vadītā Latvijas U18 izlase plkst. 18.00 izaicinās mājinieci Somiju.
Eduards Tralmaks. Foto: LHF
2

Latvijas izlasi pirms pārbaudes spēlēm Šveicē papildina uzbrucējs Tralmaks

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas papildinājis 27 gadus vecais uzbrucējs Eduards Tralmaks, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.