Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Zirnis apmierināts ar parādīto sniegumu, no dāņiem bija gaidījis vairāk

Zirnis apmierināts ar parādīto sniegumu, no dāņiem bija gaidījis vairāk
Kārlis Zirnis. Foto: LHF

LETA. Latvijas U-20 hokeja izlases galvenais treneris Kārlis Zirnis pēc pirmās uzvaras pasaules U-20 čempionātā hokejā pirmās divīzijas A grupā Minskā kopumā ar savu padoto spēli bija apmierināts, teica treneris intervijā pēc spēles Latvijas Hokeja federācijai.

"Diezgan labi aizvadījām visas 60 minūtes," kopumā ar spēli bija apmierināts Latvijas izlases galvenais treneris. "Trešajā periodā bija vairākas kļūdas, pretiniekiem izveidojās vairāki bīstami vārtu gūšanas momenti. Pēc pirmajiem diviem periodiem jau bija 2:0 mūsu labā, un zinājām, ka būs pretinieku spiediens. Vārtsargs Jānis Voris pāris bīstamus metienus noķēra."

Treneris no pretiniekiem bija gaidījis vairāk. "Viņi nepārsteidza. Bija mums arī diezgan daudz momentu, ko nerealizējām. Tāpēc ceru, ka puiši kļūs labāki turnīra gaitā," uz rezervēm norādīja Zirnis. "Mums ir savākts labs sastāvs. Tūlīt būs mājinieku spēle ar Austriju (saruna notika pirms Baltkrievijas - Austrijas spēles, kurā ar 4:3 pārāki bija mājinieki). Skatīsimies to. Arī mājiniekiem ir laba vienība, tā kā rīt būs interesants hokejs."

Pasaules čempionāts pirmās divīzijas A grupā norisināsies līdz svētdienai. 10.decembrī Latvijai paredzēta spēle ar Baltkrieviju, 12.decembrī - ar Slovēniju, 13.decembrī - ar Austriju un 15.decembrī - ar Norvēģiju.

Iepriekšējā gadā Latvijas izlase Vācijas pilsētā Fisenē pirmās divīzijas A grupā finišēja ceturtajā vietā sešu komandu konkurencē un arī šogad spēlēs pirmajā divīzijā. Uz elites divīziju tiks grupas uzvarētāji.

Izmantotie resursi:
LETA
LHF | Sākums


4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
Harri Saintula. Foto: LHF
4

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
9

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.