Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Hārtlijs: "Neesmu ieradies šeit, lai tikai piedalītos pasaules čempionātā"

Hārtlijs: "Neesmu ieradies šeit, lai tikai piedalītos pasaules čempionātā"
Bobs Hārtlijs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas hokeja izlase šodien "Volvo" hallē aizvadīja pirmo treniņu Boba Hārtlija vadībā. Preses konferencē pēc nodarbības treneris tika prezentēts Latvijas mediju pārstāvjiem, un pastāstīja par saviem pirmajiem iespaidiem šeit Latvijā, kā arī mērķiem kopā ar Latvijas izlasi.

Vairākus vadošos izlases hokejistus uz īso treniņnometni Latvijā nav palaiduši klubi, pastāstīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols. “Neko darīt, tāda ir dzīve. Daugaviņu, Karsumu, Bārtuli un Merzļikinu nepalaida viņu pārstāvētie klubi, tāpēc kandidātu sarakstu esam papildinājuši ar vairākiem Latvijas Virslīgas hokejistiem. Vēlamies parādīt, ka durvis atvērtas arī viņiem. Jā, kopā ar pārējiem šodien nebija arī Guntis Galviņš, taču viņam ir privāti iemesli, rīt viņš mums pievienosies. Mums ir sastādīts intensīvs darba plāns, kas noslēgsies sestdien ar atklāto treniņu, kurā ikvienam interesentam būs iespēja arī dzirdēt Bobu Hārtliju,” preses konferences ievadā teica Koziols.

Pēc šiem Koziola vārdiem Hārtlijs jokoja, ka visu esot sapratis, un preses konferenci iesāka ar teikumu latviski: “Esmu priecīgs būt Latvijā!” Turpmākais gan angliski, taču viņš solīja, ka latviešu valodā progresē ar katru dienu, un dažs spēlētājs viņam jau paguvis iemācīt arī kādu rupjāku izteicienu.

“Ierados sestdien, bet darbs ar federācijas vadību notiek jau kopš svētdienas. Nevaru teikt, ka esmu pārsteigts, taču esmu iespaidots ar redzēto, kā arī to, ko spēlētāji parādīja pirmajā treniņā. Mums vēl daudz laika, taču arī darāmā ir ļoti daudz. Centīsimies veidot komandu tā, lai skatītājiem, mūsu atbalstītājiem un sponsoriem būtu redzams, ka visu esam izdarījuši pēc labākās gribas. Mēs dodamies misijā. Neesmu ieradies šeit, lai tikai piedalītos pasaules čempionātā, bet gan prezentēt Latviju. Kopā ar federācijas vadību un spēlētājiem centīšos līdzjutējiem dot kvalitatīvu hokeju,” teica Bobs Hārtlijs.

“Artis ir lielisks cilvēks, mēs iepazināmies tikai vakar, bet kopā ar Žaku Klutjē un Arti mēs esam kā komanda jau šobrīd. Centīsimies šo komandu veidot kā lielu ģimeni,” Arta Ābola pievienošanos treneru sastāvam komentēja Hārtlijs.

Pagaidām nekādu oficiālu amatu Latvijas izlasē neieņem Sandis Ozoliņš, taču arī viņš šodien klātienē vēroja izlases treniņu, Hārtlijs neslēpa, ka Sanda ieguldījums Latvijas hokejā ir neatsverams. “Ar viņu strādāju Kolorado “Avalanche” laikos. Ļoti labi apzinos, ko Sandis nozīmē Latvijas hokejam. Viņš ir Latvijas hokeja seja – leģenda. Esmu drošs, ka ikviens puika, kurš trenējas hokejā, vēlas līdzināties viņam. Viņš ir neticams profesionālis, lieliska persona, jautrs…”

Vaicāts, kāds ir viņa mērķis gaidāmajā pasaules čempionātā Ķelnē, Hārtlijs bija īss: “Vēlos pēc iespējas labāk sagatavot spēlētājus - komandu, lai viņi būtu gatavi šim turnīram. Ja visu izdarīsim pēc labākās sirdsapziņas, tad varēšu teikt, ka esmu apmierināts. Es nevēlos būt tūrsists. Mēs izdarīsim visu, lai cīnītos par uzvaru katrā spēlē!”


