Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Līdere Liepāja uzņems trešajā vietā esošo "Zemgali/LLU"

Līdere Liepāja uzņems trešajā vietā esošo "Zemgali/LLU"
Romāns Ņekļudovs gūst vārtus pret bijušo komandu
Foto: HK Liepāja

Optibet hokeja līgā šovakar norisināsies trīs spēles, un visas varēsiet vērot portālā Sportacentrs.com. Centrālais duelis pulksten 19:30 norisināsies Liepājā, laukuma saimniekiem uzņemot trešajā vietā esošo "Zemgali/LLU". Tāpat mačus savā laukumā aizvadīs "Kurbads" un "Mogo".

Neskatoties uz diviem zaudējumiem pēc kārtas, "Liepāja/Optibet" joprojām atrodas Latvijas čempionāta vadībā, jo iepriekšējā mačā klupienu piedzīvoja arī tuvākā sekotāja "Mogo", kurai ir sliktāki rezultāti savstarpējās spēlēs. Šovakar pulksten 19:30 savā laukumā jāuzņem tieši "Mogo" pāridarītāja "Zemgale/LLU".

Sestdien jelgavnieki ņēma virsroku ar 3:1, vārtsargam Rihardam Cimermanim tiekot galā ar 27 pretinieku metieniem. Savukārt uzbrukumā spīdēja Kristaps Millers, kurš iemeta uzvaras ripu un palīdzēja dubultot pārsvaru ar piespēli. Tikmēr "Liepāja/Optibet" viesos ar 2:5 piekāpās čempionam "Kurbadam". Laukuma saimnieku rindās divi vārti Jānim Straupem, bet trim hokejistiem divas rezultatīvas piespēles.

"Kurbads" atguvās pēc šokējošā zaudējuma pret "Prizmu", Latvijas čempionāta pastarītei pārtraucot 13 zaudējumu sēriju, tomēr čempioni joprojām ir tikai ceturtajā vietā. Jā, hokejā cāļus skaita pavasarī, tomēr augstāka vieta regulārās sezonas noslēgumā pretī dos labāku pretinieku pusfināla sērijā. Pulksten 19:15 "Kurbads" mājās uzņems HS "Rīga", ko izdevies pieveikt visos trīs dueļos. Pirmajā tika pazaudēts punkts (uzvara bullīšos), bet turpinājums sekojis pārliecinošs – 9:2 un 8:2.

Laukumā dosies arī "Mogo", kas uzņems vienu uzvaru 15 spēlēs izcīnījušos "Prizmas" spēlētājus, kuri savākuši sešus punktus. Laukuma saimniekiem ir piecas reizes vairāk. Protams, "Mogo" trīs panākumi savstarpējos dueļos, iemetot attiecīgi sešus, septiņus un astoņus vārtus, kamēr visās trīs spēlēs kopā ielaistas septiņas ripas.

Dueļos starp "Liepāju/Optibet" un "Zemgali/LLU" labāk veicies kurzemniekiem – divas uzvaras un viens zaudējums. Tomēr pēdējā mačā virsroku ņēma Jelgavas komanda, kas novembra ievadā mājās svinēja panākumu ar 6:2. Cimermanis tika galā ar 55 metieniem, bet četri uzbrucēji izcēlās ar 1:1.

29. novembris

LaiksSpēleVieta
19:15Kurbads – HS RīgaKurbads ledus halle
19:15Mogo – PrizmaMogo ledus halle
19:30Liepāja/Optibet – Zemgale/LLULOC ledus halle

OHL regulārā sezona

VKomandaSUUPZPZVAP
1.Liepāja/Optibet161011480:5732
2.Mogo15921367:4332
4.Zemgale/LLU16731553:4728
4.Kurbads14712455:3525
5.Rīga16233851:7815
6.Prizma151031123:696

, 2017-11-29 11:38, pirms 6 gadiem
Sūdīgi, ka visos šīs sezonas dueļos ir uzvarējuši faktiskie mājinieki. Ceru, ka šodien tradīcija tiks lauzta, jo izskatās, ka Zemgale ir normāli ieskrējusies.
, 2017-11-29 12:56, pirms 6 gadiem
Liepājai laikam zudusi motivācija. Aizsargi bieži vēlas būt uzbrucēji, aizmirstot par savu pamatuzdevumu. Pirmā vieta virslīgas rezultatīvāko tabulā ir lieliski, bet,ja komanda zaud, jāpadomā, vai tas ir tā vērts. Atbalstu liepājniekus, bet šobrīd, salīdznot ar sezonas sākumu, laukumā notiek kaut kāda muļļāšanās. Tāpēc gribās, lai sākot no šīvakara spēles, laukumā nāktu koncentrējusies, motivēta un saliedēta komanda. Lai pretiniekam neatstātu ne mazākās izredzes uz uzvaru. Liepāja uz priekšu!!
, 2017-11-29 13:13, pirms 6 gadiem
Varbūt motivācija zūd neizmaksāto algu dēļ... Tomēr ceru, ka neskatoties ne uz kādām likstām liepājnieki savu sportista godu nostādīs pirmajā vietā!
, 2017-11-29 15:48, pirms 6 gadiem
Kaspars Astašenko rakstīja: Varbūt motivācija zūd neizmaksāto algu dēļ... Tomēr ceru, ka neskatoties ne uz kādām likstām liepājnieki savu sportista godu nostādīs pirmajā vietā!
???

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.