Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Daugaviņš: "Nebija laika skatīties, kas spēlē Kanādas izlasē"

Daugaviņš: "Nebija laika skatīties, kas spēlē Kanādas izlasē"
Kaspars Daugaviņš
Foto: LHF

LETA. Latvijas hokeja izlases spēlētāji svētdien pārbaudes spēlē pret Kanādas valstsvienību, kura Rīgā gatavojas Phjončhanas olimpiskajām spēlēm, mēģinās parādīt, ka nav sliktāki spēlētāji, pēc piektdien aizvadītā treniņa žurnālistiem sacīja uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

"Kanādu visi grib uzvarēt un pierādīt sevi, kā nekā pretī olimpiskie čempioni. Varbūt pat labāk, ka kanādieši būs bez NHL hokejistiem. Var pamēģināt "ielikt" viņiem. Ceram, ka būs pilnas tribīnes. Mēs mēģināsim parādīt, kas mēs esam," sacīja Latvijas izlases kapteinis, kurš pārstāv Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu.

Hokejists neslēpa, ka ir patīkami atgriezties mājās un atkal būt kopā ar izlases komandas biedriem."Vienmēr patīkami atgriezties mājās, būt izlasē kopā ar džekiem. Ir no kā uzlādēt emocijas. Šodien aizvadītais treniņš bija labs un ātrs. Emocijas arī bija labas, visi skrēja un sitās. Treniņš aizritēja pozitīvā gaisotnē. Visi ar nepacietību gaidām spēli," piebilda Daugaviņš, kurš gan vēl nebija iepazinies ar pretinieku sastāvu.

"Neesmu redzējis, kas spēlē Kanādas izlasē. Nebija laika. Pārtraukumā pavadīju laiku ar ģimeni, par hokeju nemaz nedomāju. Tagad tikai sāku gatavoties. Viņi ir tādi paši čaļi kā mēs, lielākā daļa ir KHL klubu veči," norādīja uzbrucējs. Lai arī svētdien būs pārbaudes spēle, Latvijas izlase to aizvadīs jau domājot par maijā Dānijā gaidāmo pasaules čempionātu.

"Mēģināsim pildīt treneru norādes, jo galu galā tā ir arī sava veida gatavošanās pasaules čempionātam. Nevarēs laukumā laist plezīru, pēc tam var nākties nožēlot. Hārtlijam palikusi tā pati hokeja domāšana, viņš izspiedīs no mums maksimumu, kas ir pozitīvi. Maz laika, lai sagatavotos, tāpēc treniņos jāmēģina atsvaidzināt pāris lietas, kas būs svarīgas parīt. Pāris Hārtlija uzdevumi bija piemirsušies pa šo laiku, bet hokeja domāšana palikusi galvā," atzina Daugaviņš.

Pēc pārbaudes mača ar Kanādas valstsvienību Latvija februāra vidū piedalīsies Eiropas Hokeja izaicinājuma (EIHC) turnīrā Dānijā.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2018-02-02 19:59, pirms 6 gadiem
Profesionāla atbilde! Īstiem meistariem maz rūp ko ģērēt! Par diženu uzvaru svētdien!
, 2018-02-02 21:21, pirms 6 gadiem
Nevares laukuma laist pleziru! Tas vien jau norada, cik nopietni tiek uztverta si spele. Tada attieksme priece, tas nekas, ka preti bus Kanada.
, 2018-02-02 23:48, pirms 6 gadiem
Smuki runāts,bet vai tā būs.Loģika tajā nav.Vai latvijas izlaseij ko vaig šinī spēlē.Domāju kā nē.No nopietnajiem spēlētājiem it sevišķi.Spēlēs piesardzīgi lai nedabūtu traumas.Varbūt visi neatceras kā Dārzinam izvērtās pārbaudes spēles un cik viņš finansiāli zaudēja.It sevišķi ka mūsu liela daļa vadošo spēlētāju nav tie jaunākie un uz karjeras beigām ir svarīgāk klubos paņemt maksimālo algu.Ja kas tauta cempionātu ātri aizmirst un diez vaij traumētajam spēlētājam sametīs limonu.Saprotu ka tautaij patīk ka kāds viņus izklaidē bet tas maksā naudu.
, 2018-02-03 00:21, pirms 6 gadiem
kāds zin kāpēc tik vēla spēle?? vai kautkur translācija uz USA???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-04 10:00, pirms 6 gadiem
sandza rakstīja: kāds zin kāpēc tik vēla spēle?? vai kautkur translācija uz USA???
Kaut ko neesi sajaucis? Spēle sākas 14:00. Pēc Kānādas laika spēles sākums atkarībā no atrašanās vietas būs no 04:00 līdz 08:30
, 2018-02-04 10:37, pirms 6 gadiem
Sajaucu.. flashscore bija nepareiza informācija , bet lhf vispār nebija informācijas par spēles sākumu.

Klausītava | Devītnieks: Haralds Egle. AHL traumu un apelsīnu pa galvu rūdījums

Haralds Egle grib, lai šis būtu viņa pavasaris – 27 gadus vecais liepājnieks grib aizbraukt uz pasaules čempionātu. Aprīlī iemeta savus pirmos, otros un – arī trešos vārtus Latvijas izlasē. Skolojies Amerikā un cīnījies par vietu zem Saules AHL. Kur savainojumi vajāja uz katra soļa. Liepājā uzspēlēja vienā maiņā ar Rūdolfu Balceru, bet no vecākajiem komandas biedriem varēja dabūt ar apelsīnu pa pakausi. Izspiedis asaru no leģendārā trenera Aleksandra Cicurska. Hokeja podkāsts Devītnieks – ciemos Haralds Egle.Paldies par atbalstu EHR, Venden, Balcia apdrošināšana
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
18

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.
Artūrs Šilovs. Foto: IIHF
5

Egle: "Šilovs AHL trenējās 3-4 stundas dienā. Tik daudz neviens vārtsargs nav trenējies"

Haralds Egle 2024. gadā iesoļoja bez gūtiem vārtiem Latvijas valstsvienības rindās, bet pavasara pārbaudes spēlēs viņš izcēlies jau trīs reizes. Liepājnieks intervijā podkāstam "Devītnieks" stāstīja par savu hokeja ceļu un lepnumu pārstāvēt Latviju.