Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Miļuns: "Pirmajā spēlē pietrūka uzbrucēju līšana uz vārtiem"

Andrejs Siliņš

Miļuns: "Pirmajā spēlē pietrūka uzbrucēju līšana uz vārtiem"
U20 izlases galvenais treneris Ēriks Miļuns
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pēc Latvijas U20 hokeja izlases zaudējuma Somijai pirmajā spēlē par palikšanu pasaules čempionāta elites divīzijā komandas galvenais treneris Ēriks Miļuns atzina, ka spēle nebija sliktākā, bet ne arī labākā. Spēlētāji pauda pārliecību par spējām uzveikt somus nākamajā mačā.

"Diemžēl, cienīgi izskatīties mums šoreiz bija par maz," pēc spēles sacīja galvenais treneris Ēriks Miļuns. "Protams, ka jebkurā citā situācijā - 1:2, nospēlējot ar pasaules čempioniem, noteikti būtu labs sniegums. Šobrīd tāds sniegums mūs neapmierina. Spēle nebija sliktākā, bet nebija arī labākā. Pietrūka mums ticība sev, ka mēs to varam. Pietrūka uzbrucēju līšana uz vārtiem. Varējām un vajadzēja nospēlēt labāk. Centīsies rīt, kad vairs atkāpties nav kur, parādīt vislabāko sniegumu."

Vienīgo Latvijas vārtu autors pirmajā spēlē bija Maksims Ponomarenko, kuram gan liels prieks par paša iemesto ripu nebija: "Forši ir iemest golu, bet diemžēl zaudējām, tādēļ sajūtas nav tās labākās. Brīžiem mēs spēlējām labi, brīžiem varējām daudz labāk. Nedaudz pietrūka, lai vinnētu. Lai uzvarētu rīt, ir jāmācās no savām kļūdām. Latvijas faniem gribu pateikt paldies un, lai turpina mūs atbalstīt."

"Nospēlējām labu spēli, bet mums nepaveicās. Bija momenti, kuros varējām labāk nospēlēt. Gribu teikt lielu paldies Marekam [Mitenam] - bez viņa palīdzības būtu ļoti grūti. Cerams, ka rīt mēs visi varēsim parādīt labāko sniegumu," sacīja Valters Apfelbaums, kuram piebalsoja arī Roberts Bļugers. "Bija laba spēle, visi cīnījās. Mums bija daudz nevajadzīgu noraidījumu. Paši arī iemetām tikai vienus vārtus, ar ko uzvarai ir stipri par maz. Rīt jāsaņemas, jāiemet savi goli un domāju viss būs labi, tikai jāstrādā un uzvara būs."

Izmantotie resursi:
LHF | Ēriks Miļuns: "Centīsimies rīt parādīt...

     [+] [-]

, 2017-01-03 14:47, pirms 7 gadiem
kas pietrūks nākamreiz?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-01-03 15:51, pirms 7 gadiem
Tikai pirmajā?!

  +1 [+] [-]

, 2017-01-03 15:53, pirms 7 gadiem
jurixxx rakstīja: kas pietrūks nākamreiz?
Tava gudrā padoma

     [+] [-]

, 2017-01-03 16:14, pirms 7 gadiem
Somi būs atgājuši no svinībām un sagraus Latviju.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-03 16:43, pirms 7 gadiem
laikam tevis.....steidzīgi gatavojies,dzen bārdu.....laidīsim uz ledus

  -1 [+] [-]

, 2017-01-03 17:48, pirms 7 gadiem
Ja Mitens būs līmenī un šoreiz vairāk par vienu ripu iemetīsim. Šogad somi tāda līmeņa komanda, kas nekur stipri pārāki par mums nav. Ar somiem izredzes šogad 40/60 - tāpat kā ar slovākiem. Ja nospēlējam savu spēju robežās un somi nebūs noskaņojušies, tad uzvarai jābūt.