Slēpts komentārs: Kommaer///
, 2017-02-08 20:44, pirms 7 gadiem
ja tiek kandidātos aicināts flops kas nespej nevienu golu pa 60 spelem iemest tad secinajums ka hartlijs ir ieradies cīnities par medaļām
, 2017-02-08 20:46, pirms 7 gadiem
Kommaer/// rakstīja: "stādīts priekšā"Labi, ka vēl ne iekšā
Nu tavam Latvieshu valodas liimenim jau vareeja teikt, ka bija strelka un pahazuha.
, 2017-02-08 20:47, pirms 7 gadiem
Kommaer/// rakstīja: "stādīts priekšā"Labi, ka vēl ne iekšā
martā stādīšu kuranta tukšo pudeli , ceru rudenī uz ražu
, 2017-02-08 20:50, pirms 7 gadiem
Daņ fox rakstīja: martā stādīšu kuranta tukšo pudeli , ceru rudenī uz ražu
Buratiino naudu staadija un cereeja uz bagaatiigu razju
Slēpts komentārs: NAMEJS 6666
, 2017-02-08 20:57, pirms 7 gadiem
njaa... valodiņu pat nezinām (( nu, ļoti bēdīgi
, 2017-02-08 20:58, pirms 7 gadiem
Taa kaa dinaburga izlasi ir nolaidusi uz klinkja, gruuti ir cereet uz ko vairaak!
Slēpts komentārs: ilgonix
, 2017-02-08 21:13, pirms 7 gadiem
ilgonix rakstīja: Diez cik viņam piķo,ka piekritis amatierus trenēt
Ja jau amatierus, tad- acīmredzot- neko daudz jau nemaksā kādus 800e mēnesī, moš
, 2017-02-08 21:35, pirms 7 gadiem
Palasu komentārus un kauns paliek. Treneris izsakās korekti, gatavs strādāt, korpusā piesaistīts gana inteliģentais Ābols, bet te tik gudreļi un visziņu rej.
Dodied taču cilvēkam sevi apiecināt pirms apliet ar samazgām.
Neaizmirsīsim, ka Lipmans tagad ir prom un tam vien jau vajadzētu ieviest izlases kontekstā patīkamas vēsmas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-02-08 21:47, pirms 7 gadiem
Celmiņam laža, tik īsā tekstā tik daudz kļūdu. Bet paldies, ir labi! Pirmspēdējā teikuma "tūrsists" man paķēra labāk par pērnrudens kaņepi
, 2017-02-08 21:50, pirms 7 gadiem
Lipmans ir prom toties uzradies odiozais Koziols Kalvitis ar treknajiem gadiem kuri izslapusi pec zalajiem!!! Hartijam ka trenerim ne vainas cerams ka sis virs jau kaut ko izveidos pozitiva gaisotne tacu tas nebus nedz Koziola nedz Kalvisa nopelns kuri to vien alkst ka padizoties ar svesam spalvam sos mahinatorus vajadzetu pec iespejas talak turet no hokeja
, 2017-02-08 21:55, pirms 7 gadiem
vilnis_stana_106649 rakstīja: Lipmans ir prom toties uzradies odiozais Koziols Kalvitis ar treknajiem gadiem kuri izslapusi pec zalajiem!!! Hartijam ka trenerim ne vainas cerams ka sis virs jau kaut ko izveidos pozitiva gaisotne tacu tas nebus nedz Koziola nedz Kalvisa nopelns kuri to vien alkst ka padizoties ar svesam spalvam sos mahinatorus vajadzetu pec iespejas talak turet no hokeja
Nezinu gan vai LHF ir tā vieta, kur var valsts naudu tā kabatās sagrābties, it īpaši pēc Lipmana laikiem, kad Kirovs par to tik vien runāja, ka valsts hokejam naudu nedod.
, 2017-02-08 22:00, pirms 7 gadiem
kāpēc nav raksta, ka treniņā Freibergs izkāvās ar Upīti ?
, 2017-02-08 22:07, pirms 7 gadiem
kols00 rakstīja: kāpēc nav raksta, ka treniņā Freibergs izkāvās ar Upīti ?
Kāpēc neieliec video?
, 2017-02-08 22:08, pirms 7 gadiem
, 2017-02-08 22:25, pirms 7 gadiem
Vai LHF ir jau jauni sponsori sameklēti?
, 2017-02-08 22:29, pirms 7 gadiem
kols00 rakstīja: kāpēc nav raksta, ka treniņā Freibergs izkāvās ar Upīti ?
tas ir tik svarīgi?
, 2017-02-08 22:30, pirms 7 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Vai LHF ir jau jauni sponsori sameklēti?
atver LHF lapu un apskaties.
Ja jau būtu, tad jau tas tiktu plaši izziņots.
, 2017-02-08 22:31, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: atver LHF lapu un apskaties.
Ja jau būtu, tad jau tas tiktu plaši izziņots.
Tikai pajautāju.
Slēpts komentārs: Šindleru Jēkabs
, 2017-02-08 23:39, pirms 7 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Ja Hardijs vēlas iemantot cieņu, viņam būs jāizkaujas ar Ivanānu. Basta.
kāds sakars iegūt cieņu dabūjot pa galvu no bijušā NHL ''policista'' kurš ir daudz jaunāks? Laikam, pats nereti esi ''sasitis'' galvu.
, 2017-02-09 00:07, pirms 7 gadiem
Pármaiņas bús un tikai uz labo pusi ! Sarauj LATVIJA ,,, Ja jánoliek esam vareni, kad jápaceļ zemáki par zemi. Kur tad paliek cíņas spars un neatlaidíba- kas músu senčos bija izteiktákás ípašíbas! Paśi radam saspílétu situáciju .Ja neesi par pozitívu iznàkumu labák paklusé iespéjams káds, Tev uzsauks aliņu !Sararauj LV .....
, 2017-02-09 01:07, pirms 7 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Ja Hardijs vēlas iemantot cieņu, viņam būs jāizkaujas ar Ivanānu. Basta.
tu iemantosi cieņu, ja izaicināsi Ivanānu uz ringu un ieradīsies uz cīņu! Pagaidām neviens vēl tevi neciena.
, 2017-02-09 09:42, pirms 7 gadiem
Nu,paskatīsies tad. Izlasei beidzot ir lielisks treneris-uzvarētājs ar milzīgu pieredzi NHL un Šveicē. Lai sakārto tās bāleliņu galvas un trenc uz ledus kapāt, pārāk bija apnikusi tā atslidošana un degsmes trūkums... Un tā mūžīgā neticēšana uzvarēt favorītus. Ja kapās un atdos visus spēkus cīņā,neviens neko nepārmetīs,tikai uzslavēs,jo galvenais ir - godprātīga attieksme pret savu darbu un cieņa pret līdzjutējiem
, 2017-02-09 13:39, pirms 7 gadiem
Andzzeys rakstīja: Palasu komentārus un kauns paliek. Treneris izsakās korekti, gatavs strādāt, korpusā piesaistīts gana inteliģentais Ābols, bet te tik gudreļi un visziņu rej.
Dodied taču cilvēkam sevi apiecināt pirms apliet ar samazgām.
Neaizmirsīsim, ka Lipmans tagad ir prom un tam vien jau vajadzētu ieviest izlases kontekstā patīkamas vēsmas.
Visam piekrītu, izņemot patīkamās vēsmas no Kalvīša. Hārtlijs šķiet līdzīgs Nolanam, kas prata motivēt komandu un puiši tad cīnījās kā lauvas. Meistarībā mēs nevaram sacensties ar vadošajām izlasēm, bet cīņassparā un pašatdevē varam pat pārspēt. Man ir laba sajūta par gaidāmo PČ.
, 2017-02-09 14:20, pirms 7 gadiem
Andzzeys rakstīja: Palasu komentārus un kauns paliek. Treneris izsakās korekti, gatavs strādāt, korpusā piesaistīts gana inteliģentais Ābols, bet te tik gudreļi un visziņu rej.
nez, vismaz, šajā komentāru sadaļā kopējā atmosfēra ir mierīga un silti pozitīva!
Kā jau katru gadu, mēs uz savu hokeja izlasi lūkojamies ar lielām cerībām, un, ņemot vērā, ka šis cilvēks ir ar lielisku reputāciju, jādomā, ka viņš mūsu čaļos saskata perspektīvas!
Par Medaļām!!!!!

