Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: "Meistaru dueļa" veterānu Lipsbergu šonedēļ izaicina Sprukts

Optibet Hokeja līgas regulārais čempionāts iegājis finiša taisnē. Aiz muguras jau 20. spēļu nedēļas, kas nozīmē, ka klāt arī jubilejas “Meistaru duelis”. Ar tā palīdzību cenšamies noskaidrot OHL sezonas skaistāko vārtu guvumu.

Par aizvadītās nedēļas skaistuli esam atzinuši Jāni Spruktu un viņa veiklību vārtu priekšā, kas ļāva viņam pārspēt vienu no līgas labākajiem vārtu vīriem – Jāni Auziņu. Divu vārda brāļu divkaujā šoreiz veiksmīgāks bija Sprukts, pelnīti tiekot pie iespējas no Meistaru dueļa troņa gāzt vienu no tā veterāniem Miku Lipsbergu, kurš turpina dominēt un uzvarējis arī aizvadītās nedēļas Meistaru dueļa balsojumā. Interesanti, ka Miks savus vārtus, kuri hokejistam ļauj noturēties “Meistaru dueļa” tronī jau ilgāku laiku, guva tieši pret “Kurbadu”. Nu “Kurbada” un “Prizmas” divkauju piedzīvosim arī “Meistaru duelī”!

Šīs nedēļas skaistāko vārtu guvumu noskaidrosim jau tuvākajās dienās. Kurš kļūs par Sprukta un Lipsberga dueļa uzvarētāja izaicinātāju, uzzini skatoties OHL spēles portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV kanālā. Baudi hokeju, balso un nosaki labāko!

, 2019-01-31 15:58, pirms 5 gadiem
Atdodiet Ziemiņu
, 2019-01-31 20:28, pirms 5 gadiem
labs spruktelim gols. tiešām labs

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.