Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Nosaukts sieviešu valstsvienības sastāvs pasaules čempionātam

Nosaukts sieviešu valstsvienības sastāvs pasaules čempionātam
Foto: LHF

Nosaukts Latvijas sieviešu nacionālās valstsvienības sastāvs pasaules čempionātam pirmās divīzijas B grupā Asiago.

Uz pasaules čempionāta mājvietu dāmu izlase devās sestdien no rīta. Sastāvā izlases galvenais treneris Miks Golubovičs iekļāvis divas vārtsardzes, sešas aizsardzes un 13 uzbrucējas.

Latvijas sieviešu izlase gatavošanos pasaules čempionātam pirms divām nedēļām uzsāka “Kurbada” ledus hallē. Valstsvienības galvenā trenera pienākumi šosezon uzticēti Golubovičam, kuram asistēs Laila Dekmeijere-Trigubova.

Pirmo spēli pasaules čempionātā sieviešu izlase aizvadīs jau šo svētdien, kad spēkosies ar mājinieci Itāliju. Turpinājumā mūsu dāmu izlasei paredzēti mači ar Poliju, Ķīnu, Dienvidkoreju un Kazahstānu.

Latvijas sieviešu izlases sastāvs pasaules čempionātam

Ilona Ābola, Karīna Aņisimova, Agnese Apsīte, Aija Apsīte, Kristiāna Apsīte, Guna Estere Gailīte, Krista Jipa-Čaka, Ivita Krūmiņa, Anna Kubliņa, Baiba Kurme, Madara Lāce, Anna Lagzdiņa, Olita Liepiņa, Jūlija Mihejenko, Līga Miljone, Sarma Ozmena, Elīza Platā, Kristena Stengrēviča, Māra Trēziņa, Kitija Voitkēviča un Beāte Žagare.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/5788/nosa...


, 2018-04-07 11:49, pirms 6 gadiem
Spēlētājas nav sakārtotas ne pa pozīcijām, ne pārstāvētie klubi un līgas ir minētas. Ļoti noderīgs raksts, ŠC kvalitāte ir nepārspējama...
, 2018-04-07 12:10, pirms 6 gadiem
Oscars-Cards rakstīja: Spēlētājas nav sakārtotas ne pa pozīcijām, ne pārstāvētie klubi un līgas ir minētas. Ļoti noderīgs raksts, ŠC kvalitāte ir nepārspējama...
skatos, ka Lhf mājaslapā ir arī klubi un pozīcijas: https://lhf.lv/lv/article/5788/nosa...
, 2018-04-07 12:55, pirms 6 gadiem
Puse no konfekšu fabrikas
, 2018-04-07 13:39, pirms 6 gadiem
Oscars-Cards rakstīja: Spēlētājas nav sakārtotas ne pa pozīcijām, ne pārstāvētie klubi un līgas ir minētas. Ļoti noderīgs raksts, ŠC kvalitāte ir nepārspējama...
Un "žurnālists" pat nespēj norādīt, ka runa ir par hokeju.

Skatos, ka arī naturalizētā Jipčaka ir sastāvā. Vispār izskatās, ka varētu būt labāks sniegums nekā pērn (pērn uzvaras bija, bet spēle bija bēdīga).
Foto: LHF
10

Nosaukts Latvijas U18 izlases sastāvs pasaules čempionātam

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins nosaucis valstsvienības sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam elitē, kas no 25. aprīļa līdz 5. maijam norisināsies Somijas pilsētās Espo un Vantā.
Foto: LHF
14

Latvijas U18 izlase pēdējā pārbaudē pirms čempionāta zaudē zviedriem

LETA. Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase pirmdien Somijā pārbaudes spēlē piekāpās Zviedrijas U-18 valstsvienībai, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF). Latvijas hokejisti pēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta zaudēja ar 0:4 (0:1, 0:1, 0:2).
Rūdolfs Kalvītis un Elvis Merzļikins. Foto: LHF
25

Merzļikins pirmdien pievienosies izlases treniņiem, atskaita Feldbergu un R. Bergmani

Latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins pēc sezonas noslēguma Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šodien atgriezies dzimtenē un jau rīt pievienosies Latvijas valstsvienības treniņiem, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF). Savukārt treniņus ar izlasi vairs neturpinās vārtsargs Linards Feldbergs un aizsargs Ralfs Bergmanis.