Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Latvijas U17 izlase izlaiž lielu pārsvaru Baltkrievijā, U16 pieveic Norvēģiju

Rolands Eliņš

Latvijas U17 izlase izlaiž lielu pārsvaru Baltkrievijā, U16 pieveic Norvēģiju
Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Pārbaudes spēles aizvadījušas divas Latvijas jauniešu hokeja izlases. U17 izlase trenera Jura Ozola vadībā Minskā ar 4:5 zaudēja Baltkrievijai, bet U16 izlase Aigara Razgala vadībā ar 5:3 „Ozo” hallē pieveica Norvēģiju.

Latvijas U17 izlase pārbaudes turnīru Minskā uzsāka ar maču pret mājiniekiem un prata pirmajās divās trešdaļās uzvarēt ar 4:1. Divus vārtus bija guvis Gustavs Millers no „Lido” un Somijā spēlējošais Daniils Bērziņš, turklāt katrs no viņiem bija realizējis pa vairākumam.

Pārsvars 4:1 Latvijai saglabājās līdz pat 53. minūtei, taču uzvarēt tomēr neizdevās katastrofālas pamatlaika izskaņas dēļ. Baltkrievi vienreiz iemeta mazākumā un divreiz vairākumā, paspējot izraut neizšķirtu 4:4.

Papildlaikā vārti netika gūti, bet bullīšos Baltkrievija izrādījās pārāka. Latvijas sastāvā par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Reinis Kārlis Riba. Jāpiezīmē, ka Latvija šajā mačā nopelnīja 55 soda minūtes, kamēr Baltkrievija 24.

U17 izlases nākamā spēle Minskā būs pret Krievijas U16 izlasi, bet turnīrs tiks noslēgts ar maču Slovākijas U16 izlasi.

U16 izlase tikmēr aizvadījusi pirmo no trim pārbaudes spēlēm pret Norvēģiju. Šodien tika izcīnīta uzvaru ar 5:3, bet rīt un parīt tiks aizvadītas nākamās pārbaudes. Lielisku sniegumu uzvarētāju rindās šajā mačā nodemonstrēja Oskars Lapinskis, kurš atzīmējās ar diviem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr Roberts Zalāns pievienoja 1+2.

Izmantotie resursi:
Хоккей - Президентский Спортивный Клуб
https://lhf.lv/lv/match/9101

  +1 [+] [-]

, 2017-11-09 19:52, pirms 6 gadiem
lhf mājas lapā super protokoli no spēles ozo hallē. kauns.
https://lhf.lv/lv/team-sheet/18206