Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Mums tāds hokejs nav vajadzīgs!

Mums tāds hokejs nav vajadzīgs!
"Vai līdzjutējiem neapnīk?" Valdis Valters. "Acīmredzot, neapnīk" Armands Puče.

Krievu valodā ir izteiciens "нам такой хоккей не нужен", kas ļoti labi raksturo to sajūtu, kāda rodas, vērojot kārtību, kādā izvēlēts Latvijas hokeja izlases treneris.

Proti, ne jau pamatā ir nepatika pret Leonīdu Beresņevu. Bet tieši veids kā Kirovs Lipmans kārto jautājumus Latvijas hokeja saimniecībā. Viņa veids kārtot jautājumus ir tāds, ka nākas secināt - uz šāda cilvēka vārdiem nevar paļauties un tam nav nekādas saiknes ar loģisku hokeja attīstību gan šī Pasaules čempionāta ietvaros, gan ilgtermiņā kopumā. Kaut vai varam salīdzināt ar LBS (Latvijas Basketbola Savienību), kur daudz diskusijas bija ap Edgara Šnepa un Valda Voina kandidatūrām, bet, ja paskatāmies uz basketbola attīstību pēdējos gados, tad nākas secināt, ka esam liecinieki lieliskai sporta veida attīstībai.
Varbūt tas skan ļoti patētiski, bet man šāda LHF vadītāja rīcība nav pieņemama, tāpēc es atļaušos šī Pasaules čempionāta spēles ignorēt. Nepārprotiet, es absolūti neaicinu jūs uz tādu pašu darbību. Latvijas hokejam ir vajadzīgi līdzjutēji kaut vai to vecāku dēļ, kuri neatlaidīgi vadā savus bērnus uz hokeja treniņiem un katrs viņu eiro ir daudz lielāks ieguldījums Latvijas hokeja attīstībā nekā Kirova Lipmana piesolītā prēmija hokejistiem pirms izšķirošas spēles par palikšanu A grupā. Bet man personīgi šķiet lieks laika tēriņš sekot līdzi absolūti murgainiem izteikumiem, vīzijām, izlases sagatavošanas procesam, kas beigās rezultējas tieši tajā pozīcijā, kurā esam. Jā, ir sasniegums tik mazai valstij kā Latvija būt hokeja elitē, bet teikt, ka tas ir Kirova Lipmana nopelns, man vismaz pēdējo pāris gadu laikā neceļas balss. Tik daudz necieņas, noniecinājumu, maldinošu ziņu un intrigu ir nepiedodami daudz sporta veidā, kuru vēl daudzi grib Latvijā saukt par nr.1.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-02-05 08:12, pirms 8 gadiem
Tāpat visi skatīsimies PČ un naivi cerēsim, ka varēsim uzvilkt kādu no grandiem!

  -1 [+] [-]

, 2016-02-05 08:34, pirms 8 gadiem
Nesaprotu, kas tad tik traģisks ir noticis. 5.februāris, izlasei ir treneris, čempis maijā, par ko tāds cepiens? Par to, ka viņš visu procesu mēģināja kepkām atstāstīt? Varēja arī neko neteikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-05 10:04, pirms 8 gadiem
BayernM rakstīja: Tāpat visi skatīsimies PČ un naivi cerēsim, ka varēsim uzvilkt kādu no grandiem!
Tieši to pašu gribēju teikt.
Es kā parasti, jau entās stundas pirms LV spēles sākšu nervozēt.
Un, protams, cerešu ka uzvaresim Krievus.