Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Zirnis par U20 izlasi: "Uz Franciju dosimies ātrāk, lai pierastu pie dzīvošanas"

Andrejs Siliņš

Zirnis par U20 izlasi: "Uz Franciju dosimies ātrāk, lai pierastu pie dzīvošanas"
Latvijas U-20 izlases galvenais treneris Kārlis Zirnis
Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas U-20 nacionālā hokeja izlase šobrīd Rīgā turpina gatavoties pasaules čempionātam pirmās divīzijas A grupā, kas no 10. līdz 16.decembrim norisināsies Francijas pilsētiņās Kurševelā un Meribelā. Mūsu valstsvienības galvenais treneris Kārlis Zirinis pastāstīja par jaunumiem saistībā ar treniņprocesu un kandidātu sarakstu.

U-20 izlase gatavošanos pasaules čempionātam uzsāka 28.novembrī. Pirmajās dienās valstsvienība aizvadīja treniņus nepilnā sastāvā, bet piektdien un sestdien komandai pievienojās padsmit hokejisti. Pēc sestdienas nodarbības Zirnis samazināja kandidātu pulku, atskaitot vairākus spēlētājus.

Kārlis Zirnis: “Pirmais treniņš, kad 90% no sastāva sanāca kopā, bija sestdien vakarā. Vēl, protams, izpaliek pāris Ziemeļamerikas spēlētāji, kuri pievienosies Francijā. Turpinājumā gatavosimies pirmdien un otrdien. Pirms treniņnometnes sākuma jau bijām paveikuši lielu darbu, izsūtot spēlētājiem video un informējot, kā un kāda stila hokeju mēs vēlamies spēlēt. Sanākot kopā, puiši jau bija informēti un vēlreiz video sapulcēs mēs viņiem to atgādinājām.

Treniņprocess notiek pilnā sparā un turpināsies arī Francijā. Uz Franciju ņemsim līdzi nedaudz vairāk spēlētāju, lai katrs no viņiem nospēlētu arī pārbaudes mačus. Uz turieni dodamies savlaicīgi – sešas dienas ātrāk, lai nospēlētu divas sagatavošanās spēles un pierastu pie dzīvošanas kalnos.”

Uz Franciju no Latvijas tiks ņemti līdzi 13 uzbrucēji, 9 aizsargi un 2 vārtsargi. Latvijas valstsvienībai Francijā vēl pievienosies Ziemeļamerikā spēlējošie uzbrucēji – Renārs Krastenbergs un Roberts Bļugers.

Latvijas nacionālā U-20 izlase uz Franciju dosies 5.decembrī. Līdz pasaules čempionāta sākumam mūsu izlase aizvadīs pārbaudes mačus ar Kazahstānu un mājinieci Franciju.

Gatavojoties pasaules čempionātam Francijā, Latvijas izlases spēlētāji šā gada maijā piedalījās Melnās jūras kausā Sočos, jūlijā aizvadīja treniņnometni Brocēnos un Rīgā, kā arī novembra beigās startēja turnīrā Ventspilī.

Latvijas izlase pasaules čempionāta pirmajā divīzijā A grupā spēlēs kopā ar Kazahstānu, Vāciju, Austriju, Ungāriju un mājiniekiem Franciju.

Latvijas U-20 hokeja izlases atlikušie kandidāti sagatavošanās posmam aplūkojami šeit: https://lhf.lv/lv/article/5539/karl...

     [+] [-]

, 2017-12-04 12:40, pirms 6 gadiem
hmm... un kad Mitens pievienosies??? Vēl nedēļas nogalēs viņš sargāja vārtus ZAmerikā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-04 12:58, pirms 6 gadiem
Volx rakstīja: Nu, Abrag, prognozes.....................3.vieta?
no prognozēm atturēšos, taču, ja izlase spēlēs tikpat briesmīgi kā Ventspilī pirms mēneša, tad arī 3. vieta nesanāks....

Redzēs, ko Zirnis būs šajā treniņnometnē uzkonstruējis un cik liels pastiprinājums būs ZAmerikā spēlējošie...

     [+] [-]

, 2017-12-04 13:02, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: hmm... un kad Mitens pievienosies??? Vēl nedēļas nogalēs viņš sargāja vārtus ZAmerikā...
Varbūt komanda negrib laist!? Jocīgi.

     [+] [-]

, 2017-12-04 13:08, pirms 6 gadiem
marko_polo rakstīja: Varbūt komanda negrib laist!? Jocīgi.
nedomāju. Pieļauju, ka pats Mitens negribēja pārāk daudz studijas kavēt, tāpēc uzkavējās štatos līdz pēdējam.

