Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

LHF valde pozitīvi vērtē izlases startu Sočos

LHF valde pozitīvi vērtē izlases startu Sočos
Kristers Gudļevskis
Foto: iihf.com

Šodien Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēdē tika izskatīti vairāki jautājumi, to vidū arī tika sniegts vērtējuma Latvijas valstsvienības startam 2014.gada ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos.

Latvijas hokeja izlase Soču olimpiskajās spēlēs pirmo reizi sasniedza olimpisko ceturtdaļfinālu, izšķirošajā cīņā par labāko astotnieku uzveicot Šveici (3:1). Ceturtdaļfināla spēlē Latvija tikai ar 1:2 atzina Kanādas pārākumu – kanādieši pēc tam spēja aizcīnīties līdz pat zelta godalgām. LHF valde izlases parādīto sniegumu un rezultātus atzina par ļoti labiem.

LHF valde šodienas sēdē izvirzīja uzdevumu Latvijas sieviešu valstsvienībai atgriezties pirmās divīzijas A grupā. Ventspilī no 6. līdz 12.aprīlim notiks pirmās divīzijas B grupas spēles, kurās Vladimira Golovkova vadītā komanda spēkosies ar Kazahstānu, Ziemeļkoreju, Ķīnu, Nīderlandi un Ungāriju.

Ērika Miļūna trenētajiem U18 jauniešiem tika dots uzdevums atgriezties elites divīzijā. No 13. līdz 19.aprīlim Francijā notiks pirmās divīzijas A grupas turnīrs, kurā Latvijas U18 izlase sacentīsies ar Baltkrievijas, Francijas, Itālijas, Kazahstānas un Norvēģijas vienaudžiem.

LHF valde arī atbalstīja "Liepājas metalurga" tiesību nodošanu "Liepājas sporta spēļu skolai" (lai jaunie Liepājas hokejisti varētu noslēgt 2014.gada meistarsacīkstes), tiesa, valde izvirzīja nosacījumu, ka jābūt sagatavotam atteikuma dokumentam no "Liepājas metalurga" administratora.

Ar vienbalsīgu lēmumu LHF valde nolēma Nacionālās sporta padomes piešķirtos līdzekļus 17 667 eiro apmērā piešķirt bērnu un jaunatnes hokeja attīstībai – klubu atbalstam LBJMH mājas spēļu ledus īrei.

Statistisko atskaiti sniedza LHF sporta direktors Mārtiņš Pagodkins, informējot, ka salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu Latvijā ir pieaudzis hokejistu skaits – no 4569 uz 5740.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-03-07 19:10, pirms 10 gadiem
Pozitivi ka hokejistu skaits pieaudzis 😊

  +1 [+] [-]

, 2014-03-07 19:47, pirms 10 gadiem
Interesanti,kas notiek ar to otro dopingotāju, un iespējamo izlases DSQ?
Vai tik LHF nav pārāk pasteigusies paziņojot,ka izlases starts OS bijis ļoti labs?

  -1 [+] [-]

, 2014-03-07 21:00, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Interesanti,kas notiek ar to otro dopingotāju, un iespējamo izlases DSQ?
Vai tik LHF nav pārāk pasteigusies paziņojot,ka izlases starts OS bijis ļoti labs?
Tiešām interesanti.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-07 21:20, pirms 10 gadiem
Oho, es gaidīju kaut ko līdzīgu šim:

Uzdevums, izcīnīt zelta medaļas olimpiādē, netika izpildīts, līdz ar to tiek atlaists viss treneru korpuss, kā arī puse no spēlētājiem. Visas paredzētās prēmijas tiek atskaitītas izlases galvenā ģenerālsponsora ''Grindex'' valdei.

  +2 [+] [-]

, 2014-03-07 22:28, pirms 10 gadiem
man po vai atzīstami vai nē - kas tur beigu beigās ir ar to dopingu
Kad beidzot varēs vai nevarēs spēlēt Pavlovs