Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Dānijas federācijas prezidents: Ja čempionāts sāktos rīt, mēs uz Minsku nebrauktu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dānijas federācijas prezidents: Ja čempionāts sāktos rīt, mēs uz Minsku nebrauktu
Foto: imago images/ActionPictures/Scanpix

Dānijas Hokeja savienības vadītājs Henriks Bahs-Nīlsens izteicies - ja pasaules čempionāts sāktos rīt, Dānijas izlase uz Minsku nedotos.

“Ja mums ceļā būtu jādodas rīt, mēs paliktu mājās. Ņemot vērā pašreizējo situāciju Minskā, neesmu pārliecināts, ka mēs varētu nodrošināt visu iesaistīto cilvēku drošību,” teica Henriks Bahs-Nīlsens. Baltkrievijā turpinās protesti, kas vērsti pret prezidenta vēlēšanu rezultātiem un Aleksandra Lukašenko palikšanu amatā.

Nīlsens ir daļa no IIHF padomes, kas piedalās lēmumu pieņemšanā par pasaules čempionāta norisi. Viņš atzina, ka turnīra pārcelšana uz citu valsti ir sarežģīts process. “Tā ir liela operācija, tāpēc lēmuma pieņemšanā vērā jāņem vairākas lietas. Sagaidu, ka lēmumu IIHF padome pieņems tuvākā mēneša laikā,” teica Bahs-Nīlsens.

Pasaules čempionātu plānots aizvadīt no 21. maija līdz 6. jūnijam. Viena apakšgrupa bāzēsies Rīgā, otrai vismaz pagaidām spēles paredzētas Minskā. Baltkrievijas grupā bez mājiniekiem spēlētu arī Krievija, Zviedrija, Čehija, Šveice, Slovākija, Dānija un Lielbritānija.

Izmantotie resursi:
https://hockeytinget.dk/nyhedsarkiv...

Slēpts komentārs: crosbijs87

  +6 [+] [-]

, 2020-12-05 15:55, pirms 3 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Tikai garīgi atpalicis cilvēks negrib braukt uz Pasaules čempionāt hokejā. Ķīnā, Ziemeļkorejā utt. Vienalga kur.
Atpalicis laikam esi tu pats, ja tev ir tāds viedoklis.

     [+] [-]

, 2020-12-05 16:39, pirms 3 gadiem
Vispār nesaprotu tos cilvēkus, kuri cer ka čempis vispār notiks nākamgad, bet bez skatītājiem