Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

U-20 izlase piedzīvo sauso zaudējumu pret Baltkrieviju

U-20 izlase piedzīvo sauso zaudējumu pret Baltkrieviju
U-20 izlases galvenais treneris Kārlis Zirnis
Foto: Juris Ģigulis/VentasBalss

Otro zaudējumu Ventspilī notiekošajā hokeja turnīrā piedzīvoja Latvijas U-20 izlase, kas piekāpās Baltkrievijas vienaudžiem ar 0:2. Divās spēlēs Latvijai izdevies gūt tikai vienus vārtus.

No ceturtdienas līdz sestdienai Ventspilī notiek pārbaudes turnīrs U-20 izlasēm, kurā bez Latvijas piedalās divas elites divīzijas komandas – Baltkrievija un Dānija, ka arī Austrija, ar ko mūsu valstsvienība decembrī cīnīsies par vienīgo ceļazīmi uz elites divīziju.

Atklāšanas mačā Latvija piedzīvoja zaudējumu pret Austriju ar 1:4, vienīgos vārtus gūstot Denisam Smirnovam, savukārt Baltkrievija ar identisko rezultātu apspēlēja Dāniju. Lai gan abām komandām bija vairākas iespējas gūt vārtus, Jānis Voris un Andrejs Griščenko labi darīja savu darbu, līdz ar ko skatītāji ieraudzīja tikai divus golus . Pirmā perioda 13. minūtē pēc uzmetiena pa Latvijas izlases vārtiem sekoja vairāki atkārtotie metieni, viens no kuriem izrādījās precīzs – Aleksandrs Skorenovs panāca 0:1.

Spēles turpinājumā Latvija varēja gan izlīdzināt rezultātu, gan arī ielaist vēl, kā tas bija vienā no epizodēm trešajā trešdaļā, kad ripa trāpīja pa Vora sargāto vārtu stabu. Netika izmantotas arī četras vairākuma iespējas, savukārt 57. minūtē Latvija palika mazākumā, kas sarežģīja uzdevumu – Endijs Butans devas uz noraidīto soliņu. Taču arī baltkrieviem bija problēmas ar disciplīnu, jo drīz arī viesu komandas spēlētājs devās uz noraidīto soliņu. Tomēr arī šajā situācija neizdevās atspēlēties, bet piecas sekundes līdz pamatlaika beigām Minskas „Dinamo” uzbrucējs Jegors Šarangovičs iemeta ripu jau tukšos Latvijas vārtos - 0:2.

Pārbaudes turnīrs U-20 izlasēm Ventspilī

Latvija – Baltkrievija 0:2 (0:1; 0:0; 0:1)
Vārti: 12:35 Skorenovs (Anisimovs, Gostevs) 0:1, 59:55 Šarangovičs 0:2
Soda minūtes 8:10
Vārtsargi: Voris (līdz 59:05, no 59:55) – Griščenko

Pēdējo spēli turnīrā Latvijas izlasi aizvadīs rītdien pret Dāniju. Spēles sākums plkst. 16:00, tiešraide būs pieejama Sportacentrs.com televīzijā un portalā.

Pārbaudes turnīrs U-20 izlasēm Ventspilī

DatumsSpēleRezultāts
9/11Latvija – Austrija1:4
10/11Latvija – Baltkrievija0:2
11/11Latvija – Danija

Latvijas U-20 izlases sastāvs

Vārtsargi: Jānis Voris (HK “Rīga”), Normunds Borskovičs (HK “Rīga”).
Aizsargi: Arvils Bergmanis (HK “Rīga”), Aleksejs Popovs (HK “Rīga”), Magnuss Jākabsons (HK “Rīga”), Sandis Smons (“Geneve Futur”, Šveice), Kārlis Gustavs Logins (HK “Mogo”), Ēriks Žubulis (“Kloten”, Šveice), Bruno Bakanovs (HS “Rīga”), Renārs Kārkls (HK "Rīga).
Uzbrucēji: Deniss Smirnovs (“Geneve Futur”, Šveice), Dāvids Krūmiņš (HK “Rīga), Daniels Bērziņš (HK “Rīga”), Renārs Cipruss (HS “Rīga”), Endijs Butāns (HK “Rīga”), Mārtiņš Šusters (HK “Rīga”), Rihards Melnalksnis (“Lagnau”, Šveice), Rūdolfs Builis (HS “Rīga”), Vladislavs Nazarovs (“Stavanger Oilers”, Norvēģija), Elvis Dins Kalnbērziņš (HS “Rīga”), Ņikita Ahtonovs (“Rodovre Sik”, Dānija), Aleksandrs Novikovs (Liepāja/Optibet”), Artūrs Homjakovs (HK “Rīga”), Rihards Paškausks ("Zemgale/LLU).

