Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Kurbadam" pirmā uzvara Rumbulā, "Zemgalei/LLU" otrais zaudējums pēc kārtas

"Kurbadam" pirmā uzvara Rumbulā, "Zemgalei/LLU" otrais zaudējums pēc kārtas
Deivids Sarkanis apdraud Riharda Cimermaņa vārtus
Foto: Guntis Lazdāns

Uzvaru Optibet hokeja līgas (OHL) spēlē izcīnīja "Kurbads", kas pieveica "Zemgali/LLU" ar 3:1. Visi četri vārti šajā spēlē tika gūti spēlējot skaitliskajā vairākumā.

Šosezon „Kurbads” aizvadījis jau divas spēles savā jaunajā ledus hallē OHL ietvaros, abos piedzīvojot zaudējumus – gan „Mogo”, gan „Liepāja/Optibet” aizbrauca no Rumbulas ar trīs punktiem. Trešdien Latvijas kausa ietvaros viesos pie „Kurbada” atbrauca hokeja skolas „Rīga” jaunā maiņa – „Rīga 2001”. Jaunieši tika sagrauti ar 9:1, līdz ar ko „Kurbada” līdzjutēji tomēr ieraudzīja uzvaru komandas mājas arēnā, taču līmeņu atšķirība starp pretiniekiem neļāva pilnībā izbaudīt panākumu.

Arī šodien spēles sākums neliecināja par labu iznākumu – jau ceturtajā minūtē Ivans Ribčiks pabeidza jelgavnieku kombināciju ar metienu tukšos vārtos – 0:1. Taču šoreiz „Kurbads” ne tikai ātri atspēlējās, bet arī izvirzījās vadībā, izmantojot gan lielo, gan mazo vairākumu – Mārtiņš Gipters rezultātu izlīdzināja - 1:1, bet nedaudz vēlāk Gipters uzmeta vārtu virzienā, Rihards Cimermanis ripu atvairīja, pirms pie tās bija Jānis Straupe, kurš ar atkārto metienu panāca 2:1.

Pēc pārtraukuma Sandis Zolmanis trešo reizi izmantoja vairākumu un palielināja mājinieku pārsvaru – 3:1. Laba iespēja samazināt deficītu Kristapam Milleram, taču viņa metiens trāpīja pa vārtu stabu, savukārt „Kurbads” gandrīz vienu minūti spēlēja lielajā vairākumā, bet vārtus neguva un rezultāts palika nemainīgs.

Mājinieki varēja piebeigt viesus trešā perioda sestajā minūtē – Rihards Remiņš izcīnīja ripu aiz vārtiem un piespēlēja Gatim Gricinskim, ar kura metienu Cimermanis tika galā, taču „Zemgale/LLU” palika mazākumā. Vairākums netika izmantots, bet perioda turpinājumā mājinieki bija tuvāk ceturtajiem gūtajiem vārtiem, nekā viesi otrajiem. Trešdaļas turpinājumā vairākās epizodēs notika saķeršanās un grūstīšanas, četras minūtes līdz pamatlaika beigām jelgavnieki palika mazākuma, līdz ar ko atspēlēties bija gandrīz neiespējami.

„Kurbads” svinēja pirmo uzvaru jaunajā ledus hallē un pateicoties panākumam ieņem trešo vietu turnīra tabulā, savukārt „Zemgale/LLU” piedzīvoja zaudējumu otrajā spēlē pēc kārtas, divās spēles gūstot vienus vārtus un pēc četrām spēlēm ieņem piekto vietu. Te gan jāatzīmē, ka jelgavnieki nospēlējuši par vienu spēli mazāk.

Optibet hokeja līga, 30. septembris

Kurbads – Zemgale/LLU 0:0 (2:1; 1:0; 0:0)
Vārti: 3:11 Ribčiks (Gelažis, Aploks, vair.) 0:1, 5:58 Gipters (Straupe, Hartmanis, vair.) 1:1, 7:31 Straupe (Galkins, Hartmanis, vair.) 2:1, 25:04 Zolmanis (Straupe, Lavrovs, vair.) 3:1
Vārtsargi: Čalpa – Cimermanis (līdz 59:23)

OHL turnīra tabula

VKomandaSp.UZ.VārtiP.
1.Mogo54128:1812
2.Liepaja/Optibet44023:1211
3.Kurbads52315:147
4.Rīga52318:236
5.Zemgale/LLU4229:125
6.Prizma5058:221

OHL kalendārs, 30. septembris

SpēleRezultāts
Rīga – Mogo2:7
Liepāja – Prizma5:0
Kurbads – Zemgale/LLU3:1

Nākamās OHL spēles notiks otrdien un trešdien – 3. oktobrī „Prizma” uzņems „Zemgali/LLU”, bet 4. oktobrī hokeja līdzjutējus gaida Latvijas hokeja klasika – „Mogo” pret „Kurbadu”, ka arī „Liepājas” cīņa ar „Rīga”.

Izmantotie avoti:
LHF | Sākums

  -2 [+] [-]

, 2017-09-30 19:35, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Ev,fedja,cik tev Pikāns maksā par reklāmu,šodien bija arī divas citas spēles OHL par kurām arī varēji uzrakstīt,vai arī tās nav samaksājušas?
Nopēr brilles!

"Mogo" iemet piecus vārtus pēc kārtas, Batņam...

  +2 [+] [-]

, 2017-09-30 19:36, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Ev,fedja,cik tev Pikāns maksā par reklāmu,šodien bija arī divas citas spēles OHL par kurām arī varēji uzrakstīt,vai arī tās nav samaksājušas?
Tās divas bija agrāk un par tām ir atsevišķs raksts - attiecīgi jau agrāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-30 22:08, pirms 6 gadiem
Gribējās paskatīties spēli, bet tas idiots kas dauzija tās bungas, pilnībā aplauza visu kaifu. Fanot ar vajag mācēt, bet kad nepārtraukti dolbī pa bungām tas jau ir perebors.