     [+] [-]

, 2017-12-04 13:10, pirms 6 gadiem
ceru, ka Ģēģeris tiks ņemts līdzi
Fjodorovam tas laikam avanss, kaut bullīšus met labi

     [+] [-]

, 2017-12-04 13:37, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: ceru, ka Ģēģeris tiks ņemts līdzi
Fjodorovam tas laikam avanss, kaut bullīšus met labi
sekojot Zirņa teiktajam par spēlētāju skaitu, kas brauks uz Franciju, sarakstā ir lieki 2 uzbrucēji, 2 aizsargi un 2 vārtsargi...
Pēc tam Francijā tiks atsijāti vēl 2 aizsargi un 2 uzbrucēji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-04 13:54, pirms 6 gadiem
Volx rakstīja: Nu, ja zemak par trešo vietu, tad ta būs izgāšanās vai arī mēs kko nezinam par citiem pretiniekiem. Lai ieņemtu pirmo vietu ir jācer, ka frančiem, vāciešiem tikai pirmās maiņas būs galvu pārākas un pārējās stipri lažos.
1. divīzijas A grupā komandu samēri ir ļoti līdzīgi (vienīgi, ungāri, šķiet, ir klasi zemāki) - atgādināšu, ka vācieši pirms gada palika vien 5. vietā un norvēģi vispār izlidoja...
Skatos, Tu favorītu kārtā esi jau iecēlis fričus un frančus, es, savukārt, Tev atgādināšu par austriešiem - novembrī Ventspilī šiem bija ļoti labi saspēlēta izlase, kura tiešām dominēja pret mūsu LV u20 izlasi.
Arī kazahi ar katru gadu pieliek...

     [+] [-]

, 2017-12-04 13:57, pirms 6 gadiem
Volx rakstīja: Nu, ja zemak par trešo vietu, tad ta būs izgāšanās vai arī mēs kko nezinam par citiem pretiniekiem. Lai ieņemtu pirmo vietu ir jācer, ka frančiem, vāciešiem tikai pirmās maiņas būs galvu pārākas un pārējās stipri lažos.
kāpēc teksts tiek bloķēts?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-12-04 14:03, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: kāpēc teksts tiek bloķēts?
tāpēc, ka SC.com adminstrācija ir lоhi. Vienu brīdi bij uzradies Volx "klons" voix (ar lielo 'i') - nu, i SC.com korifeji kļūdaini nobloķēja nepareizo... nez, Volx nav mēģinājies cīnīties par taisnību? Jeb viņš ir lepns putns?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-04 14:06, pirms 6 gadiem
Volx rakstīja: Jā, tos tiešām ne par kādiem favorītiem nevar uzskatīt. SWE Superelite spēle 3 austriesi, bet tie ir vel švakaki par igauni, kas spelejā Baltijas kausā. Boks ir pavisam citas klases speletājs un arī citi vāci tur met pieklājīgi. Frančiem varetu būt tads pluss, ka tie tomer būs pieredzējušāki, paņems visus uz opatu. Tomer ja jāliek vietas, tad GER1, FRA2,LAT3 varetu būt
Volx, Tev tiešām ir kāds pamatots arguments pēc kura Tu vari vērtēt FRA izredzes augstāk par austriešiem?? Es esmu redzējis austriešus - nu, šobrīd neticu, ka franči varētu būt spēcīgāki par šiem...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-04 14:40, pirms 6 gadiem
Cerams, izlases rezultāti liks aizvērties visiem pesimistiem ar Abragu priekšgalā.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-04 14:51, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Cerams, izlases rezultāti liks aizvērties visiem pesimistiem ar Abragu priekšgalā.
Abragam ir video "hailaiti" par katru U-20 kandidātu, pats filmējis esot.

  +3 [+] [-]

, 2017-12-04 14:53, pirms 6 gadiem
KrisitisOZO rakstīja: Abragam ir video "hailaiti" par katru U-20 kandidātu, pats filmējis esot.
Ielikti vienā plauktiņā ar "hailaitiem", kurus pirms PČ gatavoja par Spruktu?

     [+] [-]

, 2017-12-04 17:09, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Cerams, izlases rezultāti liks aizvērties visiem pesimistiem ar Abragu priekšgalā.
es jau ar ceru, ka noitiks brīnumi... objektīvi cerēt uz ko labu nav nekādu iemeslu...

  -3 [+] [-]

, 2017-12-04 17:10, pirms 6 gadiem
KrisitisOZO rakstīja: Abragam ir video "hailaiti" par katru U-20 kandidātu, pats filmējis esot.
pirmdiena, bet puisitis Krisītis turpina kost? Un ko mamma Tev par to saka?

     [+] [-]

, 2017-12-04 17:15, pirms 6 gadiem
Volx rakstīja: Nu, vajag sekot līdzi ne tikai LV. Pag gadā Texiers ar frančiem gāja pāri visiem kā ceļa rullis U18. Tagad viņi spēlēs elitē un loģiski, ka U20 centīsies to pašu izdarīt. Tapec es saku, ka cerības(mums) ir tikai tāda gadījumā, ja GER un FRA būs nevienmērīgs sastavs un aiz Texiera, Boka būs bezdibenis. Gan jau ta nav, bet cerība mirst pedejā
zinu, par frančiem pagājušajā gadā. Bet par ceļarulli Tu mežonīgi pārspīlē - kazahiem viņi pakāsa ar 0:5 (labi, tā bija pēdējā spēle, kur frančiem neko vairs nevajadzēja), pat pret ungāriem vien +3... vienīgie, kuram ceļa rullis (lasi, divciparu skaitlis vārtos) brauca pāri bij ungāri, bet tie bij vācu un norvēģu "ceļa ruļļi", nevis franču.

un vēl, tas bij 1999.g., šogad pamatā sastāvos būs 1998.g.dz. - vienam gadam tomēr ir starpība...

     [+] [-]

, 2017-12-04 17:37, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: tāpēc, ka SC.com adminstrācija ir lоhi. Vienu brīdi bij uzradies Volx "klons" voix (ar lielo 'i') - nu, i SC.com korifeji kļūdaini nobloķēja nepareizo... nez, Volx nav mēģinājies cīnīties par taisnību? Jeb viņš ir lepns putns?
pareizi darīja , ka izpederēja no sc vilku
p.s. pirmajam teikumam piekrītu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-04 18:06, pirms 6 gadiem
Volx rakstīja: Jap, tāpēc viņiem 2.vieta, jo te būs tomēr bišku citi sastāvi. Mēs ar Damoklu, atšķirībā no Tevis, sekojam līdzi tiem Ž čempionatiem un es jau sākuma viņam teicu, ka franči pārāk jau labi uz citu fona izskatās. Tur vareja redzet atšķirību no citam komandam, ta ir augstakas klases komanda.
paskatīsimies pēc nedēļas. Pieļauju, šajā grupā ir gaidāmi visādi interesanti rezultāti... ļoti vienlīdzīgas izlases. (izņemot ungārus)

     [+] [-]

, 2017-12-04 18:11, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: pareizi darīja , ka izpederēja no sc vilku
p.s. pirmajam teikumam piekrītu...
Sen jau vajadzēja, bet labāk vēlu nekā nekad

     [+] [-]

, 2017-12-04 18:17, pirms 6 gadiem
biskaps rakstīja: Sen jau vajadzēja, bet labāk vēlu nekā nekad
nu, nez - manuprāt, volx ir pilnīgi nekaitīgs, salīdzinot ar visiem permembukiem, teemu_salamiem, Aburtiem, HMB un citiem lunātiķiem un troļļiem...

     [+] [-]

, 2017-12-04 18:18, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: nu, nez - manuprāt, volx ir pilnīgi nekaitīgs, salīdzinot ar visiem permembukiem, teemu_salamiem, Aburtiem, HMB un citiem lunātiķiem un troļļiem...
Nekaitīgs ta varbūt, bet pie pilna saprāta jau arī viņš nav.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-04 18:32, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: pirmdiena, bet puisitis Krisītis turpina kost? Un ko mamma Tev par to saka?
Jēziņ, ko Tu tik īgns šodien?

  +1 [+] [-]

, 2017-12-04 18:40, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: nu, nez - manuprāt, volx ir pilnīgi nekaitīgs, salīdzinot ar visiem permembukiem, teemu_salamiem, Aburtiem, HMB un citiem lunātiķiem un troļļiem...
tak viņš baro visus tavus nosauktos lunātiķus un troļļus...un aiztirš sc rakstus ar vatņiku linkiem ne pa tēmu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-04 20:44, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: tak viņš baro visus tavus nosauktos lunātiķus un troļļus...un aiztirš sc rakstus ar vatņiku linkiem ne pa tēmu
nu, to barotāju te ir kāliem: sākot ar Nameju, spirtistu-amatieri un pārējiem "taisnības cīnītājiem"....