Turnīrs Ventspilī ir pēdējais sagatavošanas posms pasaules čempionātam 1A divīzijā, kas norisināsies Francijā no 10. līdz 16. decembrim. Par vienīgo ceļazīmi uz pasaules eliti kopā ar Latviju cīnīsies Vācija, Francija, Kazahstana, Austrija un Ungārija.

Izmantotie avoti:
LHF | Sākums

     [+] [-]

, 2017-11-10 21:10, pirms 6 gadiem
Bēdīgi

  +1 [+] [-]

, 2017-11-10 21:32, pirms 6 gadiem
jāteic, ka tik nožēlojami neviena LV izlase vēl nav izskatījusies. vai nu sastāvs ir galīgi tu-tū, vai galīgi nav bijis laika ko sagatavot, par ko Smirnovs vakar teica, ka nestrādāja pie vairākuma, vai arī Zirnis ir jātrenc k idreņifeņi.
skatījos visu spēli un visu laiku nepameta kauna sajūta par šo "sniegumu"
jebkurā gadījumā, u-20 ir vājais posms šobrīd.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-10 21:37, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: jāteic, ka tik nožēlojami neviena LV izlase vēl nav izskatījusies. vai nu sastāvs ir galīgi tu-tū, vai galīgi nav bijis laika ko sagatavot, par ko Smirnovs vakar teica, ka nestrādāja pie vairākuma, vai arī Zirnis ir jātrenc k idreņifeņi.
skatījos visu spēli un visu laiku nepameta kauna sajūta par šo "sniegumu"
jebkurā gadījumā, u-20 ir vājais posms šobrīd.
Zirnim jau maz laika tur bijsi, ko darīt... (kaut arī viņu attaisnot nav īsti iemesla šobrīd), toties komandā vesels bars no HKR, kuri diendienā kopā spēlē, taču saprašanās nekādas viņu starpā... jau viņiem tas nav iedresēts sezonas gaitā, tad Zirnis dažās dienās to neiemācīs....

     [+] [-]

, 2017-11-10 21:41, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: Zirnim jau maz laika tur bijsi, ko darīt... (kaut arī viņu attaisnot nav īsti iemesla šobrīd), toties komandā vesels bars no HKR, kuri diendienā kopā spēlē, taču saprašanās nekādas viņu starpā... jau viņiem tas nav iedresēts sezonas gaitā, tad Zirnis dažās dienās to neiemācīs....
sūdīgākais, ka neredzēju nekādu uguntiņu acīs.
belari izskatījās daudz labāk, pēdējā minūte 6:4 vispār zvizdec.

     [+] [-]

, 2017-11-10 21:42, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: sūdīgākais, ka neredzēju nekādu uguntiņu acīs.
belari izskatījās daudz labāk, pēdējā minūte 6:4 vispār zvizdec.
1. periodā vēl bija, pēc tam noplaka (tieši tāpat kā vakar)

  +1 [+] [-]

, 2017-11-10 22:00, pirms 6 gadiem
No šī sastāva uz čempi nebrauks pat puse..

     [+] [-]

, 2017-11-10 22:15, pirms 6 gadiem
Meric rakstīja: No šī sastāva uz čempi nebrauks pat puse..
nu, nu - tik kur Tu to otru pusi dabūsi?

  +1 [+] [-]

, 2017-11-10 22:50, pirms 6 gadiem
No taas passas "Venta2002" vareeja izveidot uzbruceeju trijnieku:centraa Niks Beerzinnss,malaas Deniss Kateriiniccs un Sandis Draaznieks-tie zeeni saprot,ka hokejs ir komandas speele un lieliski prot atdot piespeeles,nevis tikai individuaali kapaat...Veel tai komandaa ir Ruudis Akmennkalejs,Uvis Grosmanis...

