Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Latvijas izlases treneru kolektīvā Liepājā būs arī Cicurskis

Latvijas izlases treneru kolektīvā Liepājā būs arī Cicurskis
Aleksandrs Cicurskis. Foto: no video

Latvijas Hokeja federācija vēsta, ka pārbaudes turnīrā Liepājā, kas sāksies šodien, Latvijas izlases treneru kolektīvā būs arī pieredzējušais Aleksandrs Cicurskis, kurš bus galvenā trenera Boba Hārtlija palīgs. 73 gadus vecais Cicurskis intervijā ar LHF atzina, ka ir saviļņots par šādu iespēju.

„Man pašam tas ir liels pārsteigums,” sarunā ar LHF sacīja Aleksandrs Cicurskis. „Otrais treneris – tas droši vien ir pārāk skaļi teikts, drīzāk jau trenera palīgs, turklāt arī tas ir Boba Hārtlija, nevis manis dēļ. Jūtos brīnumaini. Neteikšu, ka šis bija manas dzīves sapnis, taču tik augstu uzkāpt – tas ir skaisti.”

„Iegāju izlases ģērbtuvēs, tur visi savējie,” ar smaidu pastāstīja Cicurskis, kurš ilgus gadus strādājis Liepājas hokeja sistēmā un pirms vairāk nekā 20 gadiem vadījis Latvijas U20 izlasi, bet . „Visi paspieda rokas. Man bija patīkami.”

Trenera Cicurska pievienošanos izlasi augstu novērtēja „Liepājas” uzbrucējs Bruno Zabis, norādot, ka Cicurskis noteikti ir Liepājas hokeja leģenda un droši vien arī visa Latvijas hokeja leģenda: „Viņš bija mans pirmais treneris hokejā un ļoti daudz iemācīja, domāju, ka viņa mācības devušas labumu arī vairākiem KHL spēlētājiem. Domāju, ka trenerim pašam šis ir kā liels gods, un domāju arī, ka viņš to noteikti ir pelnījis.”

Latvijas izlase Četru Nāciju turnīru Liepājā sāks šodien 19:30 pret Slovēnijas izlasi.


, 2019-11-07 13:52, pirms 4 gadiem
Super, Cicura to ir pelnījis un tā tiešām ir cieņas izrādīšana šim izcilajam trenerim.
Lai arī veselība turās.
Artūrs Šilovs. Foto: IIHF
4

Egle: "Šilovs AHL trenējās 3-4 stundas dienā. Tik daudz neviens vārtsargs nav trenējies"

Haralds Egle 2024. gadā iesoļoja bez gūtiem vārtiem Latvijas valstsvienības rindās, bet pavasara pārbaudes spēlēs viņš izcēlies jau trīs reizes. Liepājnieks intervijā podkāstam "Devītnieks" stāstīja par savu hokeja ceļu un lepnumu pārstāvēt Latviju.
Aleksandrs Ņiživijs, Armands Simsons un Rodrigo Laviņš. Foto: LHF
10

Ankipāns un Ābols vienā maiņā: Laviņš un Ņiživijs draftē Latvijas leģendas

4. maijā Latvijas Hokeja federācija "Arēnā Rīga" rīkos Latvijas hokeja leģendu spēli. Komandu kapteiņi būs divi spēlēm bagātākie valstsvienības dalībnieki – Rodrigo Laviņš un Aleksandrs Ņiživijs. Īpašā drafta ceremonijā viņi paši izvēlējušies sastāvus.
Andris Džeriņš. Foto: IIHF
39

Izlasei pievienojas bronzas veterāni Džeriņš un Cibuļskis, trīs spēlētājus atskaita

Latvijas vīriešu izlases rindas šodien papildināja 36 gadus vecie Herningas "Blue Fox" spēlētāji Oskars Cibuļskis un Andris Džeriņš, bet treniņnometni neturpinās aizsargs Patriks Ozols un uzbrucēji Rihards Melnalksnis un Jānis Vizbelis, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.