Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Baskovs: "Baltkrievijas tiesībsargājošās iestādes pierādījušas savu efektivitāti"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Baskovs: "Baltkrievijas tiesībsargājošās iestādes pierādījušas savu efektivitāti"
Baltkrievijas Hokeja federācijas prezidents Dmitrijs Baskovs. Foto: hcdinamo.by

Baltkrievijas hokeja federācijas vadītājs Dmitrijs Baskovs medijam "Sputnik" pastāstījis par valsts gatavošanos 2021. gada maijā paredzētajam pasaules čempionātam, ko Baltkrievija gatavojas uzņemt kopā ar Latviju.

"Ir labi izstrādāti komandu pārvietošanās maršruti, izmitināšanas varianti, pat ēdienkaršu nianses. Darbs notiek daudzos virzienos, tajā skaitā tiek veikti arī Covid-19 profilakses pasākumi. Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) skatītājiem jau ir liegusi pieeju pasaules U20 čempionātam Kanādā [turnīrs tiks aizvadīts "burbulī" Edmontonā - aut. piez.], negribētu, lai šādi noteikumi arī mūsu līdzjutējus," izteicās Baskovs.

Attiecībā par hokejistu un līdzjutēju drošību Baskovs uzskata, ka Baltkrievijas tiesībsargājošo iestādes jau vairākkārt ir pierādījušas savu efektivitāti drošības nodrošināšanai lielajos sporta pasākumos.

“Mēs visi lieliski atceramies 2014. gada pieredzi, kad Minska kļuva par īstu sporta līdzjutēju galvaspilsētu, un visi ļoti labi izteicās par drošības līmeni mūsu valstī. Esmu pārliecināts, ka jautājumi par to neradīsies arī nākamajā gadā,” sacīja Baskovs.

Kā zināms, tad jau gandrīz trīs mēnešus Baltkrievijā notiek miermīlīgas un masveidīgas protesta akcijas, kas vērstas pret nelikumīgi ievēlēto valsts prezidentu Aleksandru Lukašenko. Baltkrievijas tiesībsargājošās iestādes protestus apspiedušas ar spēka izmantošanas palīdzību, tūkstošiem aizturēto cilvēku izciešot spīdzināšanu un nopratināšanu.

Latvijas Ministru prezidents Krišjānis Kariņš iepriekš izteicās, ka Latvija pasaules čempionātu kopā ar Baltkrieviju nerīkos, līdz ko no varas neatkāpsies pašreiz tur valdošais režīms.

Izmantotie resursi:
https://sputnik.by/sport/20201031/1...

  +3 [+] [-]

, 2020-11-01 13:46, pirms 3 gadiem
Diktatora Lukašenko pārvaldītā valstī nedrīkst rīkot šo čempionātu. Tiesībsargājošās iestādes tikai efektīvi tvarsta un piekauj miermīlīgos demonstrantus.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-01 13:57, pirms 3 gadiem
Baltkrievijas cietumiem cauri gājuši un atrodas: studenti, žurnālisti, sportisti, juristi, advokāti, knapā opozīcija, pensionāri/pensionāres, uzņēmēji, strādnieki, ogļrači, nejauši garāmgājēji, ārvalstu pilsoņi, aktieri, skolotājas, profesori, dekāni, glābēji utt. Piekusu.
Vai nebūtu laiks pasēdēt vecajam ūsainajam krānam ar visiem saviem baskoviem?
Lai taisa pats savu Ziemassvētku turnīru Nr2 un ņem zeltu! Tā valsts vairs nav normāla.
Minskas grupa: BLR, Ziemeļkoreja un Turkmenistāna.

     [+] [-]

, 2020-11-01 13:59, pirms 3 gadiem
Ar sirpi un āmuru tix savaldīt agresori...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-01 14:01, pirms 3 gadiem
Vakardienas cirks uz ledus https://www.pressball.by/news/hocke...

     [+] [-]

, 2020-11-01 16:10, pirms 3 gadiem
Man kaut kā liekās, ka tur viss gaužam skaidrs, proti, Lukašenko oficiāli par valsts prezidentu nav atzinusi neviena no pasaules demokrātiskajām valstīm, līdz ar to, ūsaino var uzskatīt par bandītu, kas sagrābis varu un ar vardarbību vēršas pret Baltkrievijas tautu...KĀDS TUR VĒL PČ HOKEJĀ!!?? Cik atceros ( katrs gadījums jāskata protams atsevišķi ), bet pie robežas tak savulaik tika paņemti ciet divi no Latvijas un tika atstrādāti pēc pilnas programmas, Lukašenko pilnā rīklē bļauj, ka NATO nāk viņus iekarot, DRAUDS, cik PČ IR KOMANDAS, kas nietilpst NATO, viņa pasludināto iednaidnieku sarakstā, ko vēl vajaga ??? Vienīgais, protams līdz čempim vēl ir laiks, kas Fāzelam būtu vienīgais iemesls jau tagad nepieņemt lēmumu, bet neizskatās, ka tur kaut kas baigi var pagriezties par 180 grādiem uz labo pusi.

     [+] [-]

, 2020-11-01 16:33, pirms 3 gadiem
Viņi ir pierādījuši tikai savu sadismu un perverso seksualitāti.