Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Vienīgo vārtu autors Veinbergs: ''Mūs iegāza mazās kļūdas''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vienīgo vārtu autors Veinbergs: ''Mūs iegāza mazās kļūdas''
Klāvs Veinbergs pēc vārtu guvuma. Foto: IIHF

Naktī uz trešdienu Latvijas U20 izlase sāka pasaules čempionātu, ar 1:6 piedzīvojot sakāvi pret Somiju. Pēc spēles komentārus sniedza vienības kapteinis Ralfs Bergmanis un vienīgo vārtu autors Klāvs Veinbergs.

''Protams, neesam apmierināti ar rezultātu 1:6. Varējām labāk. Kā treneris teica – 55 minūtes mēs nospēlējām, neteiktu, ka labi, bet cīnījāmies. Mums jācīnās visu laiku. Spēle bija ātra. Pretinieki bija tehniski un labi, bet nedomāju, ka mēs daudz atpalikām. Kanādai pretī varam likt mūsu labāko spēli. Mums jācīnās – citādāk nekas nebūs,'' spēli pret Somiju komentēja Latvijas U20 izlases kapteinis Ralfs Bergmanis.

Pirmās maiņas uzbrucējs Klāvs Veinbergs par maču: ''Uz spēli iznācām sagatavojušies. Visi bija koncentrējušies. Labi nospēlējām pirmās maiņas. Mūs iegāza mazās kļūdas. Pašās beigās bijām ļoti nedisciplinēti un pieļāvām rupjas kļūdas. Somiem patīk spēlēt ar ripu. Mačs bija diezgan ātrs. Daudz spēlējām bez ripas.''

''Čaļi labi pacīnījās, nopelnījām vairākumu. Bogdans Hodass atdeva labu piespēli un man atlika tikai mest pa vārtiem,'' turpināja Veinbergs, kurš pirmajā pasaules čempionāta mačā guva vienīgos vārtus Latvijas izlasē.

''Ieteiktu nedomāt par zaudējumu. Tas, protams, jāanalizē, bet kopumā vajag vienkārši atpūsties un gatavoties rītdienai,'' noslēdza Latvijas izlases uzbrucējs.

Izmantotie resursi:
LHF