Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

LHF noslēdz sadarbības līgumus ar "Škoda Latvija" un "Bite"

Rolands Eliņš

LHF noslēdz sadarbības līgumus ar "Škoda Latvija" un "Bite"
Foto: LHF

Trešdien, 7.novembrī, Krasta ielā 5, autocentrā “Green Motors” svinīgā atmosfērā tika parakstīts sadarbības līgums starp “Škoda Latvija ” un Latvijas Hokeja federāciju, informē LHF. Savukārt, otrdien, 6.novembrī, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis un mobilo sakaru operatora BITE vadītājs Kaspars Buls svinīgi parakstīja sadarbības līgumu, kas turpinās pērn noslēgto vienošanos par atbalstu Latvijas hokeja valstsvienībām arī 2018./2019.gada hokeja sezonā.

Trīs gadu sadarbības līgums ar "Škoda Latvija"

Šajā pasākumā piedalījās Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols, “Auto 100 Latvija” vadītājs Māris Jansons un nacionālās hokeja valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

“ “Škoda” iesāktā starptautiskā līmeņa sadarbība ar hokeju bija viens galvenajiem faktoriem, kas pamudināja arī mūs uzsākt sadarbību ar Latvijas Hokeja federāciju. Kompānija “ŠKODA” pasaules čempionātam un Starptautiskajai Hokeja federācijai (IIHF) bijusi uzticīga jau 25 gadus pēc kārtas un pērn parakstījusi sadarbības līgumu vēl uz pieciem gadiem. Mēs esam ļoti priecīgi atbalstīt Latvijas hokeju, jo redzam, kādas pozitīvas pārmaiņas šobrīd notiek šajā sporta veida saimniecībā un organizācijā. Jāizceļ, kad papildus motivāciju šim solim mums deva tas, kad izlasei ir piesaistīta patiešām spilgta personība kā Bobs Hārtlijs. Augstu mērķusasniegšana mūs motivēja būt daļai no šī visa kopuma. No šīs dienas “Škoda” ir oficiālais transporta nodrošinātājs Latvijas Hokeja federācijai,” sacīja “Auto 100” vadītājs M.Jansons.

Savukārt LHF ģenerālsekretārs V.Koziols pateicās “Škoda” pārstāvjiem Latvijā par atbalstu un novērtēja sadarbības praktisko ieguvumu: “Mums bija iespēja “Škoda” automašīnas izbaudīt arī šā gada pasaules čempionātā Dānijā. Šīs ir patiešām augstākās klases automašīnas. Latvijas Hokeja federācijas darba nodrošināšanā automašīnas ļoti noderēs, jo jau šonedēļ septiņas dažādas valstsvienības piedalīsies starptautiskos turnīros. Centīsimies arī turpmāk savu darbu darīt pēc labākās sirdsapziņas, lai arī mūsu atbalstītāji būtu gandarīti.”

Latvijas Hokeja federācijai uzticētās “Škoda” automašīnas rūpīgi aplūkoja arī valstsvienības galvenais treneris Hārtlijs. Kanādiešu speciālists atzina, ka jau pasaules čempionātā Dānijā pārliecinājās par “Škoda” spēkratu kvalitāti un komfortu.

“Škoda Latvija” Latvijas Hokeja federācijas rīcībā nodeva “Škoda OCTAVIA Combi” un “ŠKODA KODIAQ” automašīnas. Vienošanās starp “Škoda” un LHF parakstīta līdz 2021.gadam, kad Rīgā norisināsies pasaules čempionāta apakšgrupas spēles.

Turpinās sadarbība Latvijas izlašu atbalstītāju "Biti"

“Jaunā hokeja sezona solās būt spraiga, jo mūsu hokeja izlasēm ir ļoti ambiciozi mērķi. Līdzšinējā pieredze liecina, ka ļoti nozīmīga loma šo mērķu īstenošanā ir ne vien hokejistu profesionalitātei un fanu atbalstam, bet arī sponsoriem.Ļoti novērtējam Latvijas hokeja valstsvienību lielfana – BITES – aktivitātes hokeja fanošanas tradīciju izkopšanā pagājušajā sezonā – kopā mēs tiešām spējām paveikt vairāk! Tāpēc man ir prieks, ka LHF un BITES sadarbība turpināsies arī jaunajā hokeja sezonā,” norāda LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.

“Nav šaubu – hokejs ir Latvijas nacionālais sporta veids. Tāpēc lepojamies, ka BITE var pielikt roku šī sporta veida izaugsmes veicināšanā. Esmu pārliecināts, ka šajā sezonā mums kopīgiem spēkiem izdosies sasniegt vēl augstākas virsotnes! Ar nepacietību gaidām ikgadējos hokeja svētkus maijā un ceram ieraudzīt Latvijas vārdu Pasaules čempionāta hokejā (PČ) labāko komandu top 4!” tā BITE vadītājs Kaspars Buls.

Pērnā gada pētījuma “Latvijas sporta veidu tops” rezultāti liecina, ka hokejs ir skatītākais sporta veids Latvijā.Arī LHF pārstāvji atzīst, ka Latvijas hokeja fanu aktivitāte nebeidz pārsteigt – viņi ir labi dzirdami un pamanāmi gan vietējās, gan izbraukuma spēlēs, bet īpaši – PČ un Olimpiskajās spēlēs. Jau šonedēļ hokeja faniem ir iespēja likt lietā visu savu jaudu un sākt iesildīties lielajam hokeja fanošanas maratonam visas sezonas garumā, Latvijas hokeja valstsvienības sāk savas pirmās spēles.

Izmantotie resursi:
LHF | Sākums

  +3 [+] [-]

, 2018-11-08 12:21, pirms 5 gadiem
Autor, izlabo stila kļūdas - teikumā "Jāizceļ, kad papildus motivāciju šim solim mums deva tas, kad izlasei ir piesaistīta patiešām spilgta personība kā Bobs Hārtlijs" jālieto vai nu "... tas, ka ...", vai arī "... tad, kad ..."; turklāt pašā teikuma sākumā stulbi skan vārdu salikums "Jāizceļ, kad ..." Ja raksti "kad", tad lasītājs šajā gadījumā loģiski sagaida jautājumu.

  +5 [+] [-]

, 2018-11-08 14:51, pirms 5 gadiem
AlexAlex rakstīja: Autor, izlabo stila kļūdas
SC taču nav autoru.
Ir tikai copy+paste meistari.
Esmu pilnīgi pārliecināts, ka šī ir relīze, kas saņemta no LHF.

     [+] [-]

, 2018-11-08 16:02, pirms 5 gadiem
Tikko 4-1 uzvarēja Slovēniju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja