Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Tambijevs: "Spēlētājiem brīžiem pietrūka pacietības un aukstasinības"

Tambijevs: "Spēlētājiem brīžiem pietrūka pacietības un aukstasinības"
Foto: Almirs Sibagatuļļins

Latvijas U-20 hokeja izlases galvenais treneris Leonīds Tambijevs pēc zaudējuma Slovākijai (3:5) sacīja, ka kopumā spēle bija laba, tomēr spēlētājiem dažos momentos esot pietrūcis pacietības un aukstasinības. Tambijevs nelielu akmeni iemeta vārtsargu dārziņā, kuri šajā turnīrā varēja demonstrēt stabilāku sniegumu.

"Spēle kopumā bija laba. izpildījums bija augstā līmenī. Diemžēl kaut kur nepaveicās, kaut kur pieļāvām kļūdu, un rezultāts jau mums par sliktu. Dažos momentos spēlētājiem pietrūka pacietības un aukstasinības," pēc spēles sacīja Leonīds Tambijevs.

"Trešajā periodā pārgājām uz spēli trijās maiņās, kā rezultātā pārņēmām iniciatīvu un izlīdzinājām rezultātu. Spēlējām labāk. Ceturtie vārti bija ņemami, kad ielaidām no zilās līnijas. Gribētos, lai vārtsargi spēlētu stabilāk gan šodien, gan visā turnīrā kopumā. Atkopsimies un mēģināsim vēlreiz iziet cauri kļūdām. Gatavosimies rītdienas mačam," Tambijevs turpināja.

Latvijai cīņā par izdzīvošanu ir divi zaudējumi divās spēlēs un, lai paliktu augstākajā divīzijā,rīt obligāti būs jāuzvar Vācija. Spēle, kas Latvijai būs pēdējā šajā čempionātā, rīt tiks aizvadīta plkst. 11:00 pēc Latvijas laika. Rītdienas pretinieku vāciešu kontā ir viens punkts, savukārt Somijai un Slovākijai ir attiecīgi seši un pieci punkti.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija


, 2013-01-03 17:04, pirms 11 gadiem
Tu esi treneris un beidz mekleet vainiigos,kad sahists zaudee vai vinsvaino kaulinus...
, 2013-01-03 17:06, pirms 11 gadiem
haidz rakstīja: Tu esi treneris un beidz mekleet vainiigos,kad sahists zaudee vai vinsvaino kaulinus...
kko stulbāku dzirdējis nebiju, cilvēkus salīdzināt šaha figūriņām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-03 17:14, pirms 11 gadiem
bebitis rakstīja: kko stulbāku dzirdējis nebiju, cilvēkus salīdzināt šaha figūriņām
tas nebija domaats lai saliidzinaatu cilveekus ar saha kauliniem,runa ir par treneri kurs ir tas pats kas sahaa sahists.Tagad saprati...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-03 17:45, pirms 11 gadiem
tembikam vnk jaatzist ka vins pielava dazas kludas komplektejot sastavu.. esi vecis un atzisti...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-03 18:04, pirms 11 gadiem
Atkāpies vienreiz, cik var attaisnoties.
, 2013-01-03 21:49, pirms 11 gadiem
.....un pašam tambulambu kā pietrūka? Varbūt vairāku rievu pelēkajā masā?
, 2013-01-03 21:54, pirms 11 gadiem
Bomenu negribat par treneri?Būs tāds pats rezultāts.Rīt būs mūsu fināls par 9 vietu,kas Latvijai salīdzinot ar hokeja infrastrūktūru Vācijā,Dānijā,Norvēģijā un tai pašā Baltkrievijā,ir krietni zemākā līmenī un tāpēc vietas saglabāšana augstākajā divīzijā ir līdzvērtīgi tam,kad varenā Krievija,kur "hokej naša igra",izcīna zelta medaļas.
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
6

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.
Artūrs Šilovs. Foto: IIHF
5

Egle: "Šilovs AHL trenējās 3-4 stundas dienā. Tik daudz neviens vārtsargs nav trenējies"

Haralds Egle 2024. gadā iesoļoja bez gūtiem vārtiem Latvijas valstsvienības rindās, bet pavasara pārbaudes spēlēs viņš izcēlies jau trīs reizes. Liepājnieks intervijā podkāstam "Devītnieks" stāstīja par savu hokeja ceļu un lepnumu pārstāvēt Latviju.
Aleksandrs Ņiživijs, Armands Simsons un Rodrigo Laviņš. Foto: LHF
12

Ankipāns un Ābols vienā maiņā: Laviņš un Ņiživijs draftē Latvijas leģendas

4. maijā Latvijas Hokeja federācija "Arēnā Rīga" rīkos Latvijas hokeja leģendu spēli. Komandu kapteiņi būs divi spēlēm bagātākie valstsvienības dalībnieki – Rodrigo Laviņš un Aleksandrs Ņiživijs. Īpašā drafta ceremonijā viņi paši izvēlējušies sastāvus.