https://en.wikipedia.org/wiki/Bob_H...
, 2017-02-09 17:47, pirms 7 gadiem
NAMEJS 6666 rakstīja: Briest izgāšanās.
Nespried pēc sevis par citiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-02-10 08:22, pirms 7 gadiem
taču esmu iespaidots ar redzēto......

iespaidots? wtf?
Foto: LHF
11

Nosaukts Latvijas U18 izlases sastāvs pasaules čempionātam

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins nosaucis valstsvienības sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam elitē, kas no 25. aprīļa līdz 5. maijam norisināsies Somijas pilsētās Espo un Vantā.
Foto: LHF
14

Latvijas U18 izlase pēdējā pārbaudē pirms čempionāta zaudē zviedriem

LETA. Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase pirmdien Somijā pārbaudes spēlē piekāpās Zviedrijas U-18 valstsvienībai, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF). Latvijas hokejisti pēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta zaudēja ar 0:4 (0:1, 0:1, 0:2).
Rūdolfs Kalvītis un Elvis Merzļikins. Foto: LHF
25

Merzļikins pirmdien pievienosies izlases treniņiem, atskaita Feldbergu un R. Bergmani

Latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins pēc sezonas noslēguma Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šodien atgriezies dzimtenē un jau rīt pievienosies Latvijas valstsvienības treniņiem, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF). Savukārt treniņus ar izlasi vairs neturpinās vārtsargs Linards Feldbergs un aizsargs Ralfs Bergmanis.