     [+] [-]

, 2017-11-10 23:08, pirms 6 gadiem
Abragam. Ziemellamerikaanni: Verners Egle,Renaars Krastenbergs,Roberts Blugers,Jaanis Vizbelis, Markuss Komuls,Regnaars Uudris...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-10 23:08, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: nu, nu - tik kur Tu to otru pusi dabūsi?
Paskaiti pats, 12 spēlētāji klāt nāks..

  +1 [+] [-]

, 2017-11-10 23:16, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: nu, nu - tik kur Tu to otru pusi dabūsi?
vai tad nav čupa aiz okeāna?
Vārtsargi Mitens un Grigals, aizsargi - Svars, Komuls, Kaļķis vēl pāris aizokeāna čaļi kuru līmenis gan nav skaidrs uz šo brīdi (Zeile, Ūdris), uzbrucēji: Krastenbergs, Bļugers, Egle, Ģēģeris, Ezītis

No šī sastāva pirms 2 gadiem U18 izlasē spēlēja 0 vārtsargu, 1 aizsargs un 2 uzbrucēji. Protams, pa šo laiku varbūt līmeņi spēlētājiem ir mainījušies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-10 23:41, pirms 6 gadiem
Bēdīga mums tā jaunā paaudze... It sevišķi uzbrukumā. Laikam daudzi nav spējuši savaldīt sevi, izturēt atlasi un pārvērtušies par dīvānā pirdējiem troļļiem. Agrākos laikos tādu bija simtreiz mazāk.

     [+] [-]

, 2017-11-10 23:45, pirms 6 gadiem
denebs rakstīja: Bēdīga mums tā jaunā paaudze... It sevišķi uzbrukumā. Laikam daudzi nav spējuši savaldīt sevi, izturēt atlasi un pārvērtušies par dīvānā pirdējiem troļļiem. Agrākos laikos tādu bija simtreiz mazāk.
šovakar nekvalitatīvs alkohols?

     [+] [-]

, 2017-11-10 23:59, pirms 6 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: vai tad nav čupa aiz okeāna?
Vārtsargi Mitens un Grigals, aizsargi - Svars, Komuls, Kaļķis vēl pāris aizokeāna čaļi kuru līmenis gan nav skaidrs uz šo brīdi (Zeile, Ūdris), uzbrucēji: Krastenbergs, Bļugers, Egle, Ģēģeris, Ezītis

No šī sastāva pirms 2 gadiem U18 izlasē spēlēja 0 vārtsargu, 1 aizsargs un 2 uzbrucēji. Protams, pa šo laiku varbūt līmeņi spēlētājiem ir mainījušies.
aiz okeāna ir liela čupa mūsējo. Vārds čupa laikam tieši vietā.
Kas tad no viņiem ir reāls pastiprinājums? Mitens un Grigals - par vārtu drošību nav pamata uztraukties. Kas no aizsargiem? Zeile, Komuls, Ūdris - vai kāds no viņiem ir reāls, nopietns pastiprinājums, diez vai. Katrā ziņā 100% vieta izlasē viņiem pilnīgi noteikti garantēta nav.
Par uzbrucējiem un pastiprinājumu: reāls pastiprinājums ir tikai Krastenbergs. Izlasē visticamāk tiks arī Egle, bet par pārējiem (Ezīti, Bļugeru, Kļaviņu) vēl ir jautājums (kāds no viņiem, protams tiks paņemts) - katrā ziņā "dzimtenes glābēju" kategorijā nav ierindojams neviens no viņiem...

     [+] [-]

, 2017-11-11 00:13, pirms 6 gadiem
Pagalam neveiksmīgi..

  -1 [+] [-]

, 2017-11-11 08:36, pirms 6 gadiem
Cieta drāte un sausa baranka

     [+] [-]

, 2017-11-11 18:18, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: šovakar nekvalitatīvs alkohols?
Tādu es nelietoju. Un arī labu ar mēru. Tikai gadījās aizmirst zīmīti pievienot.