Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē sāksies Latvijas kausa izcīņa, 1. līgas komandas sadalītas divās grupās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nedēļas nogalē sāksies Latvijas kausa izcīņa, 1. līgas komandas sadalītas divās grupās
Latvijas kausu pagājušajā sezonā ieguva "Mogo"
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Nedēļas nogalē startēs Latvijas kausa izcīņa hokejā, un kvalifikācijas posmā piedalīsies pirmās līgas komandas, kas būs sadalītas pēc ģeogrāfiskā principa. Tālāk sekos valsts spēcīgāko komandu iesaistīšanās.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šoreiz Latvijas kausa izcīņa norisināsies divās kārtās. Laika posmā no 3. līdz 24. septembrim notiks kvalifikācijas cīņas, bet decembrī norisināsies finālturnīrs.

Kvalifikācijas posmā piedalīsies pirmās līgas komandas, kas sadalītas divās grupās, ņemot vērā ģeogrāfisko principu. Katra grupa izspēlēs viena apļa turnīru, lai noskaidrotu divas spēcīgākās komandas, bet pēcāk notiks izslēgšanas spēles, kurās tiksies grupu uzvarētājas pret otro vietu īpašniecēm.

Savukārt finālturnīrā piedalīsies Optibet Hokeja līgas komandas un divas kvalifikācijas uzvarētājas. Vispirms tiks aizvadīti ceturtdaļfināli, kam sekos pusfināli un fināls, un izšķirošās spēles notiks "Kurbada" jaunajā hallē. Duelī uzvarētājs tiks noskaidrots vienā spēlē.

"Kurbads" un "Mogo" turnīru sāks pret kvalifikācijas posma uzvarētājiem, kamēr "Liepāja/Optibet" cīnīsies ar "Rīgu", bet "Zemgalei/LLU" pretī stāsies "Prizma". Pērn finālā uzvarēja "Mogo", kas tika galā ar "Kurbadu", kas pēcāk pirmoreiz triumfēja Latvijas čempionātā.

Latvijas kausa izcīņa sāksies 3. septembrī, kad "Zemgale/JLSS" tiksies ar "Lido", "Venta 2002" spēkosies ar "Liepāja SSS", bet "Rīga 2001" spēlēs pret "Mārupi".

Latvijas kausa kvalifikācija

A apakšgrupaB apakšgrupa
Venta 2002Valmieras HK/BSS/ViA
HK Liepāja JuniorsZemgale/JLSS
HS Rīga 2001HK Lido
MārupePārdaugava/Jūrmala

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/5333/2017...

     [+] [-]

, 2017-08-29 16:50, pirms 7 gadiem
Daugavpils nepiedalās?

     [+] [-]

, 2017-08-29 17:05, pirms 7 gadiem
Jā, šogad nepiedalās Daugavpils

     [+] [-]

, 2017-08-29 17:05, pirms 7 gadiem
zzk rakstīja: Daugavpils nepiedalās?
Un Tukums?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja