Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Beļavskis: "Pēc realizētā vairākuma puiši sajuta pārliecību"

Beļavskis: "Pēc realizētā vairākuma puiši sajuta pārliecību"
Aleksandrs Beļavskis
Foto: Mārtiņš Aiše

Latvijas valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis pēc uzvaras otrajā pārbaudes mačā pret Baltkrieviju izcēla vārtsargu Jāni Kalniņu, kā arī vairākus aizsargus.

Kā zināms, šodien Latvijas hokejisti izcīnīja uzvaru ar 1:0, vienīgos vārtus gūstot Andrim Džeriņam, bet "sauso" maču aizvadot Jānim Kalniņam. Tādējādi Latvijas valstsvienība revanšējās baltkrieviem par ceturtdien piedzīvoto neveiksmi ar 1:2.

"Mēs negaidījām, ka baltkrievi tik aktīvi uzsāks spēli. Nebijām gatavi šim presingam," neslēpa Beļavskis. "Mūsu vārtsargs Jānis Kalniņš bija uzdevumu augstumos. Spēle nedaudz nomierinājās. Pēc realizētā vairākuma puiši sajuta pārliecību, ka var spēlēt un mūsu sniegums aizvien uzlabojās."

"No spēlētājiem gribu izcelt mūsu vārtu vīru Kalniņu, kurš nosargāja vārtus neieņemtus. Liela slodze gūlās uz mūsu aizsargiem – Cibuļski, Jerofejevu, patīkami pārsteidza Demiters. Uzbrukumā visi strādāja labi. Gribu uzslavēt mūsu komandu par pēdējām spēles minūtēm, kad baltkrievi centās atspēlēties, bet mēs bez panikas novedam spēli līdz uzvarai," norādīja Latvijas izlases galvenais treneris.

Kaspars Saulietis atzina, ka var manīt - daudzi puiši sen nav spēlējuši. "Man pašam KHL sezona beidzās pirms pusotra mēneša. Esam aizvadījuši tikai treniņspēles. Tādēļ pirmais mačs pret baltkrieviem sanāca drudžains. Principā, tāpat kā otrais. Neko darīt, pakāpeniski iespēlējam to, ko no mums sagaida treneris. Ja reiz uzvarējām, tad dodamies pareizajā virzienā. Nosargāt 1:0 pārsvaru gandrīz visa mača garumā - tas ir atzinīgi vērtējams komandas darbs."

Saulietis atzina, ka bija jūtams tas, ka pretinieku treneris ir kanādietis, jo baltkrievi spēlējuši agresīvi. "Protams, tādam spēles stilam ir attiecīgi jāsagatavojas un jābūt labā kondīcijā. Taču principā abas komandas bija vienādos apstākļos. Tādēļ hokejs bija ne īpaši skatāms, es pat teiktu, pavasarīgs."

Tikmēr baltkrievs Pāvels Razvadovskis norādīja, ka komanda centusies izpildīt mača uzdevumu. "Varbūt pietrūka spēcīga metiena. Bija labas kombinācijas, taču pietrūka aukstasinības. Var teikt, ka pretinieku vārtsargs apspēlēja visu mūsu komandu."

Izmantotie resursi:
lhf.lv
pressball.by

     [+] [-]

, 2015-04-04 22:52, pirms 9 gadiem
Year End Team Awards - 2014/15 - Formstack balsojiet ar keninu !

     [+] [-]

, 2015-04-05 05:02, pirms 9 gadiem
Tikmēr baltkrievs Pāvels Razvadovskis norādīja, ka komanda centusies izpildīt mača uzdevumu. "Varbūt pietrūka spēcīga metiena. Bija labas kombinācijas, taču pietrūka aukstasinības. Var teikt, ka pretinieku vārtsargs apspēlēja visu mūsu komandu."

     [+] [-]

, 2015-04-05 09:13, pirms 9 gadiem
ritvarshos rakstīja: Tikmēr baltkrievs Pāvels Razvadovskis norādīja, ka komanda centusies izpildīt mača uzdevumu. "Varbūt pietrūka spēcīga metiena. Bija labas kombinācijas, taču pietrūka aukstasinības. Var teikt, ka pretinieku vārtsargs apspēlēja visu mūsu komandu."
Un ko tu ar to gribēji pateikt?

  +1 [+] [-]

, 2015-04-05 09:23, pirms 9 gadiem
To Kalniņu taču vienreiz varētu paņemt uz to PČ.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-05 09:29, pirms 9 gadiem
Janis Kalnins patiešāam progreseeejis-krietni labaks par MasalsKI UN Mushtukovu. Pienacis laiks šo sutit uz PČ

  +2 [+] [-]

, 2015-04-05 09:53, pirms 9 gadiem
Samīte rakstīja: Janis Kalnins patiešāam progreseeejis-krietni labaks par MasalsKI UN Mushtukovu. Pienacis laiks šo sutit uz PČ
Protams, viena spēle izsaka visu..

  -1 [+] [-]

, 2015-04-05 10:40, pirms 9 gadiem
Kalniņš : Muštukovs 1:0